Şimdi Ara

Şahinle Kaza Yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

Pedal lastiklerim tamdı ancak bu tarz parçaların orjinali artık yok yan sanayi üretiliyor onlarında kalitesi bir yere kadar aracın orjinaline sadık kalmak için turuncu camlı ön sinyalini zor buldum mesela her yerde beyaz camlısı var.

Doğrudur hocam benim kullandığım anadol da yoktu mesela. ben kötü bir şey yaşamadan böyle bir tecrübe edinmiş tim , şimdi burada sizin konunuz sayesinde belki bir çok kişi daha tecrübe etmeden bu parçanın bile ne kadar önemli olduğunu kavramıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede şahin var. Doğrusu korku ile arabaya biniyorum. Sizinde söylediğiniz gibi maddi imkanlar yüzünden mecburen bunu aldım. Biraz kullanır o ara para biriktirir satar daha güzel bir araba alirim düşüncesi var. Bir an once elimden çıkarmak istiyorum. Bu tür kazalari görünce endişelerim biraz daha artıyor.

• Şahin in arkadan itişli olması da etken tabi:) araç yan vermiş..

• Nasıl basiyorsun pedala ayaklarini kaldirip mi basiyorsun? Topugun döşemede sabit olsa karistirmazdin.Neyse geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin iyiki bir canlıya ve kendinize zarar vermemissiniz.

• Normalde döşemede sabit basıyorum ancak her şey 5 saniye içinde oldu araç duvara girdiğinde frene o kadar çok sert basmışım ki çevreden gelenler sağolsun yardımcı oldular sağolun hocam olan oldu artık.
  • Orjinal jantları var 13 inç daha bir yıllık bridgestone B330 evo lastik var araç yolu tutmuyor en az 14 inç jant biraz daha geniş lastik olması lazım sağa sola dönerken bile bazen patiye düşüyordu araç.
  • Hocam sadece parça 1000 lira tuttu benzer yaşta avrupa araç olsa sıfırı da yok çıkmacıları dolaş dur iki üç katı fiyat çıkarırlardı.
  • Geçmiş olsun. Benim de bir ara ayağım debriyajdan kaymıştı. Çok şiddetli bir vuruntu olmuştu. Ama trafikte değildim.
    Benim hatam, yaş bir yerden topraklı bir yere gitmemdi. Ayakkabı ne kadar dişli olursa olsun yine kaymıştı.
  • Geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun. O kazayı başka araçla yapsaydınız masraf iki katı olurdu

• alllah korusun iyiki 10 km hız la çarpmamışsınız yoksa şuan forumda bu konuyu açamıyacaktınız
  • Geçmiş olsun hocam şahine binip emniyet kemeri takana rastlamamistim siz ilksiniz

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    yok sıh hazretileri başka arçla yapsaydı tampon bile çizilmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Hani şahinler kaza esnasında ortadan ikiye ayrılma özelliğine sahipti, bu mu güvenlik? Geçmiş olsun kardeş ama araca bir baktır derim boşline olabilir bu seninki

herkes tok kapı vag alamıyor hocam yapcak bir şey yok. gelir dağılımı çok adaletsiz.
  • soulflyyy kullanıcısına yanıt
    Ben adam akıllı kullanıyorum hocam kurallara uyarim aracimda apaçi aracı değildi kimseye zarar gelmemesi sevindirici.

• Hocam yaklaşık 40km hızla çarptım cam falan patlamadı Allahtan.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Amacım bir şey ima etmek değildi kardeş, konu sahibi arkadaş olgunlukla karşıladı esprili yaklaşımımı neyse ki! Forumda çok muhabbeti geçiyordu o donanımın

• yok yok sıkıntı yok, asd ve yolcu fırlatma sistemleri adamdır
  • Geçmiş olsun.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Güzeldi

• Geçmiş olsun. Kimsenin canına zarar gelmemesi sevindirici.

1-2 defa ayağımın kaydığını hissettim ben de. Özellikle düz taban ayakkabılardan kaynaklanıyor. İstediği kadar pedallarda lastik olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.