Şimdi Ara

Şahin ile Doğan arasında fark var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
12.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğan şahin: bir zamanların yerli mercedesi

iki araç arasın son derece fazla fark vardır.
    bi kere motorları aynı değil, doğanın motoru daha seri sahinin ki daha dandiktir. (aslında herikiside dandirik) hep aklıma takılırdı bu araçların motorlarını neden böyle yaparlar diye. her iki motorun maliyeti yaklaşık aynıdır. ne gerek vardı ki farklı takmaya.

kasa aynı gibi görünsede boyanan aksam daha değişiktir. sinyal ve ön farlar ufak çapta değişiktir.

doğan'ın (s-slx)koltukları ortapediktir sahinlerinki bulaşık süngeri gibi bi şeydi galibaa tam hatırlayamadım.

gösterge panellerinde bazı şahinlerde devir saati bile yoktur.

lastik ebatları bile farklıdır(nedenini hep merak etmişimdir)

kısaca aynı araçtır bence. yani doğan olursa daha iyi olur camlar ve kapılar elektrikli daha iyidir bea.

ha birde bazı doğan modellerinde hidrolik direksiyon vardır.

hepsi bu kadar.(şahsen bi zamanlar bende kullanmıştım. doğan iidir bea masrafı bile yoktu benzinden başka. her türlü yola mukavemeti vardı.

ben de 96 doğan vardı kazasız ve hasarsızdı. sıfır almıştım. üzerinde boya bile yoktu hatta rutuş boyası bile yok. hiç bir yerini çarpmamıştım. alan adamlar ''üüüüüüü.....! nasıl kalmış bu araba böyle'' demişlerdi hatta.

6.750 ytl satmıştım. LPG yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 9 Kasım 2006; 20:38:42 >

• görmeden anlaşılmaz ama boyalı sanki bu araba
    quote:

Orjinalden alıntı: Sunbred

Vay be
    bu konuda ne akdar detaylı bilgilere sahip biçok insan varmış.
    ilginiz için teşekkür ederim.
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3186313
    bu adreste de 91 model Skoda Favorit 135 L buldum bitane
    3250 Ytl bırakıyor
    sizce bu araba nasıl?
    Bunu almayı düşünüyorum, ucuz diye, ne düşünürsünüz?

• bendede doğan war yakıt dışında sorunsuz kullanılabilcek bi araç 90model civarı bulabilirsin o fiyata
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmer88

görmeden anlaşılmaz ama boyalı sanki bu araba
    quote:

Vay be
    3250 Ytl bırakıyor
    sizce bu araba nasıl?

+1000 bu araba boyalı kardeş kesin kellemi keserim zaten yandan çekilmiş resimde çamurluk ve kaporta arasına bakınca çok bariz belli oluyor ama genede fiyatı çok makul geldi bana

• quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

SL de Süper Long mu oluyor

evet hatta SLX de Super Long Xlarge
  • Başka konu açmayım dedim
    acaba enjeksiyonsuz bir araca tüp takma maliyeti nedir?
    Ruhsata işletme falan kaç lira tutuyor?
    bilginiz var mı?
  • en son benm kuzen taktırmıstı 600 civarı bi para tuttu sanırım
  • sen benden çok yaşayacaksın. şüpheci yaklaşmayı unutmayalım
    quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

renault 21 optima YEDEK PARÇASIYLA BAŞA ÇIKABİLECEK GÜCÜN VARSA HİÇ DURMA AL ÇOK BABA ARABALAR
  • yaw boşver skodayı falan bak carisma bulmuş, r21'i kaçırma derim, o fiyata süper araba lpg side var uğraşmazsın
    quote:

Orjinalden alıntı: alwayscarisma

mesela bu arac alına bılır corsadan daha konforludur emınım kı
    http://www.araba.com/374725.html

http://www.araba.com/374008.html
    yada bu
    klımalı, hıdrolık dıreksıyon

http://www.araba.com/368984.html BMW verelım olmadı

yada 205 gti alabılrısın.spordur

en ıyısı brosway veya sprıng al
    dertsız tasasız bıner gezesın

reno 21 lerde cok ıyırıdır.harbıden merco konforu var allahsızda.ama parca konusu nasıldır bılemem.
    garantı verıyorum en dokuk olanı bıle sahınden ıyırdır

• şahin doğan fiyatına R21 bulunur çok rahat.
    şahin şahindir.doğanda altın semer vurulmuş şahindir.
    R21 al derim
  • quote:

Vay be
    3250 Ytl bırakıyor
    sizce bu araba nasıl?

91 modele göre baya temize benziyo motor ne alemdedir bilinmez fiyat da ii alacaksan al ama kesin baya masraf cıkarır sonucta eski araba

• bi özellikte benden doğanlarda kapılarda çelik bar vardır.bu doğan L ile başlamıştır.şahinlerde ise şahin s le başlamıştır.doğanlarda ön cam ,merkezi kilit,tempra motoru olanlarda vardır.doğan biraz daha lükstür.L de lüks anlamında gibi birşeydir.97 bg kadar olan motorları vardır.yanılmıyorsammm.saygılar ayrıca koçun bir kazığıdır.kiminde benzin deposu sağda,kiminde soldadır.sola almak biraz daha pahalıdır.sonuçta ikiside sac ama biri yeni model diye geçer.sağda olanlar eski model.bunlar biraz daha ucuzdur.doğanlarda sis lambası her modelde vardır.daha bikaç şey daha var ama hatırlayamadım
  • 5000 ytllik aracın boyalı olması daha iyi yoksa sen boyatmak zorunda kalırsın o fiyat standartında arabanın sorunsuzu zaten zor bulunur ama şu21 araştırmaya değer doğan şahin çok yakar lada veya skoda tercih edip bide tüp taktırırsan problemin fazla olmaz
  • Var...Ayaklarındaki sağ papucun ile sol papucun arasındaki fark kadar.Temelde her ikiside orta çağ yürüyen tenekeleri...

Paranızı Şahindi Doğandı kıldı yündüye çarçur edeceğinize yine 2. el Lada yada Skoda gibi araçlara bakın derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedStar -- 14 Kasım 2006; 21:49:32 >
  • vallahi benimde 95 model renault 21 concorde var ama ben 5.000 vermem konfor yol tutuş özellik bakımından doğan ve şahin den bin kat iyidir .ama parçası biraz pahalıdır benceh iç düşünme renault 21 al derim
  • ikiside uçan teneke ama doğan daha yükseğe çıkıp çakılıyo şahin yükselemeden iniyo zaten aşağıya temel olarak aynı şeyler üzerine kurulu bir sistem.birinnde klima h.d. otomatik camlar koltuklar felan güzel diğerinde 4 teker 1 direksion 4 te koltuk bu kadar.
  • Bence şahin ve doğana haksızlık ediyosunuz.onlar Türkiyenin yükünü taşıdılar yıllarca.milyonlarca satıldı.ayrıca parçaları çok ucuz.gece 3te bile parça bulabiliosunuz.şahin daha dayanıksız ama doğan gerçekten çok iyidir.bende megane var şimdi.zamanında 93 doğan slx vardı.şimdi bi doğana bindiğim zaman çok fazla afallamıyorum ama amcamın skodaya binince eşeğe binmiş gibi oluyorum.çok kalitesiz bi araba skoda ama yakıtı çok düşük.şahini ve doğanı istediğin zaman elden çıkartabilirsin ama skoda ve lada için bu geçerli değil.r21i satmak ise imkansıza yakındır.5 sene elinde tutarsan birde asla satamazsın.ben doğan derim.
  • sadece isimleri farklı
  • bende doğan derim şahsen ben doğan aldım gerçi pederin zorlamasıyla aldım aklım hala toyata coralla veya honda civic de
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanharman
    şahini ve doğanı istediğin zaman elden çıkartabilirsin

Aynı şekilde hiç ummadığın bi anda onlarda seni fezaya çıkarabilir...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.