Şimdi Ara

Şahin ile Doğan arasında fark var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
12.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5.000 Ytl borçlanarak ucuz bir araç almayı düşünüyorum.
    Daha önce Opel Corsa'sı olan biri olarak seçmekte zorlanıyorum.
    Piyasada bol miktarda ucuz kuş serileri var, Şahin yada Doğan farkeder mi,
    bunların arasında bir fark var mı?
    Yada 5000 liralık başka önerileriniz var mı?
    Saygılar.

• Doğanlar 5 vitesli birde ön camlar otomatik, şahinler 5 vitesli deği, ön camlar otomatik değil, doğanların bazılarında enjeksiyonlu motor var bu yüzden şahine göre yakıt tüketimleri daha az diye biliyorum.
  • doğanın döşemeleri çok daha iyi,motor kaputunda sesi engelleyici bezmi desem öle bişey var camlar otomatik, motorları farklı,sileceklerine kadar farklı sadece kasa aynı
  • 5 milyara doğan kaç model buldun?
  • isim farkı
  • eğer 5bin ytl ye araba alacaksan ne şahin ne doğan (zaten doğan 5 e bulman zor) tavsiyem Lada Samara şahin+doğanı topalasan onun sağlamlığını veremez hemde rahattır ve dayanıkldır
  • O değilde Şu Doğan lardaki L yazısını ben Long kasa diye biliyordum meğer donanımla ilgili bişiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SL de Süper Long mu oluyor
  • mesela bu arac alına bılır corsadan daha konforludur emınım kı
    http://www.araba.com/374725.html

http://www.araba.com/374008.html
    yada bu
    klımalı, hıdrolık dıreksıyon

http://www.araba.com/368984.html BMW verelım olmadı

yada 205 gti alabılrısın.spordur

en ıyısı brosway veya sprıng al
    dertsız tasasız bıner gezesın

reno 21 lerde cok ıyırıdır.harbıden merco konforu var allahsızda.ama parca konusu nasıldır bılemem.
    garantı verıyorum en dokuk olanı bıle sahınden ıyırdır

• r21 de merso konforu mu var?
  • Dogan 1.6, Sahin 1.4 degilmiydi? Belki yanlis hatirliyorum.

Bu arada o ilk linkteki R21'i kaçirma bence. 100küsür bin km'de ve 5000 YTL.

1.6 lt, LPG'si de var.

R21'ler çok saglam arabalar. Ve de evet, konforlular (merso derken hangi merso ile karsilastirdigina göre farkeder). Uzun yollarda çok rahat.
  • merso a serisinden konforlu olabilir
  • aslında en güzeli doğan görünümlü şahin
  • doğan la şahin in en büyük ortak noktaları kasalarının aynı olmasıdır.
    doğan şahine göre daha konforludur.ses yalıtımı daha iyidir.iç malzemeler iyidir.bi de doğan ların 93 94... gibi modellerinde tempra motoru vardır.bide enjeksiyonluları vardır.göze çarpan en önemli fark ise dış görünüşdür.tamponlar ve aynalar gövde rengidir.sis ler vardır doğanlarda.

Yani aralarında çok fark fardır.Bi kullan ikisinide daha iyi anlarsın ne demek istediğimi.
  • arkadasım önce sunu sorayım kaç model?eski kasamı ki büyük ihtimal 5 milyar dediğine göre eski kasadır.en büyük fark motorlarında ve izolasyonda var.iç işçiliği oldukca iyi doganın sahine göre.bence herhalukarda doğan bindigini anlarsın sahinle fark var yani.yeni doğan ise 96 hp bide ie leri var tabi.
  • simdi kardes sahin dogan ne kadar yüksek konforlu arabalar olmasada cok satılıyo.sen 5 bin ytl ye nerden buldun modeli baya eskidir herhalde ama dogan sahine göre cok üstün bi kere motoru daha güclü saygılar
  • yeni kasa iseler eğer doğanlar tempra motorludur. Koltukları birazcık daha rahattır, ön camlar elektrik kumandalıdır.
  • donanım ve aksesuar farkı var
    slx'ler tempra motorludur
    sonra şahin s'lerde de kullanılmaya başlandı aynı motor
  • Vay be
    bu konuda ne akdar detaylı bilgilere sahip biçok insan varmış.
    ilginiz için teşekkür ederim.
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3186313
    bu adreste de 91 model Skoda Favorit 135 L buldum bitane
    3250 Ytl bırakıyor
    sizce bu araba nasıl?
    Bunu almayı düşünüyorum, ucuz diye, ne düşünürsünüz?
  • renault 21 optima YEDEK PARÇASIYLA BAŞA ÇIKABİLECEK GÜCÜN VARSA HİÇ DURMA AL ÇOK BABA ARABALAR
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.