Şimdi Ara

Şahin ile Doğan arasında fark var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
12.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu amma da abartmışsınız Doğan-Şahin kıyasını Çok fark var diye başlıyor kimileri okurken sanıyorum ki cidden ayrı dünyaların otomobilleri Yok otomatik cam, yok daha iyi koltuk, yok efendim daha seri, yok tempra motoru gülmekten öldüm Arkadaşın belirttiği bütçede alınacak arabalarda insanın yüzünü tebessüm ettirecek üstünlükler yoktur birbirlerine oranla. Tabi kalite olarak Şahin veya Doğan'ı esgeçmek lazım. Bu arabaların orijinalini bulmak bile artık meseledir. Toplamadır çoğu. Kimbilir günde kaç tane çalınıyor bu araçlardan. Broadway gene iyidir onlara oranla. Uzun süre GTL ve GTE modellerini kullandım. GTL daha eski ama daha kaliteli. GTE'ye geçtikten sonra insan anlıyor ithal ve yerli araç arasındaki farkı. Broadway 1.4 motorlu ama çok daha seri bir otomobil Şahin vb araçlara göre. Doğan'ın Şahin'den üstün saydığınız özelliklerin hepsi yıllar öncesinde Broadway'de mevcuttu. Lada Samara da dayanıklılıkta öndedir Renault ve Tofaş'a göre. Donanım kötü de olsa iyidir Lada. Cüzi miktarda para ile dış görünüşte albenili bir araç olabilir ayrıca Samara. Bu paraya Renault 19 bulabilirsen de kaçırma bence. Onu saymadım çünkü bulunmaz diye düşündüm. Parça olarak da herhalde takmazsın kafaya hepsinin parçaları gerekirse bodrum katlarından bile temin edilebilir Sıralama yapacak olursak:

1- Renault 9 Broadway (Spring de olabilir ama Fairway olmasın)
    2- Lada Samara
    3- Şahin ve türevleri

Bir de bulabilirsen en başta Renault 19 al tabiki. Yoksa bu sırlama bana göre idealdir. Yanlış anlamayın aşağılama yok burada. Sadece şu andaki durumlarını espirili bir dille yazmaya çalıştım. Sonuçta para verilecek ayağı yerden kesecek hepsi. Son olarak da LPG'siz alma. Yoksa da ne yap et taktır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.