Şimdi Ara

Şahin ile Doğan arasında fark var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
12.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama doğan görünümlü şahinde var
  • doganlarda tempra motor var hidrolik direksiyon şahinlerde bunlar yok şahinde ise kasa daha büyüktür
  • Merhaba, bende 98 Şahin S kullanicisiyim...

motor 1.6, hidrolik direksiyon ve merkezi kilit var, dikiz aynalari ve kasa doganlar la ayni ( fabrika cikisi yani dogan gorunumlu sahin :)

sadece sis fari yok, camlar otomatik degil, aynalar da otomatik degil, far su puskurtme sistemi de yok, koltuklar cidden cok rahatsiz ( 12 saat lik yolculuktan sonra 12 gun kendinize gelmeniz zor), muadili dogan lar ile arasinda motor farki var, bende hala karbirator var, latikleri daha dar (ince), jantlar celik degil, birde iscilik dogan da daha iyi....

Ben arabayi 0 almistim... arkadan cekis problemi yuzunden kis sartlarinda kullanmasi son derece problemli bir arac, su an bile acaba kar lastigi alsam mi almasam mi diye dusunuyorum...

birikim 5000 YTL olunca cok alternatif olmuyor, dogan yada sahin ikiside alinabilir,.. benim merak ettigim bir husus var, FORD Scorpio yu belki bilenleriniz vardir.

98 modem bir ford scorpio gordum ve fiyati 13,500 YTL. Ama arabada 2007 modeller arabalarda bile olmayan ozellikler var. Motor 2.3 ve gozume carpan bir diger ozellik elektrikli ve isitmali koltuklar... Ford Scropio kullananiniz var mi? yada bu araba ile ilgili bilgisi olan arkadaslar, bu arabalarin neden tutulmadigini yazabilirler mi?

Iyi calismalar dilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RightClick -- 31 Ocak 2007; 12:36:37 >

• arkadaşım bende ford scorpio 2.3 cosworth war 97 model ama iklim kontürollu klimadan tut elektrikli camlar ahşap döşeme cd çalar deri koltuklar sunroof hız sabitleyici ısıtmalı yan aynalar ısıtmalı koltuklar vede geniş iç mekan war ve şuan 12 11 milyar civari yani anlayacağınız alınması gereken bmw ve mercdes 97 modelinden daha güze bir özellikle belirtiyorum S SINIFI bir arabadır ve günümüzdeki özellikler 10sene önce scorpioda vardır ve tutulmamasıda aptallıktır bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

r21 de merso konforu mu var?

R21 ler her açıdan çok güzel.Bizde wardı önceden 92 de almştık 2000 e kadar nerdeyse kullanmıştık.Egzozu dışında hiçbir sorun çıkarmamıştı.Zamanına göre çok iyi arabaydı.Mesela mahalledeki tek uzaktan kumandalı kiliti olan oydu.Babam arabayı uzaktan açtığında millet şaşkınla bakıyordu.Hidrolik direksiyon,otomatik klima falan çok güzel arabaydı
  • uno bakabilirsiniz 6 milyar civarı orta bi uno alınabilir diye düşünüyorum
  • 5 milyar demiş.. en falz 94 model araç alınabilir.. p4 şahinle doğan arasında daoldukça fark vardır..

daha yeni model diyebileceğimiz 98-97-2000 gibi modellerde hemen hemen aynı standartlara gelmiş gibiler 2 araçta.. tabi doğan her zaman biraz daha iyidir.. tercih oalrak doğan yapılır şahine karşın.. bulduğun aracın temizliğine göre hareket et..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

renault 21 optima YEDEK PARÇASIYLA BAŞA ÇIKABİLECEK GÜCÜN VARSA HİÇ DURMA AL ÇOK BABA ARABALAR

makam arabası olarak kullanılıyodu bır aralar concorde ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: supersrt

quote:

renault 21 optima YEDEK PARÇASIYLA BAŞA ÇIKABİLECEK GÜCÜN VARSA HİÇ DURMA AL ÇOK BABA ARABALAR

bizim devlet büyüklerimiz öyle parçası ucuz arabalara fln binince prestijleri sarsılır..

ne işleri varsa concorde la managerle.. nasısa faturayı biz ödüyoz.. ödedik..

• quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

Orjinalden alıntı: supersrt

quote:

bizim devlet büyüklerimiz öyle parçası ucuz arabalara fln binince prestijleri sarsılır..

ne işleri varsa concorde la managerle.. nasısa faturayı biz ödüyoz.. ödedik..

aynen doğru söylüyosun askerlerde cok bindi bu araçlara

• valla mutlaka binmişlerdir. ama sivili bürokratlar kadar görmedim ben.. her kim bindiyse yanlış davranmışlar..
  • quote:

valla mutlaka binmişlerdir. ama sivili bürokratlar kadar görmedim ben.. her kim bindiyse yanlış davranmışlar..

aslına conforluydu ya bızde maneger vardı motoru gucsuz kalıodu kasasına ama o 1.7 di cncordeler 2,0 konfor vrdı aslında ama eskıdı tabı aga ya bıkeresınde rot cıkmıstı yolda bırakmıstı
  • eniştemde vardı 2.0 concorde.. fuul yüklü tatile gidiyordukl içerde 5 kişi bagaj tam dolu 210 nu görmüştük istanbula giderken dehşette konforluıydu..
  • quote:

eniştemde vardı 2.0 concorde.. fuul yüklü tatile gidiyordukl içerde 5 kişi bagaj tam dolu 210 nu görmüştük istanbula giderken dehşette konforluıydu..

MENAGER GITMIYODU YA 170 **180 km BIRAZ MEyIL OLURSA YOLDA anca goruyodu daha gıtmıodu yokusta bayılıyodu fılan ama o biçim konfor vardı ayrı
  • şuan için 1993 doğan slx kullanıcısıyım neymiş parçası ucuzmuz hikayee...
    parçası ucuz olduğu içinmi sürekli sorun çıkarıyor yani
    arkadaşım aklın warsa tofaştan uzak dur
    o elindeki paraya kaç model olursa olsun git bi japon arabası al..
    sorun nedir bilme..
  • bazı arkadaşlar derler parçası ucuz olur tofaş alacağım diye ama çok yanlış pahalı parçası olan arabaların parçası 10 senede bozulursa tofaşın 1 senede bozulur yine aynı hesaba gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

O değilde Şu Doğan lardaki L yazısını ben Long kasa diye biliyordum meğer donanımla ilgili bişiymiş

L lüks demek
    SL süper lüks
    SLX full +full

• Doğanda; Merkezi Kilit,Otomatik Cam,Hidrolik Direksiyon (95 veya 96dan sora),Enjeksiyon, Çelik jant gibi donanımlar var ayrıca Doğanlar daha çok tutulur.Şahinde ise; Merkezi kilit olabilir sadece başkada bişi yoktur Ayrıca Doğanın 1.6 motoru vardır sadece.Şahinin ise hem 1.4 hem 1.6 motoru vardır.1.6 sı tutulur tabiki 1.4 bulaşmayın.Ayrıca unutmim Şahinde Doğanda 5 vitestir 88 89 model olmadığı sürece yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

O değilde Şu Doğan lardaki L yazısını ben Long kasa diye biliyordum meğer donanımla ilgili bişiymiş

L lüks demek
    SL süper lüks
    SLX full +full

Doğru SLX Spor Lüx diye biliyordum ben

• Fena hortlamış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.