Şimdi Ara

Sahibinden Sitesinde Karşılaştığım Dolandırıcı SS'li

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen Cumartesi akşamı aklıma geldi Drone'ları inceliyordum baktım dji phantom 3 Pro drone bir sürü aksesuarlarıyla beraber 1250 TL yazmış. (Normalde fiyatı en az 3500-4000 TL civarı) Ardahan'dan Emre URAN diye bir profil. Anormal bir durum olduğunu bile bile mesaj attım.


    Hemen cevap geldi. İlana da özellikle GET ilanı olmaz diye yazmış. Sordum niye olmaz diye yarın ödemem var yarın havale yapana göndereceğim ara görüşelim diye numara veriyor.(Pazar günü ne havalesi ne ödemesiyse artık pazar olduğu aklına gelmedi heralde) İlanı sabah sileceğim acele et gibisinden laflar ediyor.

    Diğer ilanlarına baktım saçma sapan fiyatlar. Mesela 10 Bin TL değerindeki MSI Gaming notebook 2200 TL Asus Gaming Notebook 1500 TL Profesyonel Org 2000 TL falan. İlanların hepsinde de alacak karşılığı alındı GET ilanı olmaz yazıyor.

    Ben havaleyi kabul etmeyince mesaj yazmamı engellemiş siteden.

    Ertesi gün yine drone'lara bakarken aynı drone farklı fotoğrafla yayınlanmış bu kez Karabük'ten VEDAT BEY diye bir nick ile yayınlamış. Yine aynı ilan açıklamalarını yazmış Alacak karşılığı alındı GET ilanı olmaz diye.

    Sakın kelepir fiyat diye balıklama atlamayın böyle haramzade kendini akıllı zanneden dolandırıcı tayfasına para kaptırmayın.

    Sahibinden Sitesinde Karşılaştığım Dolandırıcı SS'liSahibinden Sitesinde Karşılaştığım Dolandırıcı SS'li



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEHUNTER -- 24 Temmuz 2018; 12:23:12 >







  • uyarı için teşekkürler



    GET ilanı ne demek hocam bilmiyorum da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden sahtekar kaynıyor.dikkat edin arkadaşlar.beni de İmir-Menemen'den Muhammet Emin Görer diye biri dolandırdı.Gerçi anasından doğduğuna pişman ettim şerefsizi. GET güvenli e-ticaretin kısaltması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.