Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
Teclast M40 HDMI Uyumlu HUB Arıyorum
Teclast M40 marka tabletim var. Macbooklar için satılan çoklu HUBlardan aldım ama uyum sağlamadı.
İstediğim şey sadece TV'ye HDMI ile görüntü aktarmak ve aynı zamanda tabletin şarj olmasını sağlamak. Bu model tableti kullanan varsa aparat önerisinde bulunabilir mi?
Arkadaşlar bana aşağıdaki linkte bulunan ürün hediye geldi. Ben buna HDMI Kablo bağladım ama Android telefonumdan ve tabletimden TV'ye görüntü veremedim. Takıyorum tepki vermiyor. No Signal yazıyor. Yapmam gereken ekstra bir ayar var mı? Yoksa bu cihaz sadece Macbook'lar ile mi uyumlu?
Harddisk Yavaşladı
Laptopumda 3 adet disk var.
256 GB Nvme (Sistem Kurulu)
2TB Mekanik HDD (Arşiv için)
1GB Sata SSD (Oyun vs.. Kurmak için)
Dün gece SSD'den HDD'e 130 GB kadar veri aktarıyordum. Tam aktarmanın sonuna doğru HDD aşırı yavaşladı. Aktarmayı iptal ettim. Soğumasını bekledim fakat halen yavaş. Aktarma hızı 1mb'ın altına bile düşüyor ve 20 mb'dan yukarı çıkmıyor.
İçindekileri yedekleyip formatlamayı düşünüyorum ama aktarma hızı çok düşük. Ayrıca sıcaklık aktarım sırasında 57 dereceyi buluyor.
Ne oldu bozuldu mu sizce? Hata vermiyor dosyaları başarıyla aktarıyor yavaşta olsa.
Ekleme: HDD Sentinel programı diski sağlıklı gösteriyor.
Sadece Konuşma Tarifesi
Annem ve aneannemin Bimcell hattı var. İnternete ve SMS'e ihtiyaçları yok sadece 500 dakika konuşma içeren paketi kullanıyorlardı.
Daha geçen yıla kadar bu paket 15 liraydı. Son gelen SMS mesajında ise paketin 42 TL'ye yükseltileceğini yazmışlar. İçinde hiç internet olmayan 500 dakikalık paketten 42 TL istemek soygun.
İnternetsiz 500 dakika sunan diğer operatörlerde tavsiye edebileceğiniz paket var mı? Hemen taşımak istiyorum.
Okulda WIFI Priz Sorunu
Okul interneti olan f@tih ağını bilirsiniz çoğu şeyi engelleyen bir sistemi var.
Fotoğraftaki BlitzWolf® BW-SHP6 model bir prizim var. Cep telefonu uygulamasından kontrol edilebiliyor. Bu prizi evde çok rahat kullanıyorum ama okul WIFI'sine bağlayamıyorum. Uygulaması servere erişemiyor sanırım.
Bu cihazı kullanabilmem için yapmam gereken bir şey var mı? Okulda akülü sandalyemi şarj edebilme amaçlı kullanacağım. Benim için önemli bir durum.
100'lük bloktan çıktım ama halen port açamıyorum
Arkadaşlar CGN havuzu yani 100'lük bloğa alınmıştı IP adresim. Bugün modem arayüzünden gördüğüm kadarıyla talebim kabul edilmiş ve 100'lük bloktan çıkmışım ama halen modem üzerinden açtığım portlar çalışmıyor. Kapalı görünüyor.
Ne tavsiye edersiniz. Operatöre derdimi bir türlü anlatamıyorum Modem üreticisi ile görüşün diyor. Modemlik bir durum yok ki defalarca port açma tecrübem var acemi bir kullanıcı değilim.
F@tih (Okul İnterneti) Hakkında
Root Sonrası Mobil Ödeme Sorunu
|
Inter Mu-1 Kumanda Kod Listesi Arıyorum
|
Meslek: Grafiker
İlgi Alanları: Teknoloji , internet, Futbol , Sinema
Satıştaki ürünlerimi inceleyebilirsiniz. |
Blog Sitelerim | Harçlık Yap | Bilgi Kapısı
DH Konularım | Samsung Galaxy Tab 10.1 | LG G2 Kullanıcıları | EnPara.Com | Monster Notebook |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.464
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 63.228 (Bu ay: 907)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 787 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic