Yüzbaşı
28 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 91 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Laptopumda 3 adet disk var.

256 GB Nvme (Sistem Kurulu)

2TB Mekanik HDD (Arşiv için)

1GB Sata SSD (Oyun vs.. Kurmak için)

Dün gece SSD'den HDD'e 130 GB kadar veri aktarıyordum. Tam aktarmanın sonuna doğru HDD aşırı yavaşladı. Aktarmayı iptal ettim. Soğumasını bekledim fakat halen yavaş. Aktarma hızı 1mb'ın altına bile düşüyor ve 20 mb'dan yukarı çıkmıyor.

İçindekileri yedekleyip formatlamayı düşünüyorum ama aktarma hızı çok düşük. Ayrıca sıcaklık aktarım sırasında 57 dereceyi buluyor.

Ne oldu bozuldu mu sizce? Hata vermiyor dosyaları başarıyla aktarıyor yavaşta olsa.

Ekleme: HDD Sentinel programı diski sağlıklı gösteriyor.

Annem ve aneannemin Bimcell hattı var. İnternete ve SMS'e ihtiyaçları yok sadece 500 dakika konuşma içeren paketi kullanıyorlardı.

Daha geçen yıla kadar bu paket 15 liraydı. Son gelen SMS mesajında ise paketin 42 TL'ye yükseltileceğini yazmışlar. İçinde hiç internet olmayan 500 dakikalık paketten 42 TL istemek soygun.

İnternetsiz 500 dakika sunan diğer operatörlerde tavsiye edebileceğiniz paket var mı? Hemen taşımak istiyorum.

Okul interneti olan f@tih ağını bilirsiniz çoğu şeyi engelleyen bir sistemi var.

Fotoğraftaki BlitzWolf® BW-SHP6 model bir prizim var. Cep telefonu uygulamasından kontrol edilebiliyor. Bu prizi evde çok rahat kullanıyorum ama okul WIFI'sine bağlayamıyorum. Uygulaması servere erişemiyor sanırım.

Bu cihazı kullanabilmem için yapmam gereken bir şey var mı? Okulda akülü sandalyemi şarj edebilme amaçlı kullanacağım. Benim için önemli bir durum.

Okulda WIFI Priz Sorunu

Okulda WIFI Priz Sorunu

Arkadaşlar CGN havuzu yani 100'lük bloğa alınmıştı IP adresim. Bugün modem arayüzünden gördüğüm kadarıyla talebim kabul edilmiş ve 100'lük bloktan çıkmışım ama halen modem üzerinden açtığım portlar çalışmıyor. Kapalı görünüyor.

Ne tavsiye edersiniz. Operatöre derdimi bir türlü anlatamıyorum Modem üreticisi ile görüşün diyor. Modemlik bir durum yok ki defalarca port açma tecrübem var acemi bir kullanıcı değilim.

Merhaba ben okulda çalışan engelli bir memurum. Konu önemli bilgi sahibi olup yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Okul içinde kullandığım bir akülü sandalyem var. Bu akülü sandalyeyi mesai saatleri içinde şarj edersem çok konforlu olmuyor çünkü her işim çıktığında sök tak yapmak zorunda kalıyorum bu da akünün ömrünü azaltıyor.

Mesaim bitince şarja takıp gidersem de ertesi güne kadar şarj kablosu takılı kalıyor yangın çıkma vs.. ihtimali yüzünden tedirgin oluyorum (Adaptörün şarj dolunca akım kesme özelliği var ama yinede riske giremiyorum)

Ben de internetten 2 adet ürün satın aldım. Evden işyerimdeki cihazları açıp kapatabilmek için. Cihazlar çok başarılı çalışıyor ama okulun F@tih kablosuz interneti her şeyi olduğu gibi bunları da engelliyor kurulumunu yaptırmıyor. Cihazlar server ile bağlantı kuramıyor yani.

Bunları okul Wifi'si ile kullanmanın bir yolu var mı? Cimer'e yazıp ilgili departmanlarla görüşsem işe yarar mı? Misal haksız yere bloke edilen bir siteyi form doldurarak açtırma talebinde bulunabiliyoruz onun gibi bir şey Ya da bir firewall vs.. ayarı varsa oradan kendim halledebilir miyim?

Satın aldığım cihazların fotoğrafları aşağıda mevcut bir tanesi Blitzwolf diğeri Sonoff marka. Bunlar hangi server adresi ile bağlantı kuruyor bunu nasıl öğrenebilirim evvela?

F@tih (Okul İnterneti) Hakkında
F@tih (Okul İnterneti) Hakkında
Telefonum Xiaomi Mi 9T

Geçenlerde EU Rom'a geçip IMEI Repair yaptık.

İşimi gören az limitli bir kredi kartım var. Yapı Kredi

Önceden Mobil Ödeme yöntemini sorunsuz kullanırken şimdi World Mobil uygulamasından Konfigüre etmemme izin vermiyor. Magisk'teki Root'u da kaldırdım. Uygulamayı Verileri de silerek tekrar kurdum ama işe yaramadı. Tavsiyeniz var mı?

Root Sonrası Mobil Ödeme Sorunu
Merhaba. Evde kutuların içinde eski akıllı kumandamı buldum ama kod içeren kullanım kılavuzunu bulamadım internette'de yok.

Elinde olan paylaşabilir mi?

Inter Mu-1 model slim kumanda

Inter Mu-1 Kumanda Kod Listesi Arıyorum
Merhaba.

Bana toneri kolay dolan (çipli toner olmayan) ve Wifi özelliği olan bir lazer siyah beyaz yazıcı tavsiye eder misiniz?

Letgo'dan Samsung SL-M2020 satın almıştım ama hem toneri çipli hem de elektrik kesilip geldiğinde yazıcıyı aktif hale getirmek için düğmesine basmak gerekiyor. Böyle saçma iş görmedim ben bu yazıcıyı kablosuz kullanmak için aldım. Belki dolabın en tepesine koyacağım neden ikide bir uzanıp düğmesinden açmak zorunda kalıyorum?

Lütfen istediğim özelliklerde bir yazıcı tavsiye edin. Fiyat aralığı 300-500 TL
Arkadaşlar ACİL cevap lazım.

Benim birisinin üzerinde vekaletim vardı işler bitti diye Cuma günü azilname verdim notere. Ama azilnameyi geri çekmek istiyorum bu mümkün mü?
Yeni vekalet vermek değil eski vekaleti devam ettirmem lazım çünkü azil ettiğimden haberi olmamalı.
6 ay önce hepsiburada'dan aldım.

Bana YASAL UYARI telefonunuz 180 gün sonra kapatılacak mesajı geldi fakat gelen mesajdaki IMEI farklı olduğu için kaale almadım. Telefon dün kapandı.
Kapanınca ikinci sim kart yuvasına taktım sabah baktım tekrar YASAL UYARI mesajı gelmiş 180 gün sonra o da kapanacak yani.

Tuhafıma giden şey *#06# yapınca çıkan numaralar ile SMS'de yazan numaralar tamamen farklı olmasına rağmen telefonum niye kapandı?
Hakkında
Meslek: Grafiker
İlgi Alanları: Teknoloji , internet, Futbol , Sinema
Forum İkinci El İmzası:
Satıştaki ürünlerimi inceleyebilirsiniz.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Monster T5 v12.1
Bilgisayar
HP Elitebook Revolve 810 G1
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
Samsung
Mobil cihaz
LG
Operatör
Vodafone
ISS
Uydunet
Tablet
Samsung Galaxy Tab
Notebook
Monster
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.419
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 77.376 (Bu ay: 1.064)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 764 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.