Şimdi Ara

Sahibinden Satılık Eskişehir Yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trafik yok diye övündüğümüz Ankara'da artık 8-10 kmlik mesafeyi 1 saatte alır olduk. Trafik olmasın diye mesai çıkışını 5:50 yaptık yine kilit. Bugün 5te çıktım yine kilit.

6 da kilit 7 de kilit 8 de kilit. 4.5'ta çıksam yine kilit.

Sabah Kızılay yönü kilit. kilit kilit kilit.

Yolun adını çile yolu falan diye değiştirsinler baba memleketim Eskişehir artık iyi anasım gelmiyor her durduğumda.

Dünyada böyle bir yol var mı acaba 4 şeritlik yolun bir anda 3 şerit olması sonra 4 şerit olması sonra 3'e 2'ye düşmesi. Yan yolun yan yol olmaması. Yonca bağlantılarında sürüyle aracın trafiğe dahil olması. Nasıl bir ana arter anlayışıdır bu?

• Sizi E5 ( D100 ) e alalım. 4 şerit bir anda 2ye oradan 5e nasıl çıkar, yan yol direk sağ şeride nasıl birleşir en güzel örneklerini görebilirsiniz.

Plansız büyüyen her şehrin mutlak kaderinden başka bir şey değil...
  • İstanbul trafiği gibisi yok,dün kağıthaneden ümraniyeye 4 saatte geldim 2.köprüden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Yahu ne olacak bu yolun hali?

Trafik yok diye övündüğümüz Ankara'da artık 8-10 kmlik mesafeyi 1 saatte alır olduk. Trafik olmasın diye mesai çıkışını 5:50 yaptık yine kilit. Bugün 5te çıktım yine kilit.

Yolun adını çile yolu falan diye değiştirsinler baba memleketim Eskişehir artık iyi anasım gelmiyor her durduğumda.

Dünyada böyle bir yol var mı acaba 4 şeritlik yolun bir anda 3 şerit olması sonra 4 şerit olması sonra 3'e 2'ye düşmesi. Yan yolun yan yol olmaması. Yonca bağlantılarında sürüyle aracın trafiğe dahil olması. Nasıl bir ana arter anlayışıdır bu?

Sizi direk İstanbula alalım 15 km mesafeyi 2 saat te gitmek neymiş görünce halinize şükredersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Yahu ne olacak bu yolun hali?

aynı dert bende de var.saat 2-3 gibi de trafik oluyor ve daha sonra tamamen kitleniyor.alternatif olarak bazen anadolu bulvarından konya yoluna çıkıyorum biraz daha sakin oluyor.

• Çokta sık kaza oluyor . Gerci ufak kazalar ama yinede yolun ortasinda bekliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette her iş para yemek ilk amaçlı olarak yapıldığı için işin verimini kimse sorgulamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL SATILIK PASAPORT HAKKI BURSA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef ki maalesef eskiden çok değil 1 hafta önceye kadar odtüden sonra tıkanmaya başlayan yol bu hafta diyanetin ordan itibaren tıkanmaya başladı.Sabahları gelmeyen otobüste eklenince yapacak bişey yok artık,Ankara'lının çöküşüdür artık metrolarda çare olmazsa yapacak bişey yok o yola...
  • 8km yi tempolu şekilde 1saatte yürüyebilirsiniz. bu işbilmez şehir planlamacıları milleti sportmen yapacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbula davet edelim sizi her sabah acıbadem-altunizade köprü bağlantısı arasındaki 2 km lik yol nasıl 1 saatte gidilir görün. 10km yolu 2 saatte gitmenin keyfini yaşayın. gece geç saatlerde 2dk bile sürmeyen bir yol 1 saat sürüyor buralarda.
  • Bombayı patlatıyorum:

Sorun yollarda değil, ŞOFÖRlerde!

Yolların bağlantı noktalarında, giriş çıkış yapmasını bilmeyen, akışı engelleyen hödükler (yol bana özelciler) yüzünden zincirleme olarak trafik aksıyor.

İspat: Konya yolu (Mevlana Blv.) iskitler'den gölbaşı yönüne kadar gelin, çiğdem-cevizlidere (çırağan) alt üst geçit ayrımına kadar trafik sıkışık ilerler iken daha sonra bağlantı olmadığı için trafik düzenli akmaktadır.
    Eskişehir yolunda, Ümitköy'den merkeze doğru gelirken veya tam tersi istikamette bağlantı noktalarında trafik yoğunlaşmakta ve hödüklerimiz (fırsatçı) yüzünden tıkanma uzamaktadır.

Yolları iyi okuyup dikkatlice takip ederseniz sorunu anlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: matgab

Bombayı patlatıyorum:

Sorun yollarda değil, ŞOFÖRlerde!

Yolların bağlantı noktalarında, giriş çıkış yapmasını bilmeyen, akışı engelleyen hödükler (yol bana özelciler) yüzünden zincirleme olarak trafik aksıyor.

İspat: Konya yolu (Mevlana Blv.) iskitler'den gölbaşı yönüne kadar gelin, çiğdem-cevizlidere (çırağan) alt üst geçit ayrımına kadar trafik sıkışık ilerler iken daha sonra bağlantı olmadığı için trafik düzenli akmaktadır.
    Eskişehir yolunda, Ümitköy'den merkeze doğru gelirken veya tam tersi istikamette bağlantı noktalarında trafik yoğunlaşmakta ve hödüklerimiz (fırsatçı) yüzünden tıkanma uzamaktadır.

Yolları iyi okuyup dikkatlice takip ederseniz sorunu anlarsınız.

Aynen katılıyorum.. Aynı şekilde minibüs ve otobüsler çok pasifleştiriyor trafiği.. Eskişehir yolu gibi bir yolda hiç bir Tali Yol, Bağlantı yolu olmaması lazım bence.

Toplu taşıma yoluna girene 3000 lira ceza.. Bu yolda gitmeyen toplu taşıma şöförünede 3000 lira ceza çakılmalı aynı şekilde 70 geçene değil 70'den yavaş gidene ceza olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 9 Ekim 2013; 23:46:13 >

• 22:00 ve sonrası sakin
  • MTA nın önünde yol 5 şeritten 3 şerite düşüyor, Kızılay yönündeki trafik bazen Ümitköy den başlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • metroyu kullan

• Mta nın karşısından otobüse bindim.Karşı lerit tıkalı değil ama gelgör durulma yapılmıyacak ön yolda duruyor otobüsler..Neredeyse minibüsün arkasından tır yapıştırıyordu..Medicana ya gitmek için 3 km önceden inip yürüdüm.Karşı şeride geçtiğimde otobüs 300 m arkamdan geliyordu.
  • planla programla pek bir işide yok olayın. ben otobüsle 5 yıl önce çukurambardan kızılaya 15 20 dk da geçerdim şimdi 1 saat oldu. insanları toplu taşımaya yöneltecek birşeyler yapılmalı bence. eğer ben mühendissem iyi maaş alıyorsam ve otobüsle servisle gidiyorsam, teyzem ve eniştem profesör doktor ve cerrah iken toplu taşıma kullanıyorsa, herkes kullanabilmeli. ben ne oldumculuktan çalışıyorum kazanıyorum binerim hakkım düşüncesinden başka birşey değil.araçlara bakıyorum koca yolda 2 kişi ve fazlası bir elin parmaklarını geçmez.yazıktır ya.. tamam insanın arabaya binme hakkı yokmu?var ama gezmek için başka saatlerde bin hacı. belediye toplu taşıma işini çözsün halkta binsin fışkiyeleri kırmasın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 10 Ekim 2013; 9:15:42 >
  • İstanbul'da toplu taşıma=çile ve rezillik. toplu taşımada da insan trafiği var.
  • Metro bu yılın sonuna kadar açılacak diyorlar. Metroyla birlikte trafik azalır umarım...
    20 yılda bir durak bile metro hattı yapamayan bu belediye başkanını seçen zihniyette asıl suç...
  • Melih Gökçeke vermeyin oy olsun bitsin. Adam twitter'da takilmaktan islerine bakmiyor be

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.