|
pg ile 1tb ssd sattım 5bine, alıcı windows filan kurarmısın dedi, bende kurdum, test ettim herşey sorunsuz ssd'yi söküp mükemmel bir kargolama eşliğinde pg ile yolladım ürün 1 gündür alıcıda, yan çizmeye başladı başka ürünmü yolladın? içinde windows yok? vs. gibi çamur atmalar başladı, güzelce tarif ettim csm,uefi, vb. ayarların anakartta çapraz olabileceğini vs. anlattım yok hepsini denedim olmuyor diyor şimdi anladığım kadarıyla ürünü değiştirip geri yolluyor bana iade filan açmış, gördüğüm kadarıyla dolandırılmak üzeredeyim aracı site kesinlikle kabul etmiyor biz bilemeyiz ürünün nasıl gidip geldiğini diyor, aracıyız diyor sadece bu durumda satıcı olup mağdur olanlar varmı ? taktik veya tecrübeleriniz nelerdir not: ilk defa pg yollamıyorum ve sistemin bilincindeyim zaman zaman bir çok ürün aldım hiç bekletmeden satıcıyı onayladım, nadirende olsa pg ilan koyuyorum genelde zahmet edip onaylamıyorlar 2 gün bekleniyor sonra otomatik onaylanıyor vs. vs. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Eylül 2026; 18:24:42 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt