Bildirim
sahibinden de kullanıcıya ulaşma sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçmiş olsun. Satılmış veya kiralanmış..Bazı ilanlar bir gün bile durmuyor...Yarım günde kaldırılıyor..İlanı veren kendi siliyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: BulletForMyValentine
İyi günler dün sahibindende kafama yatan bir ilan gördüm saat geç olduğu için yarın ulaşırım dedim kaydettim sayfayı fakat bugün ilan yayından kaldırılmış ben bu kişinin telefon numarasına nasıl ulaşabilirim ?
İlan yoksa ortada satılan ürün de yok demektir. Ya satıcı satmaktan vaz geçti yada sattı. Keşke ilanı gördüğünüz anda arasaydınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hoşunuza giden arabaları, bak bu temizmiş kalsın kenarda diye düşündüğünüz araçları favorilerinize ekleyin. Daha sonra bulmakta sıkıntı oluyor
Neyse sağlık olsun o zaman. Cevaplar için teşekkürler. -
İlan silinmemiş, pasif yapılmışsa, ilan detayı veya başlığının aklınızda kalan bir kısmını google a yazın gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Geçmiş olsun. Satılmış veya kiralanmış..Bazı ilanlar bir gün bile durmuyor...Yarım günde kaldırılıyor..İlanı veren kendi siliyor..
Abicim şu forumda merak ettiğim insanların en başında geliyorsun. Her mesajında o smiley var. Her iletinde aynı tip aynı düzen.. -
Eğer ilan başlığını hatırlıyorsan ,google da aynen arat sonra ilan çıkarsa ön belleği götüntüleyi tıkla.Arkadaşın ismini görebilirsin böylece ona mesaj atabilirsin site içinden -
quote:
Orijinalden alıntı: PIERzig
Eğer ilan başlığını hatırlıyorsan ,google da aynen arat sonra ilan çıkarsa ön belleği götüntüleyi tıkla.Arkadaşın ismini görebilirsin böylece ona mesaj atabilirsin site içinden
Birkac ilana bu sekilde ulasmistim
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Abicim şu forumda merak ettiğim insanların en başında geliyorsun. Her mesajında o smiley var. Her iletinde aynı tip aynı düzen..
Tüplü öfkeli o smileyde bak yazı yazan benim..Sıradan taş kafalı bir adamım...Selamlar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X