Şimdi Ara

sahibinden. com yıllık ilan limiti 1adet olmuş.. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
4
Favori
82.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi hadi ücretli yapıyorsun bari 10-20 tl yap. 60 tl yapmak nedir ya? Açgözlü uyanık insanlar bu sahibindenin sahipleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi olmuş al satcılara , ya tutarsacılar fuzuli işan koymaz. Benimde böyle bir tanınmış sitem olsa bende paralı yapardım. Adam bir araba satcak 3 tane ilan koyuyor. İstemeyen oto pazarına cıksın ben o toz topraklı pazarlara hiç gitmem

• gayet normal.
    bundan 15 sene once gazeteye 8 kelimelik 3 gun ilan icin 100 tl bayiliyorduk..
    bu isin ticaretini yapmiyorsaniz zaten senede toplasaniz 2 ilan ancak verirsiniz..
  • Galeriden.com[sm=s17.gif

• Sahibinden.com'un izlediği bu politikayı daha önce izleyen diğer portallar kısa bir süre içerisinde dolaylı yollardan zarara uğramıştır.

Bu politika ile sahibinden.com kısa bir süre için biraz daha fazla para kazanacak olsa'da satıcılar farklı arayışların içine girerek ilanlarını farklı sitelerde yayınlayıp bu sitenin popülaritesini kaybetmesine neden olacaktır!

Örnek olarak : bugün aracımın resimlerini çektim ve sahibinden.com'a ilan vermek istediğimde benden 59 TL para talep ettiler, sorun değil. Türkiye'nin tek ilan sitesi siz değilsiniz!
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Karadayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtomcat

Sahibinden.com'un izlediği bu politikayı daha önce izleyen diğer portallar kısa bir süre içerisinde dolaylı yollardan zarara uğramıştır.

Bu politika ile sahibinden.com kısa bir süre için biraz daha fazla para kazanacak olsa'da satıcılar farklı arayışların içine girerek ilanlarını farklı sitelerde yayınlayıp bu sitenin popülaritesini kaybetmesine neden olacaktır!

Örnek olarak : bugün aracımın resimlerini çektim ve sahibinden.com'a ilan vermek istediğimde benden 59 TL para talep ettiler, sorun değil. Türkiye'nin tek ilan sitesi siz değilsiniz!

Yaw tek site değiller ama çok etkililer..

• Kendi iplerini çekecekler yakında
    Eskiden sahibinden olduğunu düşünmüyorsanız tıklayın yazardı hey gidi günler galerici yuvası oldu
    Zamanında ücretsiz olmasıyla büyüdü otomax arabam.com siteleri ezdi geçti yakında sahibinden i de ezecek bir site çıkar sağlam reklam düzgün bi arayüz işlerini bitirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance883 -- 16 Eylül 2015; 0:22:26 >
  • bende gözüken duruma bu fakat ücretsiz ilan veremiyorum

sahibinden. com  yıllık ilan limiti 1adet olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphekka -- 9 Aralık 2015; 12:48:58 >
  • Keşke hiç ücretsiz olmasa artık sahibinden.
    İlk ilan bile 59 TL olmalı.
    Önüne gelen ilan koymamış olur.

• fazlaesya.com adlı sitede komisyon oranı yüzde 5 abi makul iş yapan tek firma o diğerleri parayı bulunca iyice adam kazıklamaya başladı. Hem taksitli satabiliyorsun fazlaesya üzerinden hemde puan kazanıyorsun ilan sınırı yok. inş. bozmazlar
  • halituzun H kullanıcısına yanıt
    Ne alaka

• COK İYİ OLMUS SAHİBİNDENİ TEBRİK EDİYORUM PİYASANİN DUZELMESİ ACİSİNDAN BUYUK BİR ADİMDİR

• iyi bir haber zamanla herşey rayına oturur gereksiz ilanlar zamanla yok olacak
  • arkadaşlar merak ettiğim ufak urun satışlarında get kullandığımızda da limitten yiyormuyuz yoksa komisyon aldığı için orası sınırsız mı bilgisi olan varmı....tesekkurler....
  • Tam bir saçmalık.Evi koyduk ilana satmak yenisini almak için.3 gun sonra ilan süreniz doldu para ödeyin diyorlar.
    Hadi be ordan sizemi kaldik sattik biile evi.Tam bir sacmalik.Bu kafayla devam etsinler.Millet gözünü açınca bakalim kim kazanip kim kaybedecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 28 Şubat 2016; 23:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanbingul

arkadaşlar merak ettiğim ufak urun satışlarında get kullandığımızda da limitten yiyormuyuz yoksa komisyon aldığı için orası sınırsız mı bilgisi olan varmı....tesekkurler....

Maalesef get ilanının da bir limiti var dolunca para istiyor.

• Dedemin nenemin anamın babamın abimin gardaşımın telefon numaralarına birer hesap açtım limitsin kullanmaya devam ediyorum sıkıysa müdahale etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelikuputis -- 16 Nisan 2016; 17:36:51 >
  • Sahibinden. Com sayesinde 2.el piyasası rezil halde kına yaksınlar ....

• falken34 kullanıcısına yanıt
    hemşerim yıllık 6000 bin tl istiyor galerici dostu dediğin sahibinden.com bizde 550 tl ye arabam.com a üye olduk
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.