Arkadaşla bugun sahibinden de gezerken geçen sene arkadaşımın neredeyse perte çıkardığı arabayı gördüm ve şok oldum kazadan sonra 10.000 liralık arabaya 7.000 lira masraf yapılmıştı ( normalde yaptırılmaz ama olaylar farklıydı isterseniz anlatabilirim ) ilanda araçta değişen parça vs yoktur deniyordu. Lafın kısası 2. el araba alırken çok dikkatli olun hurdalık aracı kaza yoktur diye satıyor adamlar
Aracın son hali ilandaki gibi aracın kazadan önceki fotolarıda var ilgi görürse onlarıda paylaşırım . Adamada sahibinden mesaj attım utanmaz herif milleti keriz yerine koymaya çalışıyor
Malesef ortalık böyle araçlarla dolu...
cevap verdimi ??
Kazalı fotoğrafı merak ettim 7 liralık ne var?
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
cevap verdimi ??
Hayır cevap gelmedi , yarın telefonunu arıyacağım bakalım aracı hala bu şekilde satmaya çalışıyorsa bir güzel ağzıma ne gelirse geçiricem . Böyle insanla yüzünden 2. el piyasası bitti
Kazalı fotosunu arkadaştan rica ettim arkadaş askerde facebookta gizli albümünde olması lazım fotosu ondan haber bekliyorum . Kazadan önceki fotoları var . İzmir adliye bayraklı yolunda 120 km ile gideren kontrolunu kaybediyor karşı şeride geçip sonra tekrar kendi şeridine geçiyor ve ağaca çarpıyor tabiki yollar arasında yüksek kaldırım falan vardı . Şöyle söyliyeyim tavan hariç her taraf iptaldi . Aracı kullanan sahibi olmadığı için sahibi istediği için aracı yaptırmıştı.İki tarafta arkadaşımdı olaylar biraz karışıktı