Şimdi Ara

Sahibinden.com vb sitelere dikkat edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla bugun sahibinden de gezerken geçen sene arkadaşımın neredeyse perte çıkardığı arabayı gördüm ve şok oldum kazadan sonra 10.000 liralık arabaya 7.000 lira masraf yapılmıştı ( normalde yaptırılmaz ama olaylar farklıydı isterseniz anlatabilirim ) ilanda araçta değişen parça vs yoktur deniyordu. Lafın kısası 2. el araba alırken çok dikkatli olun hurdalık aracı kaza yoktur diye satıyor adamlar

ilan :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mat-siyah-otoyol-faresi-106167100/detay

Aracın son hali ilandaki gibi aracın kazadan önceki fotolarıda var ilgi görürse onlarıda paylaşırım . Adamada sahibinden mesaj attım utanmaz herif milleti keriz yerine koymaya çalışıyor

• Malesef ortalık böyle araçlarla dolu...
  • cevap verdimi ??
  • Kazalı fotoğrafı merak ettim 7 liralık ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

cevap verdimi ??

Hayır cevap gelmedi , yarın telefonunu arıyacağım bakalım aracı hala bu şekilde satmaya çalışıyorsa bir güzel ağzıma ne gelirse geçiricem . Böyle insanla yüzünden 2. el piyasası bitti
  • Hocam aracın kazalı fotoğraflarını paylaşabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metegungor55

Kazalı fotoğrafı merak ettim 7 liralık ne var?

Kazalı fotosunu arkadaştan rica ettim arkadaş askerde facebookta gizli albümünde olması lazım fotosu ondan haber bekliyorum . Kazadan önceki fotoları var . İzmir adliye bayraklı yolunda 120 km ile gideren kontrolunu kaybediyor karşı şeride geçip sonra tekrar kendi şeridine geçiyor ve ağaca çarpıyor tabiki yollar arasında yüksek kaldırım falan vardı . Şöyle söyliyeyim tavan hariç her taraf iptaldi . Aracı kullanan sahibi olmadığı için sahibi istediği için aracı yaptırmıştı.İki tarafta arkadaşımdı olaylar biraz karışıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NOT: Aracın kaportasında görülen eksikler giderilip,boyanmıştır.

Kapı yokmuş takmışlar,bagaj kapağı yamulmuş takmışlar.Adam halletmiş eksikleri yani :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.