Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM ÜYELİK DURDURMA !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
17.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir uygulama. Haftasonu Sahibinden ve GG üzerinden ilan açtım. GG üzerinden ürünü sattım sahibinden üyeliğimi durdurup kimlik istedi. Tabi ki göndermedim. Gereği yok.
  • Kimlik kartı gönderecekseniz fotokopi çekip üzerine iki çizgi arasında sahibinden. Com üyeliği için diye yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üyelik açıyorum, para ile ilan yüklüyorum hop üyeliği askıya almışlar ve kimlik fotokopisi ile fatura istiyorlar.
    Onları gönderdim ama parayla verdiğim ilan ne olacak belli değil...
    İyicene saçmalamaya başladı bu sahibinden.com
  • Riskli, iyice havalandılar. Alternatif ilan sitelerine yönelip havalarını indirmek lazım. Galericilerle takılırlar artık.
  • Parayla verdiğim ilanı askıya almışlar. Yayına tekrar girmesi için para istiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Parayla verdiğim ilanı askıya almışlar. Yayına tekrar girmesi için para istiyorlar.
    Sanırım aynısını banada yapacaklar, iadesini isteyeceğim olmazsa thh'ye başvuru yaparım üşenmem.
  • Bugün yaşadığım durumdur. 2009 yılından bu yana üyeyim ve 10+ satışım bulunmakta bir kere bile illegal bir işlemim olmadı. Tamamen şımarıklık ve tekel olmaktan kaynaklanan bir durum. Umarım yakın zamanda güçlü bir rakip çıkar ve sahibinden.com un keyfi ve saçma uygulamalarına katlanmak zorunda kalmayız.
  • Benim de evde eşim, benim ve çocuk adına hesabım vardı. Aynı hesap diye kapattılar. Şikayet vara yazdım aynı hesap oldupunu nereden çıkarıyorsunuz diye. Her numarayı arayın sonuçta fakrlı kişiler çıkacak dedim.
    Tüketici heyetine falan şikayet etsek bieşey çıkar mı acaba?

• Sahibinden.com üyeliğim aktif değil. Sorunun giderilmesi için kimlik resmi ve adıma kayıtlı fatura istediler mail olarak gönderdim. Sonuç geldi olumsuz. Sebebini sorduğumda üyelik ismim ile nüfus cüzdanındaki isim uyuşmuyormuş. Bu yazıyı okuyan Sahibinden.com'a üye olan değerli arkadaşlara soruyorum hanginiz soyadınızı tam olarak sitede yayımlıyorsunuz biliyoruz ki coğu kisi isminin yanına soy ismini değil de " bey" yazmıyor mu mesela ahmet bey mehmet bey gibi. Hatta sunu söyledim konuşmamızda tamam düzeltelim ekleyin soyadımı ve aktif edin hesabımı? Yok olmaz efenim inaktif durumdayken yapılmaz aaa? Neden? Üyelik sözleşmesine aykırı efendim güncelletin sözleşmenizi o halde bakin müşteri mağdur oluyor artık yetersiz kalıyor sözleşmeniz? Cevap; yetkili mercilere bildireceğiz ancak cevap yine olumsuz gelecek. E ne yapacağız efenim notere gideceksin noter onaylı istenen evrakları düzenleyip (buranın altını çiziyorum) elden elden teslim edeceksiniz bayağı bir konuşmadan sonra bir yol daha var PTT ye gidim ücret ödeyip kep hesap (mail) alacaksınız gerekli evrakları bu kanal üzerinden göndereceksiniz. Oldu efendim emredersiniz. Ez cümle ipe un seriyorlar. Çözüm değil çözümsüzlük üreten kurum Sahibinden.com... İsin ali cengiz oyununa bulaşmak istesek bir aloya bakar ara operatörü değiştir numaranı al yeniden bir mail oldu bitti. Ancak dürüst olmak lazım siteden de dürüstlük bekliyoruz müşteriler olarak. Yok efendim bilmem ney ney sözleşmesine aykırı. Olmaz böyle bir şey ya. Kardeşim telefon numaram belli kimliğim elinizde sabit faturam elinizde neymiş nickname olarak yazdığımız isim tutmuyor düzelt kardeşim gerçek adimi yaz oda yok. Ne yapalım ne istiyorsunuz. Forumlarda vs... Haberleri görünce de insan acaba demedende geçemiyor.

• uzun süredir kullanılmayan hesapları çalarak dolandırıcılık yapan 2 3 çete yıllardır milleti mağdur ettiğinden hesapları doğrulama amaçlı yapmaktalar.

benimde işkillenmeme sebep olsa da nedenini anlayınca takdir ettim.

lakin hesapları çalmanın önüne geçemiyor olmaları da bir o kadar saçmalık..
  • Arabam.com bence iyi bir alternatif olmasa da şu an için yönelinecek bir adres olarak düşünülebilir. Yazılımını değiştirmiş neredeyse sarı site ile aynı yazılım. Sorgu sonuçları gayet hızlı dönüyor, detaylandırmalar hemen hemen aynı kısaca pek eksiği yok gibi.

Araç ilanlarını onaylarken biraz acemilik mi yetersizlik mi diyeyim çuvalladıklarına şahit oldum (Örneğin 26 adet espace ilanının içinde üç adet farklı araç vardı.) diğer işleyiş hakkında pek bilgim yok ama olsun o kadar kusur kadı kızında da olur :)
  • Şımardılar talep çok girmeyin olsun bitsin arabam .com var letgo var sahibinden comu bu duruma getiren bizleriz nankörlük yapıyor .Talep azaldıkça durduğu üyelikleri teker teker açar
  • Benim de bilgisayar ilanı koydum yasakladılar sonra desteğe başvurdum insan olduğunuzu doğrulamak için di dedim çok robotla karşılaşıyor musunuz abi, tam bir fiyasko

• Arkadaşlar merhaba benim hesabımda donduruldu,elektrik su veya doğalgaz faturası istiyolar ama bu faturalardan benim üzerime olan abonekik yok bende haliyle internet faturamı gönderdim.

Kabul edilmeyeceğini beyan ettiler anne vaya baba 1.derece akraba üzerine olan fatura talep ettiler.adres bilgisini sildiriyolar zaten .eee nası ne şekilde teyit edecekler benim tc den ikametgah bilgilerine mi bakıcaklar.

Açıkcası cimera veya btkya şikayet etme niyetindeyim,nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilcek var mı ?

• Cimera ettiğim şikayet neticesinde;şikayet edilen kurum ,kamu kurum ve kuruluşu olmadığından şikayetiniz dikkate alınamadı.bir hukukçuya başvurun oldu

• Konuya bak, elli birime aldığı ürünü, 80-90 birimi satmaya çalışan, satamayınca ilan yayınlama ücreti ödememek için sahte hesap açarak, tilkilik yapan, yakalanınca da gev gev gevleyen al-sat'çı dolmuş.

• işte bu şekilde bir sektörde tekelleşme olduğu müddetçe böyle burunları havaya kalkıyor.Umarum kısa zamanda bir alternatifleri çıkar

• Birden fazla üyelik açıp manüplasyon yapıyorlar şikayetleri üzerine şüpheli hesaplar kapanıyor normal. sırf sattığı araca rayiç göstermek için sokaktan araba rsmi çekip yüksek fiyat yazan var

• Yeni üyelikte açamıyoruz cep telefonu geçici olarak durdurulan hesapta kayıtlı olduğu için. Bunun bir çözümü var mı ?

• Bugün başımıza geldi . İlan verdik 1 saat sonra üyelik iptali mesajı geldi. Sebep birden fazla üyelik .
    Siz siz olun aynı telefondan birden fazla ilan yayınlamayım yani tek hesaba girin . Başka ilan verecekseniz başka telefon veya PC den.
    Sanırım IP lere bakıyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.