Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM ÜYELİK DURDURMA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
17.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sahibinden.com’dan ortada bir neden yokken hesabım engellendi. Müşteri hizmetlerini arayınca bu prosedürün herkese uygulandığını kimlik fotokopisi göndermem halinde engelin kalkacağını belirttiler.
    Daha önce başına böyle bir olay gelen ve kimlik fotokopisi gönderen var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

SAHİBİNDEN.COM Üyelik Durdurma

SAHİBİNDEN.COM'da hesabın geçici olarak durdurulduğunda, "hesabınız geçici olarak durdurulmuştur" veya "kullanıcı oturumu bulunamadı" gibi mesajlar alabilirsin. Bu durum, genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• Hesabının güvenliği tehlikeye atılmış olabilir.
    • SAHİBİNDEN.COM'un 1.11 nolu maddesini ihlal etmiş olabilirsin.
    • Hesabında düzensiz veya şüpheli etkinlik tespit edilmiş olabilir.

Hesabının durdurulması, sizi ve hesabında yer alan bilgileri korumak için alınan bir önlemdir. Hesabını tekrar etkinleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• SAHİBİNDEN.COM destek ekibiyle iletişime geç.
    • Durdurulma nedenini sorgula.
    • İhlali düzeltmek veya hesabının güvenliğini sağlamak için gerekli adımları at.

Destek ekibi, hesabının durumunu inceleyecek ve sorunu çözmene yardımcı olacaktır. Hesabın tekrar etkinleştirilmeden önce kimlik doğrulama gerekebilir.

Hesabının durdurulmasını önlemek için aşağıdaki ipuçlarını uygulayabilirsin:

• Güçlü ve benzersiz bir şifre kullan.
    • Farklı platformlarda aynı şifreyi kullanmaktan kaçın.
    • Hesabında şüpheli etkinlik fark edersen, hemen destek ekibiyle iletişime geç.
    • SAHİBİNDEN.COM'un kullanım koşullarına uy.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • başıma geldi
    fotokopya gönderdim açıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bütün hesaplarimı kapatmışlar. Aradım hesaplarım açılmayacakmış.

• Daha yeni araç sattım sahibindenden. Bişey istemediler ve hesabım hala açık. Şüphe duymuşlardır. Bazı kişiler birden fazla hesap açıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nedense bu siteye hic güvenmiyorum kimlik fotokopisi istiyor birde sanki devlet dairesi

• kimlik fotokopisi gönderen var mı yani şimdi sıkıntı olmasın sonra
  • Alternatiflere yönelin, kimlik fotokopisi ne ya. Çok riskli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne hakla kimlik fotokopisi istiyebiliyorlar ?

Üye olurken böyle bir zorunluluktan bahsedilmedi.Sağlam bi avukat bunlar öttürür..
  • Benim üyeliğim senelerdir Standart Ücretsiz Üyelik ve şu güne kadar en ufak Sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 farklı üyeliğimi bu şekilde kilitlediler.

Örneğin aynı mobil uygulamadan yapılan farklı girişleri yakalıyorlar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

3 farklı üyeliğimi bu şekilde kilitlediler.

Örneğin aynı mobil uygulamadan yapılan farklı girişleri yakalıyorlar bence.
    Muhtemelen dediğiniz gibidir. Kimlik fotokopisi talep edilen arkadaşların birden fazla hesabı olduğunu ve bu şekilde ilan ücreti ödemeden, farklı hesaplardan da ilan açtıklarını tespit etmişlerdir. Az çakal değil bunlar.

Rekabet kurulu 10 milyon ceza kesmişti yanlış hatırlamıyorsam sahibinden.com'a. Belli ki parayı doğrultma derdindeler

• Daha yeni 10 milyon TL ceza yediler akıllanmadılar herhalde :)
  • 4 hesap var hepsi açık
  • Aynı ilanı başka hesaptan vermeye çalışınca yakalıyorlar bir şekilde. Bence hem plaka tespiti ile hem de aynı mobil uygulama üzerinden giriş yaoulan farklı hesapları tespit yolu ile yapıyorlar bunu. 3 hesap bloke edildikten sonra şunu denemiştim.. plakayı gizledim. Mobil uygulamayı kullanmadım, webden girdim. Ve elde kalan son hesabı kullandım. Ancak bu şekilde aynı ilanı tekrar yedirebildim :) yoksa olmuyor sıkı çalışıyorlar

• Ha bir de 29 tllik bir promosyon almıştım üzerine. Hepsi bir arada olunca ancak başarabilmiştim. Promosyon almanın bir güzel yanı var. İlanda değişiklik yapsanız da (fotoğraf, metin) çok kısa sürede tekrar aktif ediyorlar ilanı. Öyle 3-5 saat falan sürdüğü olmuyor. Bazen 10 dk falan. Paranın ucunu koklatırsanız işler güzel yürüyor yani.

• Sahibinden.com dolandırıcı yuvası durumunda. Eğer işe yarayacaksa bence güzel uygulama. Kimliğinizde yazan hiçbir şey gizli bilgi değil ki. Herkesin elinde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gezen Tavuk

Sahibinden.com dolandırıcı yuvası durumunda. Eğer işe yarayacaksa bence güzel uygulama. Kimliğinizde yazan hiçbir şey gizli bilgi değil ki. Herkesin elinde var.

Sahibinden paranın peşinde dolandırıcının değil bence.

• Yaklaşık 3 yıl önce yeğenimin aracını satmak için açtığım ilanın fotolarını kopyalayıp kapora dolandırıcılığı yapan biri yüzünden üyeliğim askıya alınmıştı.
    Sonrasında verdikleri numaraya kimlik fotokopimi fakslayınca geri aktif hale getirmişlerdi.
    Kimlik fotokopisinin üstüne enine büyük harfler ile bilgileri kapatmayacak şekilde 'SAHİBİNDEN.COM UN İSTEĞİ ÜZERİNE' yazarak göndermiştim.
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 15 Şubat 2021; 13:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: Gezen Tavuk

Sahibinden.com dolandırıcı yuvası durumunda. Eğer işe yarayacaksa bence güzel uygulama. Kimliğinizde yazan hiçbir şey gizli bilgi değil ki. Herkesin elinde var.

Sahibinden paranın peşinde dolandırıcının değil bence.

Alıntıları Göster
    Kimlik bilgilerimizi satar mı diyorsunuz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.