Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM ÜYELİK DURDURMA !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
17.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de başıma geldi TC Kimlik fotoğrafı istediler belirli yerleri çizdim sadece istenilen yerleri bıraktım, sonuç şu adınıza fatura lazım diye bir şey geldi zaten TC yolladım ne alaka bu çok saçma.

• Benimde yıllardır var olan ve ömrümde sadece 3 kez ilan verme şerefine nail olduğum ayrıca adım ve soyadımdan oluşan mail adresli ve yine adım ve soyadımdan oluşan hesabımı gerekçe sunmadan durdurdular. Sebep söylemiyorlar. Şikayetimi ilettim, Üyelik sözleşmelerinde böyle bir evrak talebinde bulunacağınıza dair bilgi yok dedim. Müşteri temsilcisi kanunun verdiği meşru hakkımızı kullanıyoruz dedi. Bu konu bana kalsa ciddi şekilde ilgilenilmesi gereken bir mesele. Bireysel üyelerin kişisel evraklarını neden arşivlemek isteyebilirler? Bankalar bile şüpheli işlemlerde kartı iptal etmeden önce müşterisine kayıtlı iletişim kanallarından ulaşmaktayken, bu firmanın uygulamasını çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün benimden üyeliğimi durdurdular durduk yere

SAHİBİNDEN.COM ÜYELİK DURDURMA !!!
  • Ben de geçen ilan verdim.Durup dururken üyeliği kapadılar. Devlet bile kimlik fotokopisi istemiyor.Bunlar tam tekelleşmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 11 yıllık üyeliğim hiç bir neden yokken "Olağandışı hareketler nedeniyle" durduruldu.

SAHİBİNDEN.COM ÜYELİK DURDURMA !!!
    SAHİBİNDEN.COM ÜYELİK DURDURMA !!!www.sikayetvar.com
    11 Yıllık Sahibinden.com Üyeliğimin Geçici Olarak Durdurulması
    https://www.sikayetvar.com/sahibinden/11-yillik-sahibindencom-uyeligimin-gecici-olarak-durdurulmasi

Ama nedense o "olağandışı hareketler" in ne olduğu bir türlü söylenmiyor.

Bende kimlik ve fatura örneği vermeyi reddediyorum.Üyeliğimi ne aktive ediyorlar ne de iptal ediyorlar.

Tam bir iş bilmez geri zekalılar. Dandik bir "Erken uyarı sistemleri var." İnsanları mağdur ediyorlar.

İnşallah kendileri de mağdur olur başka firmalar dan geride kalır ve hatalarını anlarlar.

• Sahibinden sitesinin bu saçma ve işi yokuşa süren politikasından ötürü bir çok iş arkadaşım sıkıntı yaşadı. Benim üyeliğimde sıkıntı olmadı ama ben pek sahibinden sitesi kullanıcısı değilim. Hayatımda 1 defa 2. el araç alıp sattım o kadar. Benim tavsiyem hazır böyle bir hadsizlik yapmışken hiç uğraşmayın kullanmayın siteyi. arabam.com çok çok iyi geliştirdi kendini + vavacars, letgo kullanın GG sitesini kullanın hem daha güvenli hemde banka gibi sizlerden bir talepte bulunmuyorlar.

• Benimde üyeliğim durduruldu. Üyelik adım gerçek adım olmadığı için hesap GG. Sahibinden hesabına gerçek adını yazan mı var. Saçmalığa bak. Millet soyadını bey yazıyor. Şirket ismi yazan var. Bir de utanmadan kimlik fotoğrafı ve fatura istiyorlar. Sen kimsin benden kimlik fotoğrafı istiyorsun, adıma şirket mi açacaksın. Temp mail ile açtım yeni hesap yola devam.

• Bunlar kendilerini devlet sanıyorlar. Milleti üye değil de vatandaş yapıyorlar sanki. Yakında 1 ev 1 araba alma veya 250 bin dolar yatırma şartı da getirirler. Gidinin şe....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.