Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM SİTESİNDEKİ İLAN İLE DOLANDIRILMAM VE MAHKEME SONUCU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
12
Favori
13.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tebrikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözünüz aydın olsun. Forumda bu konuda müzdarip olan bir çok arkadaş var. Keşke hepsi haklarını sonuna kadar arasalar en azından buradan uzak dururlar.
  • ibretlik hikaye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdm

    oncelikle gecmis olsun, sonuna kadar goturup serefsize cezayi kitlettiginiz icin de tebrik ederim. ancak keske biraz daha uyanik olsaydiniz. adam astsubayim diyor 300 500 liraya acil sikisiyor :) bugun astsubay 2000liradan assagi maas almaz ya, her hangi bi arkadasindan o parayi alirdi borc olarak, ya da her hangi bi bankaya gitse 1000lira kredi alirdi :) sizinki biraz bile bile lades olmus :) ama en azindan amaaan giden 650 lira olsun demeyip sonuna kadar takip etmissiniz :)

    Astsubaylar 3.5 lira maas aliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordakrep

    3-4 bin liralık telefon için de havale yapıp alınmaz.

    O kadar yol derken direkt 12 saati göz önünde bulundurmadım. 3-5 saat te olabilir.


    Telefonun sifiri magazalarda 4bin.



    Forumdan ve sahibinden de satilan sifir kutulu paraya cevirmek isteyenler 3bine veriyor. Gidecegin 3 5saatlik yol parasi da 60 lira. Gecen yine konu acildi 3milyar havale yaptim telefonu gondermedi diye. Yine ayni siteydi yine ayni mazaret ucuzdu havale yaptim diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Hapse neden girmiyor ? Parayı yatırdığı için mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gowlet

    Ben astsubayım bana güvenmen lazım dediğinde anlayıp ana bacı sövüp kapatman lazımdı kimse mesleğini kullanarak bana güvenmelisin demez zaten neyse geçmiş olsun.

    @AnotherPlanet sende boş yapma oturduğun yerden kardeşim. Sanki mahkemeyi kuran karar veren o polismiş gibi. Onun başına ne konular geldiğini bilemezsin şu devirde öyle paralar kaptıranlar var ki savcı 650 liranın peşine mi düşecek? Parayı da geçtim daha ne konular var memlekette. Bu arkadaş bilinçli davranmış peşinde koşmuş herkes bu kadar şanslı değil. Boş boş konuşup bu ülkenin şerefli emniyet mensubuna hakaret edemezsin terbiyesiz insan.

    Zaten hakaret etmedim. Sen bana terblyesiz diyemezsin. Umarim basina benzer olay gelir de o zaman anlarsin ne demek istediğimi. Ağla, kudur, cildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • giden para olsun.ben olsam ugrasmam.dusman edınmem.bıryerde karsılasılırsa adamı 60 kere bıcaklayıp kacsa kım nerde bulucak
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Öyleyse hayatın boyunca yaşadığın tüm haksızlıkları kabullenip koyun gibi yaşaman lazım.öyle olursan her gelen bir tokat atar gider.oysa herkes hakkını arasa dolandırıcılık azalır.Neyse senin başına bu tarz bir şey gelirse sen öyle yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten oyle yapıyorum kafam rahat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

    Hayatımda ilk kez uzaktaki bir şahıstan doğrudan alışveriş yapayım dedim onda da bu oldu.ben dolandırılana kadar bir kere bile bu tarz dolandırıcılık konusuna denk gelmedim. Telefon dolandırıcılığı konusunda bilinçliydim ama sahibinden.com türü siteler aracılığıyla yapılan dolandırıcılıklar konusunda bilgim yoktu ayrıca siteye de güvendim.o kadar bilgisizdim ki get yönetimini dahi bilmiyordum.dolandırıldığım gün biraz işlerim vardı acil halletmem gereken bu yüzden kafam biraz da başka yerdeydi üstüne bu dolandırıcı zırt pırt arayıp hızlı hızlı konuşunca gaflete düştüm.o kadar çok aradı ki sağlıklı düşünecek zaman bırakmadı.bir de çok acil lazım zor durumdayım falan dedi işi görülsün dedim.insanlık yapayım dedim.sonuçta ilk 1 hafta sinirden kendimi yedim 8 ayda defalarca karakola gittim 4 ay da mahkemeyi bekledim bir sürü sinir stres.



    Dolandırıcıya demiştim ki mahkeme günü bana yalvaracağın günü ve duruşma salonunda hakimin karşısında konuşurken ki yüz halini görmek için bile olsa gerekirse bu paradan vazgeçeceğim.gerçekten de şahsın hakim karşısında kekeleyerek yalan konuşması ezik büzük duruşunu görünce kendimi tutamayıp gülümsedim.hakim niye şahıs konuşurken oralı olmadın gülümsedin dedi. Çünkü şahıs baştan sona yalan konuşuyor dedim hakim de gülümsedi bu işler böyle olur dedi.hakim dedi ki bir de polis çocuğusun daha dikkatli olman lazım.efendim profesörler bile dolandırıldığı için kendimi bir nebze de olsa avuttum ama haklısınız dedim.biraz konuştuk güldük duruşma da keyifli geçti benim için.1 yıldır bu anı bekliyordum.aslında paranın miktarı benim için çok yüksek olmadığı için belki de bu kadar rahattım.çok büyük miktarlar kaybedenler var Allah sabır versin.karakola ifade verdiğim gün gittiğimde birisi vardı telefon dolandırıcıları kendini savcı diye tanıtıp yaşlı bir kadını dolandırmış falan.insanlar perişan olmuştu.



    Adama dedim ki ben polis çocuğuyum bu işin peşini asla bırakmam ama adam neyine güvendiyse üstüne 3 gün falan dalga geçti vatsaptan. Burada önemli olan o anın siniriyle şahsa küfür,hakaret,tehdit vb. suç oluşturacak eylemlerden uzak durmak çünkü o beni dava etse mahkeme '' sen adamın parasını vermedin adam da o yüzden böyle yaptı "demez bana da ceza verir.sabırlı,soğukkanlı olmak ve gerisini Türk polisine ve yargısına bırakmak gerekiyor.



    ADALET TOPALDIR AMA KÖR DEĞILDIR.en azından bende kör değildi.umarım bu konu sayesinde birkaç kişiyi de olsa bilinçlendirmişimdir.



    Lütfen 3 kuruş ucuza ürün almak için kendinizi riske atmayın inanın ki yaşadığınız sinir stres sizi mahveder.kandırılma duygusu çok kötü.



    Konuyla ilgisi pek yok ama telefon alacaklara da tavsiyem şu olsun: hangi marka alırsanız alın ama distribitör garantili alın yoksa en ufak bir sorunda bile servisle sorun yaşama ihtimaliniz %80.



    Seni anlıyorum dostum tekrardan geçmiş olsun da burda Türk Polisine hakaret eden ukalalar var onlara canım sıkıldı.




  • Acaba şahıs ne kadar yatıcak,sana parayı vermiş ve cezası inmiş sonuçta?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Şahıs karar açıklandıktan 5 gün sonra parayı yatırıp karara itiraz etmiş ve dosyayı antalya bölge adliye mahkemesine yollamış.25 Temmuz itibariyle dosya incelenmek üzere sıraya alınmış.gelişmeleri ilk mesajıma yazıp okuyanları bilgilendiririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 dolandırıcı gitti, kaldı geriye 999+
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.