Şimdi Ara

sahibinden.com kimlik ve fatura zorunlu hale getirmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yıldan uzun süredir kullandığım sahibinden.com hesabım birden engellendi. Sebebini sorduğumda ise rasgele denetim olduğunu ve artık devam edebilmek için kimlik ön ve arka resmimi ayrıca son 3 ay içersinde 1 sabit fatura resmini verdiileri mail adresine yollamamı istediler. Dedim hayırdır devlet dairesi mi bu? Yok mecburmuş yoksa olmazmış dediler. Pekala dedim benin kişisel bilgilerimin kesin olarak resmi mecralar dahi %100 koruyamaz bana ne gibi teminat veriyorsunuz diye sordum veremiyorlarmış 😄
    Umarım yanılırım ama birçok üyesi olan bir firma herkesin böyle kimliğini depolarsa yarın öbür gün patladığında kendileri de mağduruz'u oynar. Ayrıca sikayetvar üzerinden baya kullanıcının mağdur olduğunu ve çözümsüz aynı şekilde kaldığını gördüm.

Sizce arkadaşlar kimlik bu firmaya göndermek mantıklı mı? Siz olsanız ne yaparsanız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zibilyon adet kripto borsasına vermişim Sahibinden'e mi vermeyeceğim  

Adınıza şirket açılamaması veya herhangi bir şirkete ortak edilmeyin diye e devlete yeni özellik gelmişti. Onu yapın.

www.turkiye.gov.tr
    Ortak / Yetkili Olunmasına Yönelik Kısıtlama İşlemleri (MERSİS)
    https://www.turkiye.gov.tr/ticaret-ortak-yetkili-olunmasina-yonelik-kisitlama-islemleri-mersis
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Orada para güvenliğin için kimlik teyidi yapıyorsun buradaki amaç nedir onu anlamadım.

• Ayda yılda 1 tane eşya satan normal kullanıcı isen söylediğin doğru. Fakat sen sahibinden comu beleş sanal mağaza ayağına kullanıyorsun, şimdiye kadar çoktan ban yemen lazımdı.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

iyi oldu bu özelliğin gelmesi, iş ararken bir işyeri şuan eleman almıyoruz ama daha sonra eleman lazım olursa haber veririz diyerek kimlik fotokopisini felan istemişti bende boşluğuma gelip vermiştim hep aklıma takılırdı üzerime şirket felan açarlar bir şey yaparlar mı acaba diye şimdi kısıtlama koydurdum kafam rahatladı.Fakat yinede kimlik bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın devir kötü :(

• Hayır çok ilan verdim, defalarca doping de satın aldim. Tc no telefon vb verebilirim tabi . Fakat kimlik resmi istemeleri abes geldiği için vermek istemedim.

• casper2006 C kullanıcısına yanıt

Ortak olduğunuz veya üzerinize açılmış şirketlere burdan bakabilirsiniz.

www.turkiye.gov.tr
    Sahibi / Ortağı / Yetkilisi Olduğum Ticari İşletme veya Şirketler
    https://www.turkiye.gov.tr/gtb-mersis-sahibi-ortagi-yetkilisi-oldugum-ticari-isletme-veya-sirketler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.