Şimdi Ara

SAHİBİNDEN ÇITIR HASARLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yorumlar sizin birşey yazamıyorum
    SAHİBİNDEN ÇITIR HASARLI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamı tanımam etmem, bu işlere bende çok karşıyımdır. Gel gelelim siz neyin tribine girdiniz anlamadım? Adam kazasız boyasız yazmamış zaten, hasar kaydı ve çekme belgeli diyor mal olmayan bir insan aracın büyük bir kaza yaptığını anlar şu kelimeden zaten. "Herşeyini eksizsiz yaptırdım" yani burada aracı toplattığınıda belirtmiş.

Aracı alırken yalan söyler onu bilemem, hali hazırdaki ilanda şaibeli bir şey yok.
  • Heyyy maşallah.

Memlekette dolandırıcılık vatandaşlığın farzı olmuş.

Hoş memleketin büyüğüklerinden feyz alıyorsa doğru yolda.

3 5 gariban evde yiyemediği etin giyemediği ayakkabının parasından kısıp bir heves alacak. YAZIK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yok hocam artık" diyorum...

• 100 bin ha ..

• Böyle insanlar yüzünden plastik jant kapalı arabaya biniyorum ama en azından kafamız rahat

Eskiden olsa sıfır aç bakmazdım ama şuan 2 el almak büyük cesaret işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 29 Mayıs 2019; 21:52:34 >
  • doğru söylemiş. çıtır hasarlı işte

• Birisi şu aracın şase numarasını alsın sorgulayacağım ayağına buraya etiketleyelim plaka ile beraber google dan aratınca bulur. en azından yeni sahibinin haberi olur veya satamasın elinde kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 29 Mayıs 2019; 22:12:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir sıfır fazla basmış klavyesi.

• Ne diyeyim ne diyeceğimi ne diyip diyeceğimi bilemedim.

• Balık baştan kokar ! Ülkenin her yerine, her alanına, her kişisine şerefsizlik sirayet etmiş...Bir araba kaza geçirmeye görsün; son alıcısına gelinceye kadar herkes haksız kazanç elde ediyor, son alıcısı hepsinin borcunu ödemiş oluyor, helal olsun.

Nasıl yazıyorlardı...MaşAllah. hah şimdi oldu.
  • Yokmu bir baba yiğit şunu görüşme için ortak nokta belirleyip çağırıp. sopa ile kafasını gözünü patlatacak kimse ?

Göz göre göre nasıl insanları kandırırsın ya

• Söyleyecek söz var da yazacak yer burasi değil...

• Çok garip, farkında mısınız ama araç çok iyi toplanmış. :) Sadece içeriden olan bir fotoğrafta iç tavan cam arası bir açıklık gördüm, arkadan görünen fotoğrafta bagaj kapağının sol ile sağ bölüm kenalarında uyumsuzluk var ve sol yandan görünüşte sol tampon ve arka sol tampon bağlantıları uyuşmuyor onun dışında birçok yeri o biçim toplanmış arabanın.

Çok garip dedim bu aracı kim neden toplar aklım almıyor toplarken bile 10 20 30 k para harcamıştır en az ve 120 k 'ya aldı ise bu aracı 30 k 'da masraf yaptı ve 105 k 'ya aracı verse bile zararda ha direk motorunu sat kalanını iskeleti at çöpe ve zarar görmeyen parçaları da ilana koyup satsa daha karlı olurdu bu iş. Sonuçta alan 9.000 km 'de sıfır motor alıp sorunu olan pejo 308 'e taktıracaktı.

Bu arada bir pejo 308 motoru 9.000 km 'de olsa sadece motoru satmak istesek veya satın almak isteyen olsa kaç para eder bu motor? , bilgim yokta.

• Adamı tanımam etmem, bu işlere bende çok karşıyımdır. Gel gelelim siz neyin tribine girdiniz anlamadım? Adam kazasız boyasız yazmamış zaten, hasar kaydı ve çekme belgeli diyor mal olmayan bir insan aracın büyük bir kaza yaptığını anlar şu kelimeden zaten. "Herşeyini eksizsiz yaptırdım" yani burada aracı toplattığınıda belirtmiş.

Aracı alırken yalan söyler onu bilemem, hali hazırdaki ilanda şaibeli bir şey yok.
  • İlanın altında şöyle yazıyor, kimse görmedi mi?

Boyalı veya Değişen Parça:
    Aracın tüm parçaları orijinaldır. Değişen ve boyalı parçası bulunmamaktadır.
  • SAHİBİNDEN ÇITIR HASARLI
    Öyle bir acıklama göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAMPOLDI -- 30 Mayıs 2019; 7:42:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

İlanın altında şöyle yazıyor, kimse görmedi mi?

Boyalı veya Değişen Parça:
    Aracın tüm parçaları orijinaldır. Değişen ve boyalı parçası bulunmamaktadır.
    İlan bilgilerini girerken boyali ya da degisen parça bilgilerini isaretlemezse o yaziyi site otomatik olarak ekliyor.
    Adam kendi yazdigi aciklamada yazmis 2 degiseni ve 2 parca boyanani var diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

İlan bilgilerini girerken boyali ya da degisen parça bilgilerini isaretlemezse o yaziyi site otomatik olarak ekliyor.
    Adam kendi yazdigi aciklamada yazmis 2 degiseni ve 2 parca boyanani var diye.

Alıntıları Göster
    Sizce sadece 2 parça mı boyalı, değişen 2 parça mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Sizce sadece 2 parça mı boyalı, değişen 2 parça mı?

Alıntıları Göster
    Tabii ki fazlasi var.
    Ben sizin "orjinal yaziyor" cumlenize ithafen sebebini soyledim.
    O yaziyi site otomatik atiyor diye.
    Yoksa boyanan parca sayisi tabii ki 2 tane degil.

• Dişinden tırnağından artırıp gariban bir adam alır biner bunu satanda adamım diye gezer ortada

ALLAHIM sen böyle şeytanlaşan insanlardan muhafaza eyle

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.