< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Heyyy maşallah.
Memlekette dolandırıcılık vatandaşlığın farzı olmuş. Hoş memleketin büyüğüklerinden feyz alıyorsa doğru yolda. 3 5 gariban evde yiyemediği etin giyemediği ayakkabının parasından kısıp bir heves alacak. YAZIK |
Adamı tanımam etmem, bu işlere bende çok karşıyımdır. Gel gelelim siz neyin tribine girdiniz anlamadım? Adam kazasız boyasız yazmamış zaten, hasar kaydı ve çekme belgeli diyor mal olmayan bir insan aracın büyük bir kaza yaptığını anlar şu kelimeden zaten. "Herşeyini eksizsiz yaptırdım" yani burada aracı toplattığınıda belirtmiş.
Aracı alırken yalan söyler onu bilemem, hali hazırdaki ilanda şaibeli bir şey yok. |
Doğru dürüst araba almak için dil edebiyat mı okuyacak herkes? Resmen alt metin analizi yapın diyorsunuz insanlara. Bunu sen ya da ben anlıyoruz da bizden başka 80 milyon insan var. Gidip garibanın birine itelese bu arabayı gerizekalı mı diyeceksiniz adama sırf anlamadığı için?
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 29 Mayıs 2019; 21:52:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 29 Mayıs 2019; 22:12:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|