Şimdi Ara

Saha Dolabı Ne Zaman Aktif Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, oturduğum binanın hemen 10 metre ilerisine Türk Telekom DSLAM kurdu sokağın başınada aynı şekilde fakat Vodafone 32Mbit'e kadar alabiliceğimi söylüyor hattımı nasıl oraya taşıtabilirim veya aktif mi değil aktif olması uzun mu sürer 8 gün önce kuruldu. Hemen aktif olur mu? Heralde 100Mbit'e kadar verebilirler diye düşünüyorum binamın 10-15 metre ötesinde çünkü. Bu arada adamlara helal olsun çeşmenin neredeyse her köşesine altyapı kurdular adım başı Türk Telekom'un saha dolapları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 18 Haziran 2017; 17:1:42 >

• saha dolabı konulduktan 6 ay içinde bağlantılar genelde aktif oluyor.
    bağlantılarınız iyi ise 76 megabit ile 100 megabir arası bir hıza ulaşabilirsiniz dolaplar aktif olunca.
    Dolaplar üzerinde port aktarma işlemi yapılırken 8 saat internet kesintisi olacak bilginize
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    3 haftadır kesik zaten Vodafone sağolsun 6 ay biraz fazla uzunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 18 Haziran 2017; 13:41:58 >
  • paranın kokusunu almıştır telekom orada yoksa heryere dolap koymaz bizim burda daha adsl var hadi adsl olmasını geçtim adamlar hat bile çekmiyorlar burda arkadaşım 4 aydır bekliyor hat çekilsin diye evine az nufüs olunca işler hızlı yürümüyor bazen taşinasim geliyor oturdugum mahalleden büyük şehirlerden birine gidesim geliyor sırf şu hizmetlerden dolayı istanbulda bakıyorum adım başı fiber var büyük konutların oldugu noktalarda özellikle insanın içi gidiyor sene 2017 oldu yarısına geldi 2017nin ama bize hala bi hiper altyapı gelmedi gbpslik internet altyapıları başlayınca artık bizede hiper gelir büyük ihtimal
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    aslında burdada heryer müstakil daire ama baya hoşuma gitti bu durum bizim burdaki telekom iyi çalışıyo heralde nerdeyse her sokaga 2 şer kabin koymuşlar bazı yerlere büyük bagzı yerlere kücük olanlardan görüntüleride baya bi şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 18 Haziran 2017; 16:38:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte başında duran bi insan ve ekip düzgün olunca telekomdada işler iyi yürüyor bizim burda hat bile çekmeleri ölüm geçende gelmişlerdi 2 gün çalıştılar gittiler 7-8 hat rögar kapaği koydular hat geçirdiler içinden o kadar gelip bize veya arkadaşımın binaya hat bile çekmediler ana yola hattı çekip gitti adamlar öğlen molası veriyorlar 12.30-1 gibi 2-3 saat çay kahve içiyorlar 3-4 gibi başlıyorlar iş yapmaya sizin orası iyiymiş cidden bizim burdakilerle çok işimiz var ihaleyi büyük bi şirket almış bide ben onu anlamıyorum 2006-2007 model ducato tarzı arabayla geliyor adamlar araba artık can çekişiyor koskoca şirket doğru düzgün bi araba bile almıyor çalışanlarının altına gelip bizi mi düşünüpte memnuniyet için gelip hat çekicek ben 1 sene sürer diye düşünüyorum gelip bağlamaları en gülünç olan yeri neydi biliyo musun hocam adamları btkya şikayet ettim binaya hat çekilmiyor diye adamlar port yok dediler saha dolablarını yakar mısın kırar mısın yoksa içini açıp tüm kabloları tek tek keser misin çıldırttılar beni o cevapla geçende müşteri hizmetlerine gittim dilekçe vermek için adam mal gibi bakıyo suratıma hoşgeldiniz sorun neydi bile demedi gavat gibi baktı suratıma söyledim derdimi dilekçe kağidini verdi doldurdum tamam dedi gittim o kağittan ümidim yok o adamın tavırlarından sonra sanki mahalleden sami amcanın bakkalına girdim zannettim telekoma girince

• quote:

Orijinalden alıntı: LastBanderam

aslında burdada heryer müstakil daire ama baya hoşuma gitti bu durum bizim burdaki telekom iyi çalışıyo heralde nerdeyse her sokaga 2 şer kabin koymuşlar bazı yerlere büyük bagzı yerlere kücük olanlardan görüntüleride baya bi şık.

zengin yeriyse normal, diğer türlü 2-4 mbps'e mahkum ederler, dolap falan hayal olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

paranın kokusunu almıştır telekom orada yoksa heryere dolap koymaz bizim burda daha adsl var hadi adsl olmasını geçtim adamlar hat bile çekmiyorlar burda arkadaşım 4 aydır bekliyor hat çekilsin diye evine az nufüs olunca işler hızlı yürümüyor bazen taşinasim geliyor oturdugum mahalleden büyük şehirlerden birine gidesim geliyor sırf şu hizmetlerden dolayı istanbulda bakıyorum adım başı fiber var büyük konutların oldugu noktalarda özellikle insanın içi gidiyor sene 2017 oldu yarısına geldi 2017nin ama bize hala bi hiper altyapı gelmedi gbpslik internet altyapıları başlayınca artık bizede hiper gelir büyük ihtimal

istanbul'un yarısı 8 mbps'e ulaşamıyor. bir çok yerde çarpık yapılaşma ve yatırımsızlıktan 2-5 mbps arası sürünüyor.istanbul a 50 km uzaktayım henüz vdsl2 bile göremedik, adsl var ötesi yok.

• acilse 1-2 hafta sürer.
    bizim köydeki dslamın kapsitesi dolmuştu. çok hızlı bir şekilde aktif ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

acilse 1-2 hafta sürer.
    bizim köydeki dslamın kapsitesi dolmuştu. çok hızlı bir şekilde aktif ettiler.

İnşallah dediğin gibi kısa sürer. Baya güzel çalışıyorlar maşallah adamlar çok kısa sürede çok geniş alana döşedi altyapıyı telekomdan bu kadar beklemiyordum.
  • Vodafone ısrarla 32'den fazla verilemiyceğini söylüyor fakat Vodafone'nin sitesinde 68 yazıyor sizce aktif olduktan sonra verebilcekleri hız bu mudur yoksa aktif olmuşmudur.
    (bina içinede cat6 kablo çektim 10-15 metre ötede dolap 100Mbit rahat vermeleri lazım değil mi?
    Saha Dolabı Ne Zaman Aktif Olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.