niyeyse burda bazı ergenler adamın kişisel tercihleri ile dalga geçmiş
quote:
Orijinalden alıntı: I_nterpoL
kılasık dh bebeleri
quote:
Orijinalden alıntı: Umut
bismillah dinimiz amin kımaaağn
Ben bir sırra sahibim, hayat uykusuna yatmış. Ben çok dosta sahiptim, güvensizlik içine batmış. Şahit olduğum birileri mutluluğu parayla kapmış!..
quote:
Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy
quote:
kılasık dh bebeleri
Bence onlardan biri de sensin.Bir insan karşısındakine ne anlatır ise kendisini tarif edermiş derler.Ben bu adamı sevmem,peki neden sevmem?Ha rap müzik de dinlemem ancak çevrem dinliyor bu adamı.Sırf müslüman oldukları için dinleme gereği duyan arkadaşlarım var ve ben dinlemediğim için biri beni kitapsız bile ilan etmeye çalıştı.Şu anda kendisi ile görüşmüyorum...
Sözleri güzel olabilir.Ancak bir insan dini kullanarak kendisine bir dinleyici kitlesi yapmış ise bu bence doğru bir şey değil.
Dinleyenler varmı bu adamı ya
quote:
Orijinalden alıntı: VoldroY
quote:
Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy
quote:
kılasık dh bebeleri
Bence onlardan biri de sensin.Bir insan karşısındakine ne anlatır ise kendisini tarif edermiş derler.Ben bu adamı sevmem,peki neden sevmem?Ha rap müzik de dinlemem ancak çevrem dinliyor bu adamı.Sırf müslüman oldukları için dinleme gereği duyan arkadaşlarım var ve ben dinlemediğim için biri beni kitapsız bile ilan etmeye çalıştı.Şu anda kendisi ile görüşmüyorum...
Sözleri güzel olabilir.Ancak bir insan dini kullanarak kendisine bir dinleyici kitlesi yapmış ise bu bence doğru bir şey değil.
arkadaşlarının cahilliği niye sagopanın suçu ?
üstelik bu adama "dini kullanıyor" diyenlerede sadece gülerim...
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
Dinleyenler varmı bu adamı ya
Ben varım
Beyler bayanlar merdivenden kayanlar
cenabet hocalar vaaz verirken kürsüde düşünmezler yalanlarını inkar edip kılarlar namazlarını sonra televizyon aleminde yakalanırlar bir sübyanla abaza hoca sakalıyla gıdıklar kaşarı tv'de