Şimdi Ara

Sagopa Kajmer'in eski albümlerini bulamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttim Sagopa'nın dahil olduğu bütün albümleri satın almak istiyorum ama bir türlü ulaşamadım. Nereden ulaşabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoke eskileri bulman zor. Ama ben Sagopa Kajmer, Bir Pesimistin Gözyaşları, Romantizma albümlerini D&R da gördüm. sitesinden bulabilirsin. Daha öncesi Silahsz Kuvvet falan bulman imkansız bence
  • İhtiyar Heyeti bile hâlâ satılıyordu bir iki ay önce baktığımdaa D&'da. Bazı albümlerini ise piyasadan çekmişti, dağıtım yapmıyordu. Mesela Baytar'ın bulunduğu Kafile 1 albümünü çekmişti geçen yıl eski bir kafile üyesi ile sorunu yüzünden. Tabi sadece internet mağazasında bulursun.

D&R, İMM, vemüzik, başlıca siteler.

Edit : İMM, zaten vemüzikle satıştaymış artık. Önceden kendileri satıyordu albümleri. Esenshop ve İdefix var ek olarak. Hepsinde aynı albümler var. En eski olarak 2002-Sagopa Kajmer adlı ilk albümü var esenshop'da. Fiyatları vs kıyasla istediğin siteden al. Bir de Seyhan Müzik var ama oraya bakmadım hangileri var diye (daha önce yoktu)

Edit 2 : silahsız kuvvet - ihtiyar heyeti ve sözlerim silahım da D&R 'da mevcut. Arama yaparken silahsız kuvvet yaz çıkıyor.

Yani hepsi var kendisinin piyasadan çektikleri hariç. Ha D&R 'da şöyle bir durum var. Albüm satın al diye duruyor olabiliyor ama olmazsa siparişin içine sadece olanları ekliyorlar. Sipariş vermeden stok için ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 7 Ocak 2014; 21:04:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

İhtiyar Heyeti bile hâlâ satılıyordu bir iki ay önce baktığımdaa D&'da. Bazı albümlerini ise piyasadan çekmişti, dağıtım yapmıyordu. Mesela Baytar'ın bulunduğu Kafile 1 albümünü çekmişti geçen yıl eski bir kafile üyesi ile sorunu yüzünden. Tabi sadece internet mağazasında bulursun.

Edit : İMM, zaten vemüzikle satıştaymış artık. Önceden kendileri satıyordu albümleri. Esenshop ve İdefix var ek olarak. Hepsinde aynı albümler var. En eski olarak 2002-Sagopa Kajmer adlı ilk albümü var esenshop'da. Fiyatları vs kıyasla istediğin siteden al. Bir de Seyhan Müzik var ama oraya bakmadım hangileri var diye (daha önce yoktu)

Edit 2 : silahsız kuvvet - ihtiyar heyeti ve sözlerim silahım da D&R 'da mevcut. Arama yaparken silahsız kuvvet yaz çıkıyor.

Yani hepsi var kendisinin piyasadan çektikleri hariç. Ha D&R 'da şöyle bir durum var. Albüm satın al diye duruyor olabiliyor ama olmazsa siparişin içine sadece olanları ekliyorlar. Sipariş vermeden stok için ara.

Facebookta rap albüm satışı yapan sayfalar var ordan bulabilirsin fakat fiyatlar biraz tuzlu.
    Ben kartonetli ilk basım ihtiyar heyetini 100 TL'ye almıştım.
    Özel mesaj atarsan sana arşivci hocanın adını söyleyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

İhtiyar Heyeti bile hâlâ satılıyordu bir iki ay önce baktığımdaa D&'da. Bazı albümlerini ise piyasadan çekmişti, dağıtım yapmıyordu. Mesela Baytar'ın bulunduğu Kafile 1 albümünü çekmişti geçen yıl eski bir kafile üyesi ile sorunu yüzünden. Tabi sadece internet mağazasında bulursun.

Facebookta rap albüm satışı yapan sayfalar var ordan bulabilirsin fakat fiyatlar biraz tuzlu.
    Ben kartonetli ilk basım ihtiyar heyetini 100 TL'ye almıştım.
    Özel mesaj atarsan sana arşivci hocanın adını söyleyim :)

İki sene sonra gelen bu cevap için teşekkür ediyorum :)

Bazı konular yüzünden arşiv yapmayı ertelemiştim

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    :))

Benim 1 albüm eksik onu ararken gördüm bu konuyu da yazayım dedim. Rica ederim.
  • Bende birkaç tane albümünü bulamıyorum . 2002 de yaptığı SAGOPA KAJMER ve Kafile albümünü . Onun dışında Dr 'de silahsız kuvvet: sözlerim silahım ve ihtiyar heyeti satılıyor .Ben aldım . Onun dışında ceza nın rapstar ve Dr. Fuchs un huzur n darem albümüde hiç bir yerde yok . Bu arada Dr. Hiphop ve mac prayna nin albümü "IQ" ve abluka alarm albümü "ahenk" tede Sagopa yer alıyor . IQ albümü Dr de satılıyor halen . Abluka alarm bulamadım ama süveyda albümünü aldım . Onda da yer alıyor Sagopa . Eski olan her şeyi bulmak zor maalesef . Kadıköy'de ki hammer müziğe mı gitsem acaba bir aralar sago ceza fuchs bu plakçıdan albüm çıkarıyordu belki eski albümleri bulurum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppose27now -- 9 Eylül 2017; 0:10:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 yıl ömrü kalan adam kullanıcısına yanıt
    Hocam bu site ne ? Tamamen rusça hiç bir şey anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Hocam bu site ne ? Tamamen rusça hiç bir şey anlamadım.

aman hocam pardon. Sil bu mesajını :) dur düzeltiyorum linki
  • ilgilenirseniz satıyorum bandrollu tüm eski albümler var.

https://forum.donanimhaber.com/sagopa-kajmer-albumleri-ve-sago-dan-cok-ozel-esyalar--129027064#129027200

• Jedi Mind Tricks J kullanıcısına yanıt
    albümlerin tek fiyatını alabilirmiyim. birde tlefon numaranız daha kolay iletişime geçmiş oluruz :)
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    İmm ve vemüzik site linkini atarmısınız ? İki siteyide bulamadım .

• Suppose27now kullanıcısına yanıt
    Kardeş 5 yılda çok şey değişti. Siteler kapandı, sago albümleri piyasadan çekti. Tarzı değişti. Karısından boşandı, dinden çıktı. Arama bence, boşver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    merhaba kalan albumleri faruktuluk02gmail.com adresinden yazabilirmisiniz.
    Bro hâlâ satıyor musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.