Şimdi Ara

Sağlıklı hızlı kilo verme yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar varmı bu formülü bilen kilo vermem lazımda

• Kilo almaya çalışan biri olarak neler yemem gerektiğini biliyorum, sende tam tersini yapacaksın :)

Günlük ihtiyacın olan karbonhidrat, protein, yağ vesair ihtiyaçlarından biraz kısıp bunun yanında spor yaparak sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin
  • 50 günde 20 kilo civarı birşey verdim.2 hafta sonra programım bitiyor. hedefim 30 kilo veemwkti ama olmucak bellik ki. bendr artık nasıl bi psikoloji içindeysem sadece protein alıcam bu 2 hafta birde çalışma sonları recovery içecek öncesinde muz. böylecr 2 haftada 6-7 kill vermeye çalışacam. kilo verdikten sonra bb ye başlıyacaktım ama bu kilo halen çok fazla.

yani demek istediğim herşey senin elinde kilo veemek düntanın en kolay işi tabi iradeni önce kongrol altına aldıktan sonra. 50 gündür abur cubur hiçbirşey yemiyorum.saddce ev yemeği.

ve insanity.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 günde 20 kilo vermen ve 2 haftada 6-7 kilo verme düşüncesi korkuttu beni, oldukça sağlıksız. Ben 5-6 günde 6 kilo almıştım bu da en az senin yaptığın gibi sağlıksız bir olaydı ve bırakıp düzgünce araştırmalar yaptım. Normali haftada 1 kg almak ve vermek. Kilo vermek daha kolay bir iş olduğu için spor yaparak, haftada 2 kilo verilebilir, aşırı spor yaparak dediğin şekilde kilo verilebilir ancak sen spor yapmadan vermişsin ki, tehlikeli bir durum bu. En iyisi spor yaparaktır unutmayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuysikletadam

50 günde 20 kilo vermen ve 2 haftada 6-7 kilo verme düşüncesi korkuttu beni, oldukça sağlıksız. Ben 5-6 günde 6 kilo almıştım bu da en az senin yaptığın gibi sağlıksız bir olaydı ve bırakıp düzgünce araştırmalar yaptım. Normali haftada 1 kg almak ve vermek. Kilo vermek daha kolay bir iş olduğu için spor yaparak, haftada 2 kilo verilebilir, aşırı spor yaparak dediğin şekilde kilo verilebilir ancak sen spor yapmadan vermişsin ki, tehlikeli bir durum bu. En iyisi spor yaparaktır unutmayalım :)

spor yapmadığım nerde yazıyor.

insanity yazmışım en sonda onu bi araştır.herşeyi araştırdım demişsin ama bunu unutmuşsun.

ekleme: kilo almak kilo vermekten zor demişsin tamamen uydurma birşey kilo almak için efor sarfetmezsin oturduğun yerden homidi gırtlak yersen haftada 3-4 kilo bile alabilirsin.ancak vermek için hem spor yapmak hemde aç(hiç yememek değil kastettiğim araştırdığına göre bilmelisin) jalmak lazım bu çok çok daha zor.

kilo almayı zor görenleri anlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 19 Eylül 2014; 18:23:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.