Bildirim
SAĞLAM PC VAR OYUN YOK LÜTFEN İÇERİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mafia II
COD MW ve BO Serisi
Max Payne 3_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
dostum buyur benim oyunlarım görev cubugunda bakabilrsin

Sırasıyla: LoL, Far CRY3, ETS2, Shift2,Crysis2,NFS Mostwanted2012, Crysis 3 ,Diablo3,Grid,TombRaider2013, GTR2, Skyrim, F1 2013, Tera Online(45gb), Torchlight2, GTA4 ve Mafia2
benim önerilerim mutlaka ama mutkala Diablo3, Far CRY3 ve MAfia 2'yi oynaman. hikayeyi kavrayarak oynarsan asla pişman olmuycaksın. Kavrayamassan bile oynanış filan süper zevkli oyunlardır.
undefined
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 20 Ekim 2013; 1:06:38 >_____________________________ -
Medal of Honor Warfighter'ın SP'si idare eder. _____________________________ #VeganAnarchist #GoVegan -
Gta 4 Veya Nba 2k14 Seni uzun süre götürür
_____________________________ -
farcry3 ve diablo3ü denicem ama diablo 3 biraz pahalı değilmi bunun torrentı falan yokmu diablo 3ün _____________________________ -
skyrim oyna bir ömür yeter _____________________________ Amd ryzen 7800x3d
Galax nividia rtx 4080 süper
Lexar rgb 6400 mhz 32 gb 16+16
Asus tuf gaming b650m-e wifi
Asus tuf gaming LCI 2 240 mm
Corsair iCUE 3000D airflow rgb -
Gta 4
Tum cod oyunlari
bf3 (online)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ SSS || Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetlerinizİsviçresiz Bilim adamıyım
-
Oyun onerin konularında oyun önermekten bıktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Diablo 3'ün Torrenti yok. Kutulu ya da dijital versiyon almak zorundasın ama değiyor. Mayıs ayında Action House de kalkıyor. Oyunda güzel ve yenilikçi şeyler olucak.
Ama beta torrentini bulabilirsin. İlk Boss olan Skeleton King'e kadar gidiyor orda bitiyor. Bütün karakterleri deneyebilirsin. Herhangi bir sınırlama yok 12-13 lvlere kadar cıkabiliyodun galiba oraya gelene kadar. En azından karakterleri denemiş olursun bence indirmeye değer.
@direnc34_____________________________ -
Bioshock Infinite
Call of Juarez Gunslinger
Dishonored
Far Cry 3
DMC Devil May Cry
Saints Row 3-4
Spec Ops The Line
Tomb Raider_____________________________ Yvonne Strahovski
Fan Club
-
Benim tavsiyem Mount & Blade serisi çok zevkli bir oyun ayrıca sürükleyici.Hem sıngleplayer hem multıplayer oynayabılırsın fazla kota yemıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dead Space serisi
Max Payne 3
Dishonored
Company of Heroes 2
Tomb Raider Survival Edition._____________________________ Sadece ölüler görür... -
NBA 2K14
NFS : Rivals (Kasım'da geliyor)
GTA IV ve EFLC paketi
Call of Duty serilerinden sevdiğin hangisiyse (Şahsen ben en çok COD 4 'ten keyif alıyorum.)
FarCry 3
Max Payne 3
DMC: Devil May Cry (DMC 5)
BattleField 4 (Çıkmadı henüz)
Spec Ops The Line (Bu oyunu oynamadan ölmeyin.)_____________________________ -
Sniper Ghost Warrior 2
Splinter Cell Blacklist
Metro 2033
Metro Last Light
ayrıca Assassin's Creed serisini öneririm
bunlara ek olarak Farcry 3 ve Hitman Absolution öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Ekim 2013; 10:45:47 >_____________________________ 
Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗 -
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
FIFA 14
NBA 2K14
NFS : Rivals (Kasım'da geliyor)
GTA IV ve EFLC paketi
Call of Duty serilerinden sevdiğin hangisiyse (Şahsen ben en çok COD 4 'ten keyif alıyorum.)
FarCry 3
Max Payne 3
DMC: Devil May Cry (DMC 5)
BattleField 4 (Çıkmadı henüz)
Spec Ops The Line (Bu oyunu oynamadan ölmeyin.)
Bu listeyi dikkate al
_____________________________ Encumbered forever by desire and ambition
There's a hunger still unsatisfied
Our weary eyes still stray to the horizon
Though down this road we've been so many times -
metro 2033 ve metro last light _____________________________ Windows -
Salla Diabloyu Torchlight II al _____________________________
Benzer içerikler
- gta san andreas sistem gereksinimleri
- eski internet kafe oyunları
- ghost of yotei pc
- klan isimleri
- wolfteam hile
- gta 4 hile
- fps oyunları
- en iyi hayatta kalma oyunları
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- the forest hile
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler