Yüzbaşı
17 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Win7'ye nasıl döndüysen Win 8.1 yeniden kuracaksın.Sorun olmaz.
.
Z 906 ses sistemi aldım.X-fi titanium ses kartım var.Optik kablo Z 906'ya sorunsuz bir şekilde takılıyor fakat ses kartına kabloyu takamıyorum.Emanet gibi duruyor ve ses alamıyorum.Acaba bu kartlar için bir aparat falan mı kullanmam gerekiyor?
Win7 64 bit yüklü masaüstü bilgisayarım kapanmıyor ve reset yemiyor.Sadece kapatılıyor ekranı geliyor ve öylece bekliyor.Epey beklliyorum ama sonuç gene aynı.Yardımlarınızı bekliyorum...
Beyler 1500 tl ye kadar superpoze yerli tüfek almak istiyorum.Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
Arabada dinlemek için Ceza'nın en iyi şarkılarının olduğu bir Track CD'si oluşturmak istiyorum.Parçalarının isimlerini paylaşırsanız sevinirim...
Roma orjinal forma nerden temin edebilirim?(Türkiye)
Bana göre LA DOCE
BOCA JUNIORS(ARJANTİN)

Birkaç maçlarını seyrettim adamlar uçmuş...
MSI Z68A-GD65 (G3) Intel Z68(B3) Soket 1155 DDR3 2133MHz(O.C.) DVI&HDMI Anakart
INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz
Zotac nVIDIA Kepler GTX670
GSkill Sniper 8GB(2x4GB) DDR3 1600Mhz
Akasa Venom 750W Termal Kontrollü Viper Fanlı, Modüler Kablolu Güç Kaynağı
Team Xtreem S3 120GB 550-500MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD (Senkron Nand)
AeroCool XPredator X1 Devil Red Edition Çift USB 3.0 Portlu, Fan Kontrolcülü Mid Tower Bilgisayar Kasası (Kırmızı Renkli Özel Versiyon)

Arkadaşlar bilgisayar parçalarını bir kısmını vatandan %25 indirim ve teknobiyotikten aldım.Sorun şu:Bütün kabloları ve giriş çıkışları tek tek kontrol ettim.Uyumsuz ya da sorunlu parçayı bulmak için oem ürünlerini tek tek çıkartarak denedim.Psu konusunda ise sorun yok. Anakarta güç geliyor lakin kasanın power tuşuna bastığımda 2-3 saniye içinde bilgisayar çalışıyor bu çalışma süresi 10 sn kadar devam ediyor sonra tekrar reset atıyor.Kısır döngü gibi aynı şeyi tekrarlıyor.Monitora görüntü gelmiyor.Şüphelendiğim nokta anakart sanırsam ya arızalı ya da kısa devre yapıyor.Siz değerli arkadaşların yorumlarını ve çözüm yollarını bekliyorum.Hevesim kursağımda kaldı.Birşey yapasım gelmiyor artık.Bir çözüm yolu olmazsa anakart değişim için başvuracağım ya da iyi bir teknik servis yolu gözüküyor.
Hakkında
Meslek: MEB
Forum İmzası:
Sadece ölüler görür...
Sistem ve Tercihleri
Takım
Galatasaray
Dünyadan Futbol
AS Roma
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 452
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 2.743 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.