Merhaba arkadaşlar, bu sorunla daha önce karşılaşan var mı bilmiyorum ama benim işlerimi olumsuz yönde etkiliyor.. Ekte ki resim de de göreceğiniz gibi ekranda "Yenile" butonu takılı halde duruyor ve tekrar yenile yapmama rağmen girmiyor.. Bunun çözümü nedir bilen var mı? Bilgisayarım öyle kötü bir bilgisayarda değil, donanım çok iyi sistemsel bir sorun mu var acaba, böyle takılmaması lazım ama hep takılıyor, grafik çalışırken işlerime mani oluyor.. Ve aynı şekilde bu sorun laptopumda da mevcut, Windows'dan kaynanlanan genel bir sorun mu vardır acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.
Daha önce aynı sorun benim başıma geldi. Sistemi geri yüklememe rağmen devam etti çareyi format atmakta buldum o günden beri daha başıma gelmedi.
yardım
uppp
aynı sorun bende var
Arkadaşlar format atın, ben attım artık problem yok, takır takır çalışıyor.. (:
Yenile Yazısı Ekranda Kalıyor Çözümü.. Arkadaşlar bendede aynı sorun vardı ve ben çözdüm !! Son zamanlarda mouse yada kablosuz klavye için program kurduysanız mesela ben logitech mouse unifying control tarzı bi program kurmuştum bu sorun olmaya başladı. Bu programı kaldırınca sorun düzeldi... Format atmaya gerek yok. Bazı arkadaşlar Pc kasıyordur diyorlar ama alakası bile yok.......
Beyler hala çözümü bulunmadı mı bu sorunun? Cidden çok sinir bozucu bir durum bende de yenile yazısı ekranda takılı kalıyor kafayı yiyeceğim
Arkadaşlar logitech in yazılımını kullanıyorsanız bu sorunun nedeni bu masaüstünde köşeden aktif olan logitech yazılımını exit diyerek kapatırsanız sorun çözülecektir.
Ben sağ alltan kameranın programına exit diyince düzeldi. Ayrıca oturumu kapatıp açtıktan sonra başlangıç programlarından da kaldırırsanız hıcbır problem kalmıyor.
ARKADAŞLAR SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM AYNI SORUN BENDEDE OLDU GEÇNLERDE SORUN İLK BAŞTA PEK BİŞİ DEĞİLDİ AMA GİTTİKÇE CANIMI SIKMAYA BAŞLADI VE ŞANS ESERİ BULDUM KENDİMDE YAPTIM :)
VERECEĞİM LİNKE GİDİN WİNDOWS 7 ETKİNLEŞTİRME TIKLA VE İNDİRİN SONRA AÇIN ÇALIŞTIRIN VE SORUNLAR YAZICAK ALTTA GÜNCELLEŞTİRMELER DİYE HEPSİNİ YAPIN 1 TANE BİLE KALMASIN SADECE "KENDİ İSTEDİKLERİN DİYE" GÜNCELLETİRMELER VAR ONLARI YAPMAYN UMARIM BÖYLE OLUR SİZDE :)
Bir kaç gündür beni de çok rahatsız etmişti bu durum, bugün dayanamayıp biraz araştırma yapayım dedim. Konu konu dolaşsam da bir çaresini bulamadım sonra kendim biraz pc kurcaladıktan sonra, 3 gün önce bizim iş yerindeki diğer yazıcının kurulumunu yapmıştım fakat kurulum da bir hata vardı pc açıldığın da workcenter ile ilgili bir uyarı alıyordum biraz önce kaldırdım programı pc den ve hiç bir takılma yapmıyor artık ekranda.
Yani demek istediğim son zamanlarda hatalı yüklediğiniz bir uygulama, program vs. var ise bunu sisteminizden kaldırın sorun düzelecektir.
F5 ile yenile
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için sırası ile sorunun nedeni neler olabilir anlatılıyor:
Arkadaşlar Herkeste Sanıyorum Olay ve Çözümler Farklı mesela bende winrar dan oldu ama kullanıcı değiştir yapıp yeniden girdim ve gitti.
İyi günler arkadaşlar. Bu sorun bende de oldu ve az önce çözümünü buldu. Görev yöneticisinde özel dosyalar.exe diye işlem varsa kapatın ve pcnizi tarayın. Bu bir virüs ve flash belleklerinize de bulaşabilir. Benimkilere bulaştı ve hala temizleyemedim.
Bendede Olmuştu Kardeşim Byte Fence Diye Bir Antivirüs Programı Vardı Onu Kaldırdım Oldu Sende Dene Yada Başka Bir Uygulama Kullnıyorsan Onu Sil Format Felan Atma Gerek Yok Bi Dene Kardeşim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme