Şimdi Ara

Ekranın sol üst köşesinde hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de olmuştu.Ekrandaki tuşlarla reset atmıştım.Düzeldiydi yine aynısı oldu."TSUM16AWL" diye arattım google dan.Ekran kartı sanırım o.Ben pek anlamam teknik işlerden.Bi el atarsanız sevinirim.Ayrıca mausun imlecini arkasına getirdiğimde gözükmüyor, arkasındaki hiçbir şey gözükmüyor.Ekranla alakalı yani.

Edit: Video geldi.

Video ++
    Ayrıca ekranda mavi kırmızı yeşil beyaz ışık yanması kendinden oluyor yani ekran koruyucu filan değil.Bu ahta verince oluyor.Önceden de olmştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmWaTs -- 19 Mart 2012; 12:30:09 >

• Yardımcı olabilecek yok mu?
  • ekran kartından değil ekrandan kaynaklanıyor.
    oradaki yazı tam olarak bilmiyorum ama desteklediğim en yüksek çözünürlük 1440x900 diyor olabilir..
    ekran ayarını o çözünürlüğe yada daha düşük konuma getirip deneyin..
    ekranın üzerinde böyle bir ayar yapılıyormu bilmiyorum. yapılıyorsa onunda ayarlarını değiştirin.. daha düşük çözünürlük girin.
  • Şimdi ekranım titremeye başladı.Lanet olsun birini halletmeden başka bir sorun çıktı.Tir tir titriyor ekran ne yapabilirim?

Edit:bilgisayarı kapadım 3 saat sonra açtım.Titreme düzelmişti.Fakat diğer sorun hala devam ediyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmWaTs -- 19 Mart 2012; 20:53:15 >
  • up
  • Kullandığınız ekran çözünürlüğü ve monitörün marka, modeli nedir. O uyarı monitör tarafından veriliyor. Monitör ayarlarından veya çözünürlük değiştirilerek düzelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekranın sağ tarafı yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.