Şimdi Ara

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
25
Favori
209.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tür olarak, aksiyon kelimesi de geçtiği için indirecek arkadaşlara; aksiyondan ziyade tarihsel bir drama izleyeceğinizi hatırlatırım. Yanisi, film tarz olarak biraz ağır abilere ablalara hitap etmekte. Tavsiyeye binaen indirdikte hayal kırıklığı oldu diye gıylaman gari...
  • House of the Flying Daggers'i izlemiştim şahane bir filmdi..eminim bu da aynı şekilde güzeldir..tarihi filmleri izlemek gerçekten çok keyifli oluyor :)

bu arada arkadaşla Star TV'de Uzakdoğu filmleri devam ediyor

Cuma-20:00 Savaş Kralları /The Warlords

Başrollerde ; Jet Lee,Andy Lau,Takeshi Kaneshiro var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birce -- 10 Kasım 2009; 14:40:10 >
  • Artık eskisi gibi bu konuya rağbet yok...
  • Bana sıkıcı geliyor yav nedese bu tür uzakdoğu filmleri.
  • Hep aynı şeyi söylüyorsun,sende tavsiye et o zaman

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Artık eskisi gibi bu konuya rağbet yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Hep aynı şeyi söylüyorsun,sende tavsiye et o zaman

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Artık eskisi gibi bu konuya rağbet yok...

Olsa dükkan senin.
  • Tekrar, Kaplan ve Ejderha filmini izlerken, dumur olduğum bir sahneyi paylaşam.

Filmin, 1 saat 5. dakikasında (Bende ki kopyasına göre tabikin) Jen adlı Çin valisinin kızını mağarasında misafir eden eşkiya Türk karakterimiz Kara Bulut ona banyo hazırlıyor ve gözetlemeyeceğinin belirtisi olarakta; şarkı söyleyeceğim diyor. İşte dumur anı; şarkıda "Ey güzel kız, havalı kız" nakaratını haylice kulağım kotarıyordu. Hoş bir anı olmuştu
  • Başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ederim.

Özellikle son senede benim de Güney Kore filmlerine karşı ilgim çok arttı ama özellikle G.Kore seviyorum mesela Çin yapımı filmleri bir türlü sevemedim.

Bu başlığa film ismi yazan arkadaşlardan ufak bir ricam olucak;

Sadece filmin afişini yapıştırıp,özetini vererek paylaşım yapmak bence boş yere başlığı şişiriyor,eminim birçok kimse kişisel yorumların olmadığı bu filmleri direk geçiyorlardır çünkü zaten birçok siteden de aynı şeyleri açıp görebiliriz.

Sizin kendi izlediğiniz,kendi yorumlarınızı alabileceğimiz kaliteli filmler varsa faydalı oluyor.

mesela başlığı açan antique arkadaşımız gibi...çok faydalı yorumlar yapmış sağolsun,filmlerin afişi ve kendi yorumları-önerileriyle...

çok teşekkür ediyorum kendisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 12 Aralık 2009; 11:48:59 >
  • Azumi favorim.

Arkadaşlar çok yararlı bir topic olmuş. Belki yazılmıştır ama mazur görün, bir film arıyorum. İki kız arkadaş para için kendilerini pazarlıyorlar. Bir gün aksilik çıkıyor biri ölüyordu galiba. Diğeri devam ediyor. Babası bunu öğreniyor. Yattığı bi kaç adamın yanına gidip onları dövüyor veya aşağılıyor.
  • antique merakla bekliyoruz.. Blogunda da filmleri tanıtırken kendi yorumlarını görmek mutlu olurum...
  • izlediklerimin bi kısmı yorumları:;

ask filmi izleyen ve seven bir insandegilim ama " dünyanın ortasında ask için aglıyorum" u can sıkıntısından izledim ve bi anda bitti.garip bir ask hikayesi. mukemmeldi. tavsiye ederim ama bence yalnız izleyin, cunku eksi kız,erkek arkadas durumları duygusal bir biçimde işlenmiş.

il mare ,the bow , the time, white valentine filmleri biraz sıkıcı geldi. galiba derin bişiler anlatıyor :) sıkıldım izlerken. (duygusal filmler)

bos ev: cok cok cok farklı bir konuda yapılmış iyi bir ask filmi. izlenmeli. cok sey beklenmemeli. (en etkilendigim sahne cocugun silahını tamir ettikten sonra gelişenler)

azumi 1: eger kılıçlı filmleri seviyorsanız kesin izleyin. konu cok cok iyi olmasa bile anlatıs ve olaylar cok iyi. ama azumi 2 yi izlemeyin. kötü.

shinobi : eger birgun çok boş bir vaktiniz olursa ve hiç birsey beklemezseniz bir filmden izleyin:)) sıkıcı bir dövüş filmi.

rashomon: sanat diyosanız izleyin. ben izledim ve anladımki ben sanattan bişi anlamıyorum.

house of the flying daggers,hero: bayıldım.felsefe,savas,insanlık adına mukemmel filmler.

ran ve altın çiçegin laneti savas uzerine yapılmış başyapıtlar. altın cicek cok basyapıt olmasada ran mükemmel. ole vur kır bi film degil ama o aile içi ilişki,feth ler filan. gorsellik 10 uzerinden 11. kesinlikle izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 23 Aralık 2009; 21:07:31 >
  • twilight samurai: duragan bir ask ve onur filmi. kraliyete baglı calısan birinin hayatının kısa bir bolumunu anlatıyor.cok duragan.

zatoichi: cok etkilenmiştim. felsefe diz boyu.kör bir adamın hikayesi. hafif dövüs var. tavsiyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

... UZUN BİR ARADAN SONRA MERHABA ...

BU FORUMDA BAŞLATTIĞIM TANITIMLARI ARTIK KENDİ BLOG SAYFAMDA DEVAM ETTİRMEYE KARAR VERDİM.

BENİ BURADA TAKİP EDENLERİ BLOG SAYFAMA DA BEKLERİM

http://antikkuntik.blogspot.com/

güzel bir blog olmuş

g kore dramalarını indirebilecegimiz yada izleyebilecegimiz site varrmı?
  • @Birce
    Ara vermiştim uzak doğu filmlerine...Senin tavsiyelerin güzel oluyordu.Şöyle TOP10 yazarmısın...

Birde uzak doğu filmleri için torrent sitesi tavsiye edermisiniz,geniş,kapsamlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

@Birce
    Ara vermiştim uzak doğu filmlerine...Senin tavsiyelerin güzel oluyordu.Şöyle TOP10 yazarmısın...

Birde uzak doğu filmleri için torrent sitesi tavsiye edermisiniz,geniş,kapsamlı...

aynen. bana da lazım.
  • benımde seruvenım uzak dogu flımlerıne Crying Out Love In The Center Of The World
    (dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorum) ile basladı.durmadan agladıgımı hatırlıyorum.yada ben cok duygusalım bılmıyorum.ogun bugundur uzakdogu fılmlerı favorımdır.uygun oldukca ındırıp ızlıyorum.fılmlerı sayesınde adamlara karsı bı sempatı duymaya basladım ya. acaba oradakı baylar bukadar romantık, aşkı bu kadar tutkulu yasayabılıyorlarmı cok merak edıyorum.bılen varsa soylesın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicibebe

benımde seruvenım uzak dogu flımlerıne Crying Out Love In The Center Of The World
    (dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorum) ile basladı.durmadan agladıgımı hatırlıyorum.yada ben cok duygusalım bılmıyorum.ogun bugundur uzakdogu fılmlerı favorımdır.uygun oldukca ındırıp ızlıyorum.fılmlerı sayesınde adamlara karsı bı sempatı duymaya basladım ya. acaba oradakı baylar bukadar romantık, aşkı bu kadar tutkulu yasayabılıyorlarmı cok merak edıyorum.bılen varsa soylesın

sinemada izlediğimiz hikayelerin birçoğu gerçek hayata dayanıyor olsa da sinemada olan sinemada kalır..
    sadece uzakdoğudaki adamların romantik olduğunu söylemek hata olur..
    her milletin içinde aynı oranda bir dağılım vardır, ayırmamak lazım diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

quote:

Orijinalden alıntı: TheM

@Birce

aynen. bana da lazım.

bana da çok lazım çok
  • arkadaşlar şu kör olan kızın filmin bilen varmı varsa tam adını yazabilirmisin şimdiden tşkrler..
  • Arkadaşlar bir film arıyorum. İki kız arkadaş para kaanmak için birbirini pazarlıyor. Daha sonra biri ölüyor diğeri devam ediyor. Kızın babası polis. Yattığı adamları buluyor onlardan hesap soruyor,dövüyor.. Neydi bu filmin adı. Bilenler yazarlarsa memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.