Şimdi Ara

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
25
Favori
209.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Arkadaşlar bir film arıyorum. İki kız arkadaş para kaanmak için birbirini pazarlıyor. Daha sonra biri ölüyor diğeri devam ediyor. Kızın babası polis. Yattığı adamları buluyor onlardan hesap soruyor,dövüyor.. Neydi bu filmin adı. Bilenler yazarlarsa memnun olurum.

Samaritan Girl
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Arkadaşlar bir film arıyorum. İki kız arkadaş para kaanmak için birbirini pazarlıyor. Daha sonra biri ölüyor diğeri devam ediyor. Kızın babası polis. Yattığı adamları buluyor onlardan hesap soruyor,dövüyor.. Neydi bu filmin adı. Bilenler yazarlarsa memnun olurum.

Samaritan Girl

Eyvallah hocam, çok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

quote:

Orijinalden alıntı: TheM

@Birce
    Ara vermiştim uzak doğu filmlerine...Senin tavsiyelerin güzel oluyordu.Şöyle TOP10 yazarmısın...

Birde uzak doğu filmleri için torrent sitesi tavsiye edermisiniz,geniş,kapsamlı...

aynen. bana da lazım.

bana da çok lazım çok

ben buldum bi tane arkadaşlar...
    http://www.asiatorrents.com/

cok saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcube

arkadaşlar şu kör olan kızın filmin bilen varmı varsa tam adını yazabilirmisin şimdiden tşkrler..

bilen yokmu arkadaşlar.....
  • quote:

quote:

arkadaşlar şu kör olan kızın filmin bilen varmı varsa tam adını yazabilirmisin şimdiden tşkrler..

Youtubeda falan müzikler eşliğinde olan kör kızdan bahsediyorsanız o film değil. Koreli bir şarkıcının klibi için çekilmiş bir MV.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Connected

Aksiyon ve heyecan dolu bir film..türünü sevenler kesinlikle izlesin

süperrr ! film aksiyon eksik değil.konusunu özet geçeyim.bi mafya çetesinin kirli işlerini kayıta alan ailenin mafya tarafından esir alınması ile ilgili bir konu.esirin değişik yöntemle bir insana ulaşmasıyla gelişen olaylar.full aksiyon dolu sahneler var.Silah sesi eksik olmuyor.Araba sahnesinde ise ağzım açık kaldı süperdi...

Saol @birce tavsiye için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

quote:

quote:

Youtubeda falan müzikler eşliğinde olan kör kızdan bahsediyorsanız o film değil. Koreli bir şarkıcının klibi için çekilmiş bir MV.

ewt kardeşim ona bakıyorum çok tşkrler cvp verdigin içinn....
  • yaw ben gelmiyeli buraya ne olmuş baya uzak kalmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pagan_chris

yaw ben gelmiyeli buraya ne olmuş baya uzak kalmışım

geldigine gore tavsiyelere devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

quote:

yaw ben gelmiyeli buraya ne olmuş baya uzak kalmışım

geldigine gore tavsiyelere devam

akşam evde 1-2 tane yazarım
  • Arkadaşlar uzakdoğu ile ilgili en iyi filmleri, yani uzakdoğu sineması deyince ilk akla gelen, bu filmleri kesin kaçırma dediğiniz filmleri söyleyebilir misiniz? (ingilizce isimleriyle) Güzel bir liste oluşturalım. Birkaç dizi de olabilir.
  • The Quiet Family dün akşam izledim kısa bi özet yapıyım pansiyon işleten bir ailenin başına gelenleri anlatıyor

• merhaba okullu kız

• quote:

Orijinalden alıntı: jrking

merhaba okullu kız

ben izledim ama pek beğenmedim
  • phone aynı numarayı kullanan insanların başına gelenleri anlatan korku filmi

facebook hesabı olanlarıhttp://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=582984832#/group.php?gid=80461663373&ref=ts

bekliyoruz

• quote:

phone aynı numarayı kullanan insanların başına gelenleri anlatan korku filmi

facebook hesabı olanlarıhttp://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=582984832#/group.php?gid=80461663373&ref=ts

bekliyoruz

abi sen rock mı dinliyorsun ? resmini gördümde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Arkadaşlar uzakdoğu ile ilgili en iyi filmleri, yani uzakdoğu sineması deyince ilk akla gelen, bu filmleri kesin kaçırma dediğiniz filmleri söyleyebilir misiniz? (ingilizce isimleriyle) Güzel bir liste oluşturalım. Birkaç dizi de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 26 Ocak 2010; 15:29:39 >
  • Arkadaşlar mesajları yeni gördüm kusara bakmayın..@TheM,çok teşekkür ederim siz isteyin yeterki hemen bi liste hazırladım

Secret

Son zamanlarda izlediğim en etkileyici film..özellikle afişini eklemek istedim.müzikleriyle beraber seyir keyfini tavana vurduran enfes bir yapım.

Two Guys
    Shaolin Soccer
    Infernal Affairs
    Power Kids
    My Girlfriend Is an Agent
    Classic
    Surprise Party
    The Beast and the Beauty
    Going by the Book

torrent olarak bende arkadaşın verdiği siteyi kullanıyorum.

dizi dedinizde "sadece ve sadece UZAKDOĞU dizileri köşesi" şeklinde şöyle afili bir konu açılsa hiç fena olmaz arkadaşlar o kadar güzel,kaliteli diziler var ki mahrum kalan insanlara ciddi ciddi acıyorum

antique,blog güzel olmuş ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birce -- 26 Ocak 2010; 17:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Arkadaşlar mesajları yeni gördüm kusara bakmayın..@TheM,çok teşekkür ederim siz isteyin yeterki hemen bi liste hazırladım

Secret

Son zamanlarda izlediğim en etkileyici film..özellikle afişini eklemek istedim.müzikleriyle beraber seyir keyfini tavana vurduran enfes bir yapım.

Two Guys
    Shaolin Soccer
    Infernal Affairs
    Power Kids
    My Girlfriend Is an Agent
    Classic
    Surprise Party
    The Beast and the Beauty
    Going by the Book

torrent olarak bende arkadaşın verdiği siteyi kullanıyorum.

dizi dedinizde "sadece ve sadece UZAKDOĞU dizileri köşesi" şeklinde şöyle afili bir konu açılsa hiç fena olmaz arkadaşlar o kadar güzel,kaliteli diziler var ki mahrum kalan insanlara ciddi ciddi acıyorum

antique,blog güzel olmuş ellerine sağlık

sen boyle konuyu ac ben hemen içeri dalarım.
    3 -4 tane dizi (drama )izledim tavsiyeleri o başlıktan veririm
  • Bende üşendiğim için söylemiştim
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.