|
|

|
|
Bilgisayarın iyi olmasına rağmen LOL kasıyorsa, bunun nedeni oyunun 32 bit mimari ile çalışması olabilir. 64 bit sistemlerde 32 bit uygulamalar, işlemciyi tam olarak kullanamazlar. Bu nedenle, LOL 64 bit yapma işlemini gerçekleştirmek sorunu çözebilir. Bunu yapmak için, oyunun kurulu olduğu dizine giderek "LeagueClientUx.exe" dosyasını sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğini seçin. Ardından, "Uyumluluk" sekmesine geçin ve "Bu programı uyumluluk modunda çalıştır" seçeneğini işaretleyin. Açılır menüden "Windows 7" veya "Windows 8" seçeneğini seçin ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini işaretleyin.
LOL kasma sorununun bir diğer nedeni, bilgisayarın grafik kartının güncel olmaması olabilir. Grafik kartı, oyunlardaki görsel işlemlerden sorumludur. Güncel olmayan bir grafik kartı, oyunu düzgün bir şekilde çalıştıramayabilir ve kasmalara neden olabilir. Bu nedenle, grafik kartı sürücülerini güncellemek sorunu çözebilir. Bunu yapmak için, grafik kartı üreticisinin web sitesine gidin ve modelinize uygun en son sürücüleri indirin.
Bilgisayarın iyi olmasına rağmen LOL kasıyorsa, bunun nedeni bilgisayarın ısınması olabilir. Bilgisayar ısındığında, işlemci ve grafik kartı performansı düşer ve bu da oyunlarda kasmalara neden olabilir. Bu nedenle, bilgisayarınızı temizlemek ve soğutmak sorunu çözebilir. Bilgisayarınızı temizlemek için, havalandırma deliklerini tozdan arındırın ve fanların düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bilgisayarınızı soğutmak için, ek bir soğutucu fanı takabilir veya bilgisayar kasasının kapağını açık bırakabilirsiniz.
LOL kasma sorunu devam ediyorsa, sorunun internet bağlantısından kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol edin. Yavaş veya dengesiz bir internet bağlantısı, oyunlarda kasmalara neden olabilir. İnternet bağlantınızı kontrol etmek için, bir hız testi yapın veya başka bir cihazla aynı ağa bağlanarak bağlantının düzgün çalışıp çalışmadığını test edin.
Eğer yukarıdaki çözümleri denemenize rağmen LOL kasma sorunu devam ediyorsa, oyunun dosyalarında bir sorun olabilir. Bu durumda, LOL'ü yeniden yüklemek sorunu çözebilir. Oyunu yeniden yüklemeden önce, oyunun kaydedilmiş dosyalarını yedeklemeyi unutmayın.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsuuu -- 3 Nisan 2015; 20:16:00 > |
|
|
|
ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 3 Nisan 2015; 20:55:23 > |
|
|
|
|
Antrenman modunu aç görev yöneticisinden oyunu bul ama logosu daha mavili olan ona sağ tıkla dosya konumunu aç ordan sonra uyumluluğa gel ve ordan uyumluluğu eskiden kullandığın lolü kasmadan çalıştıran bi işletim sistemi varsa seç yoksa tek tek hepsini dene sonra aşağıdan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak çok uzun yazdım padişah fermanı gibi ama umarım faydalı olmuştur ben yaptım öyle oldu |
|