Şimdi Ara

Bilgisayar kasmıyor oyunlar kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımdan oyun dışında herhangibi işlem yaptığımda bilgisayar fişek gibi.Ama oyunlara gelince yerlerde...
    Sorunun ekran kartından dolayı olacağını düşünüyorum çünkü eski bir ekran kartı.Ve shapphire r7 240 ekran kartı almayı düşünüyorum
    bilgisayar özelliklerim:
    4 GB RAM
    ATI Radeon HD 3450 2 GB
    AMD Sempron(tm) 140 Processor

• işlemcin de kötü
  • işlemci olarak ne önerirsin ? ucuz olursa çok sevinirim :)
  • Kardeşim aynı sorun bendede var. Bilgisayar 2017 yılına kadar kasma yoktu,fakat 2017 den sonra bir anda kasmalar geldi. Format attım. şuan 4 tane virüs programı kullanıyorum AVG,Avast,KasperSKY,360 Security ve Mcafee

Pes2010 da kasıyor.
    Minecraft'ta kasıyor.

Fakat bir şey diyicem,oyunlar ilk başta kasmıyor. Mesela Pes2010 da 30. dakikaya yaklaşınca kasma giriyor.

2 GB RAM

Ekran Kartını Bilmiyorum

AMD A4-4000 APU with Radeon(tm)HD Graphics 3.00 GHz

Lütfen yardım edin
  • Neden 4 farklı virüs yazılımı kullanıyorsunuz? Doktor hasta olduğunuzda size 4 farklı antibiyotik mi yazıyor? Virüs programları birbiriyle çakışabilir.

2 GB ram yetersiz. AMD APU işlemci kullanıyorsunuz. Dahili GPU sistem belleğini kullanır bu yüzden hızlı ve yüksek kapasite ram kullanılmalı. CPU-z'yi indirip mainboard sekmesinin fotosunu buraya atarmısınız?

@IsmetGunerhan
    CPU-z'yi indirip mainboard sekmesinin fotosunu buraya atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunboxtr dedinmi tanırlar

Kardeşim aynı sorun bendede var. Bilgisayar 2017 yılına kadar kasma yoktu,fakat 2017 den sonra bir anda kasmalar geldi. Format attım. şuan 4 tane virüs programı kullanıyorum AVG,Avast,KasperSKY,360 Security ve Mcafee

Pes2010 da kasıyor.
    Minecraft'ta kasıyor.

Fakat bir şey diyicem,oyunlar ilk başta kasmıyor. Mesela Pes2010 da 30. dakikaya yaklaşınca kasma giriyor.

2 GB RAM

Ekran Kartını Bilmiyorum

AMD A4-4000 APU with Radeon(tm)HD Graphics 3.00 GHz

Lütfen yardım edin

4 farklı antivirüs aynı anda kullanmak bilgisayarını yavaşlatır faydadan çok kullanım konforun gider. Konuyu açan arkadaşada sanada enaz AMD HD 7870 (ikinci el) yada daha üstü ekran kartı alıp takmanız lazım.

• Kardeş bütün programları sildim. Bilgisayarın kasasını komple temizledim.

İlk zaman pes2010, 30.dk larda kasıyordu

şimdi ise 75. dakikalarda fln kasmaya başladı.

Kasayı temizleyince oldu. Kasayı temizleyerek bilgisayar hızlanırmı? veya oyunlarda kasma engellenirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Buyur kardeşim: Bilgisayar kasmıyor oyunlar kasıyor

herşey normalmi?
  • işlemci bayağı düşük o nedenle r7 240tan tam verim alamazsın.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    kardeşim benim bilgisayarım değişecek. Fakat, değişesiye kadar bu bilgisayar'a mecburum. Masraf yapmamam gerekiyor. 1 ay sonra değişecek. Bilgisayar içinden çözümü yokmu?
  • Ram miktarı düşük. Harici ekran kartınız varsa 2'nin yanına bir 4 gb ekleyebilirsiniz. Dahili ekran kartını (anakartın üstündeki çıkışlardan görüntü alıyorsanız) kullanıyorsanız 1866 mhz 8 gb(2*4 şeklinde kit olabilir) ram bakabilirsiniz. pes2010 için sorun olmaz ama fifa 17 gibi 4 çekirdek isteyen oyun oynayacaksanız 2 çekirdekli a4 4000 de sorun olacaktır.

Edit: Madem 1 aya bilgisayar değişecek şimdilik böyle idare ediniz ya da 4 gb ddr3 ram 50 TL'ye bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 27 Haziran 2017; 18:27:41 >
  • Konu biraz körler sağırlar, birbirini ağırlar gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunboxtr dedinmi tanırlar

kardeşim benim bilgisayarım değişecek. Fakat, değişesiye kadar bu bilgisayar'a mecburum. Masraf yapmamam gerekiyor. 1 ay sonra değişecek. Bilgisayar içinden çözümü yokmu?

eğer yeni ekran kartı da alacaksan masrafa girme. ben e7400 hd3650 ve 4gb ramli pc de cs 1.6 ve live for speed oynuyorum boş vakit bulursam. başka da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 27 Haziran 2017; 18:24:17 >
  • Öncelikle bütün virüs programlarını silin gerek yok yabaşlatır ne kadar çok o kadar iyi değil tam tersi kötü.Birde aşağıda bilgisayarı temizledim kasma başladı demişsin eğer işlemci fanını cıkardıysan termal macun bozulur bu sebeple bi ısınma olmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fasfac F kullanıcısına yanıt
    kardeşim fanı hiç ellemedim sadece üstündeki tozları saç kurutma makinası ile temizledim.
  • r7 240 ile uyumlu çalışacak max 200 tl lik bir işlemci önerirmisiniz ?
  • IsmetGunerhan I kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/pentium-g3250-soket-1150-32ghz-3mb-cache-22nm-islemci.html

%100 eminim anakartına uymuyordur 200tllik işlemciyi hangi anakarta önermeliyiz belirtmen lazımdı
  • Arkadaşlar kasa ısınmasıyla ilgili bir sorun olabilirmi?

Bilgisayar ısındığı zaman oyunlar kasıyorda.
  • Büyük ihtimal işlemci soğutucusunu yamuk taktın, işlemci aşırı ısınıp çarpan düşürüyor.

4 antivirüs nedir? Ben 1 tanesini bile kullanmıyorum, sisteme yararından çok zararı var herbirinin.
  • kardeş termal macun aldım bugün videodaki gibi sürdüm. Pes2014 30.dk larda kasarken şimdi 70. dakikalarda kasmaya başladı. Neden?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.