Şimdi Ara

sadece instagtamdan toplu takip etmek istiyorum yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuşarda pel bilgim yok. takipçi istemiyorum. beğeni istemiyorum yorum istemiyorum. örneğin bir kişinin 50.000 takipçisi var o profile girip yavaş yavaş ordaki takipçileri takip etmek istiyorum. günlük limitin izin verdiği kadar mümkünmü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up bende merak ettim
  • Limit kadar mümkün tabi, neden olmasın

• limit kadar mümkün de telin başına oturup tek tek takip et demek yerine bir yazılımla mesela bir kullanıcının takipçilerini belli sürelerle limit dahilinde takip et diyebileceğim bir sey var mı onu öeral ediyorum

• UP !
  • Bunu yapan ücretli botlar var benimde kullandığım geri dönüşü güzel oluyor

• ben chrome da bir eklenti buldum ilk ay ücretsiz. bir kullanıcının takipçişerini 1 er dakika arayla takip ediyor günlük limiti 1000e ayarlı. aynı anda 3 günden fazla dır beni takip etmeyenleri unfollow yapıyor. aynı anda anasayfamdaki akışlara 500-1000 ben seçiyorum beğeni atıyor. otomatk olarak benimki mağaza olduğu için eklediklerimin yaklaşıl %30 takip ediyor takip etmeyenler döngüde yine siliniyor. 7500 sınırına yaklaşımca ben de takibi bırakmaya başlıycağım. böylelikle pc açık bütün gün takipçi ekliyor. 2 gündür çalışıyor ne bir engel ne bir şey. böyle dömngü devam ederse her gün aktif kullanıcılar ekleniyor. mağazada dark etti hergün 2-3 kişi sipariş eder oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1onlineturk

ben chrome da bir eklenti buldum ilk ay ücretsiz. bir kullanıcının takipçişerini 1 er dakika arayla takip ediyor günlük limiti 1000e ayarlı. aynı anda 3 günden fazla dır beni takip etmeyenleri unfollow yapıyor. aynı anda anasayfamdaki akışlara 500-1000 ben seçiyorum beğeni atıyor. otomatk olarak benimki mağaza olduğu için eklediklerimin yaklaşıl %30 takip ediyor takip etmeyenler döngüde yine siliniyor. 7500 sınırına yaklaşımca ben de takibi bırakmaya başlıycağım. böylelikle pc açık bütün gün takipçi ekliyor. 2 gündür çalışıyor ne bir engel ne bir şey. böyle dömngü devam ederse her gün aktif kullanıcılar ekleniyor. mağazada dark etti hergün 2-3 kişi sipariş eder oldu

o kadar güzel bahsetmişken adını da söylesen keşke :)

• chrome roboinsta haliba adı. 5 günden sonra ücretliymiş

• Yapan siteler fzlasıyla var
  • bir kac tane örnek verirmisiniz. şifre girmeden yapan?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.