Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (741. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
96
Favori
743.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu marş sorununu yaşayan oldu mu daha önce?
    acaba akü mü yoksa marş motoru mu bozuk?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1980 -- 13 Ağustos 2018; 21:30:45 >
  • kasko ile çekici çağırabilirim gerçi ama o da pazartesiye kaldı tabi,
    sorunun akü olduğundan emin olursam çekiciye gerek kalmaz,
    ah ulen evde de bi voltmetre yokki...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1980 -- 5 Ağustos 2018; 18:40:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sharkemre

    2000 modele o parayı verenler enayi zaten ama bu araçta bana göre o parayı etmez bu kasa nedense pek tutulmadı hem ikinci eli ağır hem parçası yaygın değil ve pahalı kardeşim honda yetkili serviste çalışıyor 4 senedir ve en problemşi bu kasaların olduğunu söyler sürekli bana göre bu aracın değeri 35-38 arasıdır ön kaput değişmeside ayrıca bir eksi neyse alana hayırlı olsun ben görüşümü söyledim.
    Bilip bilmeden konuşuyorsun kardeşim. Kulaktan dolma bilgilerle gelip burda yorum yapma...
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Bu aracın sahibi misiniz? Herkese göre ederinin üstünde satılan arabalar vardır ama kullanmayan birisinin yorum yapması yanlış. Sırf az yakıyor diye arka camları bile otomatik olmayan, arka kol dayamayı geçtim ön kol dayaması gibi basit özelliklerden bile mahrum araçların fahiş fiyatlarına ne diyeceğiz? 2006 yılında üretilmesine rağmen bazı özellikleri hala günümüzdeki bazı araçlarda olmayan bu araç, malum sitedeki fiyatlarından çok daha fazlasını hakediyor. Alıcı kişi zaten pazarlığını yapar, fiyatı yüksekse zaten satılmaz. Burası bu araç sahiplerinin yardımlaştığı bir sayfa.
  • mert1980 M kullanıcısına yanıt
    sorun aküdeymiş, benzer sorunu yaşayanlar takviye kablosu bulunan bir komşu bulup sonra akücüye gitsinler
    yerli ürün olarak mutlu akünün 12V 42 amper-saatlik ince kutuplu olanları bizimkilere uyuyor (hem üzerinde ışığı da var, azalınca farketmesi kolay olur), piyasa fiyatı nedir bilmiyorum ama bana 240'ye mal oldu.
  • Herkeze merhabalar. Bi kac skintim var aracla ilgili arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim. 2009 model 140.000 hb honda civic benzinli aracim var.

    Kilima acikken rolantide araba asiri titriyor devir saati inip cikiyor. Sehir icinde sogutmada skinti yok ama uzun yolda skinti olusturuyor.yarim saati gecince yol da Iki dk soguk ufluyor 10 dk. Civari sogutamiyor. Sonra tekrar bir iki dk iyi sogutuyor bu dongu seklinde boyle gidiyor.

    Ikinci sorum uzun yolda 110 km/h Civari gitigimde isiklarda kisa mesafede durmak istedigimde vitesi dusurmekte zorluk yasiyor dusururken araba inanilmaz sarsiliyor hata bi kac defa tak diye ses geldi ani durmalarda bu skintigi yaziyorum ve bundan sonra 1. 2. Vites gecislerimde bile sikinti yasiyorum . ana yolda bayir yukari 140 civari giderken onuma ani bi araba cikti ani frene bastim hizm azaldi gaza bastim ama gaz yemedi kenara cektim biraz bekleyip acip kapatinca arabayi tekrardan duzeldi. sakin kulanimda skinti yok. Sizce ne gibi skintilari var arabada




  • Aracin 1.4 oldugunu unutmusum
  • Merhaba arkadaşlar,



    Konunun içerisinde de çok aradım fakat amacıma ulaşamadım.



    2012 model 93000 km olan Honda Civic hb 1.4 i-shift aracımı 3 ay önce satın aldım. Araç ile ilgili oldukça memnunum ve birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var.



    İzmir’de ikamet ediyorum. Araç bakımlarını yaptıracak hem işinde usta hem de cep yakmayan servis önerisi paylaşabilir misiniz?



    Diğer sorum ise aracın rampalardaki performansı ile ilgili. Aracın rampa performansını artırmak için buji değişimi öneren insanlar var. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar önerilerini paylaşabilir mi?



    Son sorum ise araç kapı dayama kolu içerisindeki kapaklardan ikisi kırık olduğundan internette parçayı aradım fakat aliexpress dahil olmak üzere hiçbir yerde bulamadım. Bu parçayı nerede bulabilirim?



    Desteğiniz için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersalk -- 8 Eylül 2018; 21:44:52 >




  • sado10line S kullanıcısına yanıt
    Aracınızın sorunu baskı balata. Akuatöre bakım gerekebilir Ayrıca Friksiyon değerlerine baktırın. Normalin altındaysa baskı balatanın değişimi gerekli olabilir. Ayrıca elektronik parçalar akü vasitasıyla çalışıyor dolayısıyla akü değerine ne bi baktırmanızda fayda var. Klima için komporosör arızası olabilir. Değişimi gerektirir. Ama bazı durumlarda (motorun zorlanması, yokuş yukarı giderken vs gibi) klima kendini korumaya alabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sharkemre

    kaputu değişmiş 170 bindeki bomboş tutulmayan kasaya 45 bin istemek ? iyice piyasa kafayı yedi
    Foruma uzun zamandır uğramıyordum kusura bakmayın arkadşlar.

    -2006 model Honda 170bin km demişsin: (170bin/12 yıl=senede 14.000 km)

    -Kaputu değişmiş araba demişsin: (önden kazalı değil yolda giderken kaput açılması sonucu açıldı şaselerde direklerde nokta hata yok)

    -Piyasa iyice kafayı yedi demişsin: (dün 22bine doğan sattı bir tanıdığım.)

    -Bomboş tutulmayan kasa (bari bunu demeyeydin be birader. Bu arabaya bomboş diyen tövbe bismillah çarpılır)

    *Not: Bu arad arabayı 1 ay önce sattım. Dediğin gibi 45 etmedi 44 e verdim. Ve gittim yine tutulmayan bomboş!!! Lancia Delta aldım. Allah'tan bu ülkede senin gibi düşünen çok bu canım arabalar tutulmıyor da rahat rahat biniyoruz megan parasına ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joesef_35 -- 6 Ekim 2018; 22:56:4 >




  • İyi günler arkadaşlar 2014 yılından beri kullandığım aracımı satıyorum. Hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur. Her türlü ekspertize acıktır.



    1.8 Manuel sahibinden ilan no: 608472939



    https://goo.gl/GJG8Zw



     SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S




  • Herkese merhaba. Fk2 aracıma kapı aynaları, ön cam ızgarası ve ön cam fitilleri arıyorum ama bulamadım yardımcı olabilecek var mı ? Önceki Sahibi yan aynaları yapıştırarak sabitlemiş (muhtemelen kırdı) bu yüzden değiştirmek istiyorum. Aracın parçalarını da bulmakta zorlanıyorum önerebileceğiniz yedek parçacı varsa paylaşırsanız sevinirim. İyi akşamlar.
  • Merhaba, elimde 2006 Honda Civic Hb 1.8 orjinal teyp var. Temiz be çalılır durumda. Double din ekrana geçtiğim için boşa çıkmıştı. İlgilenenler pm atabilir.
     SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joesef_35 -- 27 Ekim 2018; 1:1:18 >
  • Arkadaşlar resimdeki orijinal honda jantlar lastikleriyle satılıktır.
    225/40/18 fiyat 2000TL ilgilenenler yazabilir.
  • msdadak M kullanıcısına yanıt
    tekrar
  • msdadak M kullanıcısına yanıt
    yüklenmiyor
  • arkadaşlar type-r ön panjur lazım, elinde olan veya nasıl ulaşabileceğimi bilen varmı acaba ?
  • Arkadaşlar bu arabayı en sonunda aldım çocukluk hayalimdi sormak istediğim bazı şeyler var



    araca friksiyon ayarı yapılmasına ve sibop mu subap mı nedir bilmiyorum onun yapılmasına rağmen hala yavaslayinca frene basıp basıp çekme gibi oluyor



    geri viteste zor kalkıyor sonra birden asılıyor gibi oluyor



    radyo hep cızırtı yapıyor az çekiyor gibi



    frene basınca arabanın direksiyonu sağa doğru dönüyor



    Rolanti de devir dalgalanması ve titreme oluyor



    Son olarak motor ilk çalıştığında özellikle soğukken titreme ile beraber bütün ön konsol titriyor gibi ses geliyor sicakken de oluyor bazen sanki plastik birşey kırık zangir zangir titriyor gibiöneri lerinizi alabilir miyim?
  • Merhaba arkadaslar 2008 model civic 1.8 sport için sis farı arıyorum ama bulamadım. Yetkili serviste bile yok sis farı. Ebay da buldum fakat oda sis farımı yoksa sis farının üzerine çekilen folyomu satıyor pek anlayamadım.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
  • Arkadaşlar bugün aracımda sistem check uyarısı aldım arabayı vitese geçiremiyorum araba çalışıyor ama vites sürekli N de kalıyor aracım yarı otomatik neden olduğunu bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.