Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
761.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. fotodaki spoilerı paylaşanın ön camına kuş pislesin
    yapmayın arkadaşlar zaten zor duruyoruz bu gaz niye hep masrafsınız terk edicem buraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.ismail

rica ederim ne yaptık ki
    plastik parçayı sökmeden üstüne takıldı benimki ama çıkması daha hoş olur bence de
    ne yapılırsa yapılsın başında bulunmanı tavsiye ederim. bizim ustaların hepsi kasap arabaya düşman muamelesi yapıyorlar

Plastik parcayı cıkarmadan yapıştırınca yüksekte kalmadı mı gece fotoğrafında sadece ışıklı yerleri gözükmüş gündüz fotosu varsa kenarları filan nasıl duruyo merak ettim. Usta olayında kesinlikle haklısınız hele böyle olaylar da kavgalık olabiliyor sonuçlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • srkndrl kullanıcısına yanıt
    Hocam kac model kaca aldiniz bende bakiyorumda ciddi ciddi 2008/2009 model civari en azindan alinan fiyatlari bilelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

Hocam benzinin 5,01 olduğu zaman 220 TL lik benzinle 850 km uzun yol yaptım. Rota da Akdağmadeni - Yozgat - Kırıkkale ( Buraya kadar 4,7 ortalama)- Ankara - Eskişehir ( Biraz sıkıştırıp 5,5 ortalama) - Bilecik ( 4,8 e düştü)- İstanbul.
    Görevim için Yozgat Akdağmadeni'nde çalışıyorum hava sıcaklığı şu zamanlar maksimum 3 derece oluyor genellikle. Şehir içi ortalamam 10Lt.
     SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S

Izmir'den selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Hocam kac model kaca aldiniz bende bakiyorumda ciddi ciddi 2008/2009 model civari en azindan alinan fiyatlari bilelim.

2009 model 56 binde
    Baskı Balata, lastik, sübap ayarı, buji, akü, fren balataları, yağlar, vize vs hepsi yenice, yetkili servis bakımlı kayıtlı, masrafsız ve sorunsuz, sadece 2 parça lokal boya ve 300 küsur TL'cik hasar kaydı
    Ruhsata işli Oracal 970 cast folyo Sedefli Beyaz kaplama
    BRC Honda kit LPG ve benzin emülatörü, 10 aylık
    Ön cam (R-70) dahil komple 3M film (CS-35)
    Osram Night Braker ampuller
    Sağı solu kurcalanmamış, kesilip biçilmemiş, yaylarından hava filtresine kadar orijinal
    İçi dışı bildiğin sıfır, sigara da içilmemiş vs vs.

Arkadaşıma kıyak yaptım 40.750 TL'ye veriyorum, yarın ekspertize sokacağız ama almazsa inanın zerre kadar üzülmem ucuza gitti bence...

• Sizce nasıl arkadaşlar fiyat?
    Araç değişensiz, tamamen sorunsuz, gerçek sıfır masraf, yetkili servis bakımlı, ekstraları olan, düşük km, orijinal bir araç. Malum sitede emsali yok, tam karşılaştırma yapamıyorum 44-45 yazanlar var da onlar Vitrin İlan mıdır değil midir anlamadım kafam karışık araçla vedalaşmak zor geliyor yaa :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar panjur değişikliği için ön tamponu sökmek gerekli mi. Montaj açıklamaları ve servis sökülmeli diyor ama tampon sokulmeden de takılıyor diye biliyorum. Ne yapmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökh@n 06 -- 24 Şubat 2015; 18:59:24 >
  • Merhaba arkadaşlar bugün serviste güncelleme kapsamında motor soğutma suyu ve aparatları değiştirildi. Bu arada sedanlar için şimdiye kadar böyle güncellemeler yapılmadığını sadece jazz ve bizim araçlar için yapıldığını konuştuk servis elemanlarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

2009 model 56 binde
    Baskı Balata, lastik, sübap ayarı, buji, akü, fren balataları, yağlar, vize vs hepsi yenice, yetkili servis bakımlı kayıtlı, masrafsız ve sorunsuz, sadece 2 parça lokal boya ve 300 küsur TL'cik hasar kaydı
    Sağı solu kurcalanmamış, kesilip biçilmemiş, yaylarından hava filtresine kadar orijinal

Arkadaşıma kıyak yaptım 40.750 TL'ye veriyorum, yarın ekspertize sokacağız ama almazsa inanın zerre kadar üzülmem ucuza gitti bence...

Hayırlı olsun Foto ları bekliyoruz özellikle osram nb ler nasıl duruyor araçta?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertek83

Merhaba arkadaşlar bugün serviste güncelleme kapsamında motor soğutma suyu ve aparatları değiştirildi. Bu arada sedanlar için şimdiye kadar böyle güncellemeler yapılmadığını sadece jazz ve bizim araçlar için yapıldığını konuştuk servis elemanlarıyla

Araç kaç modeldi ? Bizim araçlar ingiltere çıkışlı olduğu için oranın parmağı olabilir.

• quote:

quote:

quote:

2009 model 56 binde

Osram NB'ler görüntü olarak orijinalden farklı değil aynı renkte ama aydınlatma gücü daha yüksek.
    Elden gidiyor araba yaa :-(

• quote:

Merhaba arkadaşlar bugün serviste güncelleme kapsamında motor soğutma suyu ve aparatları değiştirildi. Bu arada sedanlar için şimdiye kadar böyle güncellemeler yapılmadığını sadece jazz ve bizim araçlar için yapıldığını konuştuk servis elemanlarıyla

Herhangi bir ücret alindi mi? Cuma gunu ben de el freni degisimi yaptiracagim

• quote:

I shift ile alakali bir durum sanırım. Jazz 2009-2011 yılları arasinda ishift olarak çıktı. Diger şanzımanlarda guncelleme ihtiyaci olmadigindandir.

• Arkadaşlar araç 2011 (2012) model i-shift herhangi bir ucret söz konusu değil ve bu güncelleme i-shift le alakalı değil araçta zamanla sıkıntı çıkaran yerleri direk değiştiriyorlar. Neyse iş bittikten sonra servisteki görevli ilk başta işleminiz tamamlandı garanti kapsamında herhangi bir ücret alınmayacak dedi. Bende araç garantili olmasa yapmıyacakmıydınız diye sorunca. Yine yapacaklarını hatta geçen 2003 jazz'larada güncelleme geldiğini (hava yastıkları mı ne açılmıyormuş) değiştirdiklerini söylediler bende bunun üstüne sordum sedanlarla alakalı hiç güncelleme oldumu diye adamın o zaman dikkatini çekti ''cidden hiç olmadı'' dedi. Bende bizim araçlar avrupada üretiliyo jazz'larda dahil avrupalı sıkıntıları dikkate alıp ücretsiz bütün araçları güncelliyor ama Türkiyede üretilen araçlar hakkında (zannetmiyorum hiç bir sıkıntı olmadığından olsun) hiçbirşey umursamıyorlar nasılsa 3'üncü dünya ülkesi salla gitsin modundalar diye düşünüyorum. Sonra derin muhabbet sedanlar hb'lerden daha donanımsız ama burada 2. Eli daha pahalıya satılıyor şöyle böyle neyse 1.5 saat süren işlem sonunda selam verip çıktık 5 kuruş vermeden. Hondanın sitesinde güncelleme gözükenler bir an önce servisle görüşüp randevu alıp ilgili değişiklikleri yaptırsın. Hayırlı günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2009 model 56 binde

Osram NB'ler görüntü olarak orijinalden farklı değil aynı renkte ama aydınlatma gücü daha yüksek.
    Elden gidiyor araba yaa :-(

Renk olarak daha beyaz değiller mi bu osram nb ben beyaz daha şık durur diye almayi düşünüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökh@n 06

Arkadaşlar panjur değişikliği için ön tamponu sökmek gerekli mi. Montaj açıklamaları ve servis sökülmeli diyor ama tampon sokulmeden de takılıyor diye biliyorum. Ne yapmalı?

tamponun inmesine gerek yok. ben cam panjuru defalarca söktüm taktım.

• Osram NB biraz daha beyaz isik veriyor, halojene gore

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Osram NB biraz daha beyaz isik veriyor, halojene gore
    Yaza hazırlık başlasınnn Akdağmadenin'de havalar düzeldiği an uygulayıp fotoğraflarını koyacağım. Yorulduğuma değecek
    Turtle Wax Black Box Set:
    300 ml Turtle Wax Pre-wax Cleaner (Boya remizleyici)
    300 ml Turtle Wax Carnauba Wax (Parlak bir koruma)
    500 ml Turtle Wax Spray Detailer (kolay cila temizleme)
    2 ad. Microfiber bez.
    1 ad. Cila Pedi
    Sonax Xtreme araç içi temizleyici
    Sonax Güderi
    Sonax Araç içi temizlik bezi
    Microwiper mikrofiber cam temizlik bezi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 25 Şubat 2015; 19:52:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

Yaza hazırlık başlasınnn Akdağmadenin'de havalar düzeldiği an uygulayıp fotoğraflarını koyacağım. Yorulduğuma değecek
    Turtle Wax Black Box Set:
    300 ml Turtle Wax Pre-wax Cleaner (Boya remizleyici)
    300 ml Turtle Wax Carnauba Wax (Parlak bir koruma)
    500 ml Turtle Wax Spray Detailer (kolay cila temizleme)
    2 ad. Microfiber bez.
    1 ad. Cila Pedi
    Sonax Xtreme araç içi temizleyici
    Sonax Güderi
    Sonax Araç içi temizlik bezi
    Microwiper mikrofiber cam temizlik bezi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar araca eksper yaptırdım, yarın kapora vereceğim 36.5 a anlaştık ne diyorsunuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-model-honda-civic-manuel-vites-typer-jantli-lpg-li-104-000-202379107/detay/

• quote:

Arkadaşlar araca eksper yaptırdım, yarın kapora vereceğim 36.5 a anlaştık ne diyorsunuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-model-honda-civic-manuel-vites-typer-jantli-lpg-li-104-000-202379107/detay/

Hayırlı olsun, piyasaya göre uygun fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukakgun -- 25 Şubat 2015; 22:55:52 >
  • 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.