Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
760.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1.ismail

quote:

Orijinalden alıntı: 4ydın

Plastik aksam ses yapmasın istiyorsan wd40 kullanman lazım hocam. Youtube'da hem uygulama hem performans videolarını inceleyebilirsin. Ben her araca uyguladım, sonuç tatmin edici.

Wd40 ın böyle bir işlevi olduğunu bilmiyordum akşam videolardan arıyim teşekkürler hocam eyvallah. Daha dün akşam anahtarı arkadaşa verip arka koltuğa geçtim aracı dinledim şuradan ses var falan diyince bizimkiler köpürdü tabi yeter artık diye

Örnek video atarsan süper olur youtube tan nasıl arasam bulurum acaba bende bant yapmayı düşünüyordum ses yapan bagaj üstü parça için

Dostum inan bana WD40 müthiş mucizevi bir sprey. Gıda maddeleri hariç aklına hayaline gelebilecek herşey için kullanbilirsin. Ben bugün gaz kelebeğini temizlemek içinde kullanacam. Pası çözer, katranı siler, plastiği yumuşatır. Hiç korkmadan kullan, gavura vurur gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

Şu anda Yozgat-Akdağmadeninde bulunan ışıklarda selam veren abi(06BJXXXX) ve aleykümselam.
    İnşallah forumumuza giriyorsundur
    Yav bide bizim araçlara sticker mi yaptırsak napsak güzel olur

Bu konuya eğilmek gerek yazı değil de ortak bir sembol daha hoş olur diye düşünüyorum. Bizim çetenin arması bu bizden deriz yolda görünce. Hatta ben bir tane almıştım ama yapıştırmadım daha onu bulup öneri olarak suniyim daha sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker0607

arkadaslar ortak uygulamalar yapılmıyor mu ya da ortak sipariş olmuyor mu herhangi bi şey de bu forum da hiç gözüme çarpmadı.alfam varken alfatürkte ortak plasti dip far stiker vs alırdık sadece öneri

Bu kapsamda yapacağımız Pazar günkü çalışmamıza tüm forum ahalisini Transformation davet etmişti diye hatırlıyorum ama ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ya
  • farukakgun, 4ydın
    teşekkürler
  • Rica ederim.

Bütün Honda hb 1.8 i-vtec kullanıcıları için bir sticker fikri bencede olumlu. Ama sayımız çok değil sanki. Ben mesela Mersin'de ikamet ediyorum. Bizim araçtan şehirde toplasanız 5 tane göremezsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Plastik aksam ses yapmasın istiyorsan wd40 kullanman lazım hocam. Youtube'da hem uygulama hem performans videolarını inceleyebilirsin. Ben her araca uyguladım, sonuç tatmin edici.

Wd40 ın böyle bir işlevi olduğunu bilmiyordum akşam videolardan arıyim teşekkürler hocam eyvallah. Daha dün akşam anahtarı arkadaşa verip arka koltuğa geçtim aracı dinledim şuradan ses var falan diyince bizimkiler köpürdü tabi yeter artık diye

Örnek video atarsan süper olur youtube tan nasıl arasam bulurum acaba bende bant yapmayı düşünüyordum ses yapan bagaj üstü parça için

Dostum inan bana WD40 müthiş mucizevi bir sprey. Gıda maddeleri hariç aklına hayaline gelebilecek herşey için kullanbilirsin. Ben bugün gaz kelebeğini temizlemek içinde kullanacam. Pası çözer, katranı siler, plastiği yumuşatır. Hiç korkmadan kullan, gavura vurur gibi.

Wd40 mıknatıs gibi toz çekiyor, toz cekmeyen antistatik özellikli atas siling de aklınızda olsun. Fitillere kullaniyorum yumusatiyor gicirtiyi kesiyor 10 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Plaka isigini anlatan arkadasim, sana bir dal Marlboro uzatiyorum

Plaka isiklarini 6'li ledlerle degistirdim. Sonuc muthis..

Hocam ledli iç aydınlatmanın ve plaka ışığının gece ve gündüz fotolarını isteriz
    İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci
  • quote:

quote:

Ismail senin kulak iyi galiba benim aracida dinleriz dimi ses yalıtımı yapmadan önce bu arada ben hafta sonu malzemere bi bakim kaba bi hesap yapalım

• 1.ismail 1 kullanıcısına yanıt
    valla fiyat çıkarttım ve hanıma gösterdim o da boşver biz gidelim park çalışalım dedi hafta sonu :D ahahahah

bende iyi dedim ve aux girişinden bluetooth hands free ve a2dp müzik yayını projeme geri döndüm :)

bu hafta sonu vakit olursa girişicem bakalım ne çıkacak işin sonunda.
  • hafta sonu garaj işlerimi var ? konum, zaman ve neler yapılacak paylaşın dostlar imkan olursa bende gelirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

hafta sonu garaj işlerimi var ? konum, zaman ve neler yapılacak paylaşın dostlar imkan olursa bende gelirim :)

Ismail le birlikte araçlara ses ve ısı yalıtımı yapacağız inşallah şöyle havalar sogumadan bir iki hafta içinde yapmamiz lazim Istanbulda müsait olan arkadaşları bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

quote:

quote:

Ismail senin kulak iyi galiba benim aracida dinleriz dimi ses yalıtımı yapmadan önce bu arada ben hafta sonu malzemere bi bakim kaba bi hesap yapalım

yok be abi kulak normal benim arkadaşlar abartıyor biraz

dinleriz ama ayıpsın lafı olmaz

malzeme hesabı iyi olur ya bende merak ettim ne tutar acaba benim öncelikli konularımda var zorunlu olarak ona göre hareket etmek zorundayım mecbur

• quote:

valla fiyat çıkarttım ve hanıma gösterdim o da boşver biz gidelim park çalışalım dedi hafta sonu :D ahahahah

bende iyi dedim ve aux girişinden bluetooth hands free ve a2dp müzik yayını projeme geri döndüm :)

bu hafta sonu vakit olursa girişicem bakalım ne çıkacak işin sonunda.

projeyi pek anlayamadım ama neyse sonuçlanınca paylaşım bekler orada görürüm neymiş
  • 1.ismail 1 kullanıcısına yanıt
    Bende eski bi stereo bluetooth kulaklık vardı onu parçaladım onu araca monte edeceğim böylece aux üzerinden bluetooth müzik dinleme ve Handsfree telefon konuşması yapabileceğim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

quote:

quote:

yok be abi kulak normal benim arkadaşlar abartıyor biraz

dinleriz ama ayıpsın lafı olmaz

malzeme hesabı iyi olur ya bende merak ettim ne tutar acaba benim öncelikli konularımda var zorunlu olarak ona göre hareket etmek zorundayım mecbur

Tamam yarın kaba fiyatı atarım ona göre bakarız bence çok tutmaz ama baktik çok tutuyor o zaman sadece ses yalıtımı yaparız

• Transformation kullanıcısına yanıt
    Buraya da atın malzeme ve fiyat bilgisini dostlar :))

• quote:

Buraya da atın malzeme ve fiyat bilgisini dostlar :))

Tamamdir dostum burayada yazarım bide olurda başlarsak izalasyona detaylı resim bilgide eklicez inşallah

• Transformation kullanıcısına yanıt
    ben hiç koku almıyorum, koku varsa başka bir problem olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türker_

ben hiç koku almıyorum, koku varsa başka bir problem olsa gerek

Inşallah yarın far temizletmeye gidecem olmadı pazartesi baktirim

• Ayak Üstü bi Koçtaş a gittim birisi tüm bituself leri toplamış ordaki görevli bu gün biri geldi hepsini aldı götürdü dedi ismail sen mi aldın

En ucuz malzeme 6 en pahalisi 49 tl

Bituself yarın netleşecek

Isicam ızalasyon 10 metre 44 tl

Izole levha 10 metre 10 tl

Simdilik bunlar dursun yarinda bahaus da netlesir fiyatlar

• 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.