Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
760.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperd82

Daha önce hiç değişmedi ise 74 bin ortalama km sayılır Baskı Balata vakti gelmiş olabilir. Kimisi 50 binde kimisi 120 binde değişiyor malum. Bu şekilde binerek Volanta zarar vermeyin bence...

peki baskı balatanın bittiğini nasıl anlarız sizce benim bu problemim sorunamı işaret ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türker_

benim tank yaklaşık 35 lt lpg almakta, 300-350 km arası götürüyor beni kullanıma bağlı olarak.
    hiç zorlamadan uzun yolda sabit hızda kullandığım anlarda 350 km lere yaklaşıyor benim araç
    unutulmaması gereken bazı gerçekler var ki, lastik basıncı bile yakıt tüketimi etkiler malumunuz.

Sizin tank nasıl 35 lt alıyor simit tank değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

Resimler

Kardeşim sen bunu yaptın mı peki kapılara her yolu denedim michelen lastik aldım çamurlukta bştüself yaptım yok yol sesi gitmiyor honda umduğum gibi çıkmadı alfam da sıfır ses vardı acaba sorun kapılar da mı

• quote:

Orijinalden alıntı: çağrıönal

Arkadaşlar merhaba,

Honda civic HB 2008 aracımda alarm takılı. Alarma ek olarak kapıları kilitlediğimde otomatik camların kalkması için gereken bir odül olduğunu öğrendim. İnternette bu modüllerden gayet uygun fiyatlara da buldum.

Fakat alarmı taktırdığım usta modülü takacaktı ki sol ön kapıyı sökünce " bütün kapıların sökülerek teker teker kablo çekilmesi gerekli" dedi. Bizim civic HB ler için piyasadaki modüller uymuyormuş.

Doğru mudur? Yaptıran var ise yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar.

HONDA HAYAT ONDA ;)

Dogrudur bizim araclara piyasadaki moduller uymuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

Ayak Üstü bi Koçtaş a gittim birisi tüm bituself leri toplamış ordaki görevli bu gün biri geldi hepsini aldı götürdü dedi ismail sen mi aldın

En ucuz malzeme 6 en pahalisi 49 tl

Bituself yarın netleşecek

Isicam ızalasyon 10 metre 44 tl

Izole levha 10 metre 10 tl

Simdilik bunlar dursun yarinda bahaus da netlesir fiyatlar

Yok be abi ben almadım
    Koçtaş personeli de çok ispiyoncuymuş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

Hocam uğraşıyorum Photoshop'dan anladığım kadarıyla. Forumdan grafiker yardımcı olsa da güzel olur. En olmadı burada bulunan bir reklamcıya gidip sormam lazım.

sonuçları heyecanla bekliyorum bu konuda pek katılım da yok gerçi ama olsun senin önerin talebi arttırır belki
  • Aramızda bana zenci demek suretiyle resim isteyen arkadaşlar vardı. Biz zenci olmayı sizden öğrenecek değilizz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ydın -- 13 Ekim 2014; 9:50:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ydın

Aramızda bana zenci demek suretiyle resim isteyen arkadaşlar vardı. Biz zenci olmayı sizden öğrenecek değilizz :D

beyaz led iç aydınlatma için düşünmüştüm ancak döşeme sarı olduğundan vaz geçtim
    plaka için de düşünmüştüm ama ona da deneme amaçlı sarı taktım ve çok hoşuma gittiği için değiştirmedim
    senin beyaz ledler güzel durmuş

• Eyvallah üstat.

Benim iç döşeme siyah, dışıda galaksi gri olunca güzel durdu. Çekim kalitem düşük, üzgünüm
  • rosea R kullanıcısına yanıt
    Yetkili Serviste ölçüm yaparlar Fraksiyon mu Friksiyon mu Fonksiyon mu her servis başka söylüyor işte o Katsayı değeri 700'ü geçince değiştirmek gerekiyor Baskı balatayı.

Kullanım olarak bizim araç dururken vitese alıp frene/gaza basmadan beklemek çok yanlış.

Geri viteste gaz pedalının iyi kavradığı bir basış şekli var onu bulursanız tekleme olmaz veya çok azalır. Tatlı bir ivme ile yavaş ama artar şekilde basınca titremeden geri gider (çok hızlı basıp aracı fırlatmayın çok az basıp tekletmeyin arası yani).

• Kapılarınızda yandaki öküz arabasının kapısının vurmasıyla oluşan göçükler var mı ? göçükcülere veya kaportacılarda çektirme ile bunları yaptıran oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Kapılarınızda yandaki öküz arabasının kapısının vurmasıyla oluşan göçükler var mı ? göçükcülere veya kaportacılarda çektirme ile bunları yaptıran oldu mu ?

Hocam valla bende yandaki öküzden değilde eski sahibi olacak sığırın kaldırıma kapıyı oturtmasından dolayı kapı altında çizikleri var.

O göçükler eğer kanal üzerinde değilse çekilebiliyor. Kanal üzerindeyse %100 olarak çekilemiyor. Çekecem diye içine s.çıp boya moya yapcaklarsa hiç girişme derim.
  • quote:

quote:

Kapılarınızda yandaki öküz arabasının kapısının vurmasıyla oluşan göçükler var mı ? göçükcülere veya kaportacılarda çektirme ile bunları yaptıran oldu mu ?

Hocam valla bende yandaki öküzden değilde eski sahibi olacak sığırın kaldırıma kapıyı oturtmasından dolayı kapı altında çizikleri var.

O göçükler eğer kanal üzerinde değilse çekilebiliyor. Kanal üzerindeyse %100 olarak çekilemiyor. Çekecem diye içine s.çıp boya moya yapcaklarsa hiç girişme derim.

Bakalım esenyurt da eski auto king den ayrılma birini buldum, ctesi gidip görüşeceğim iki göçük tam kanal üzerinde :(

www.gocuksihirbazi.com
    Göçük Sihirbazı - Boyasız Göçük Düzeltme
    http://www.gocuksihirbazi.com

• quote:

Aramızda bana zenci demek suretiyle resim isteyen arkadaşlar vardı. Biz zenci olmayı sizden öğrenecek değilizz :D

eline sağlık güzel olmuş ben mavi deneyecem bakalım nasıl duracak

• Dün ani kalkış yaptım iki kere i-shıft hatası verdi durup tekrar çalıştırdığımda çıkmadı hata bugun yağ değişimine gidecem gitmişken bi ölçüm yaptırayım diyorum.Daha önce yanıp sönen oldumu.

Diğer sorumda malum kış geliyor lastik ihtiyacı doğacak kışlık lastik önerisi olan varmı.
  • quote:

quote:

quote:

Bakalım esenyurt da eski auto king den ayrılma birini buldum, ctesi gidip görüşeceğim iki göçük tam kanal üzerinde :(

geçmiş olsun hocam öküzü bol memlekette yaşıyoruz o yüzden takmamak lazım bunları diyicem ama elde değil dimi neyse inşallah istediğin gibi düzelir diyim bari sonuçları bizimle de paylaşırsın

• quote:

quote:

quote:

Kanaldaki tam olarak geçmesede çok büyük ölçüde gideriliyor. Autoking'de yaptırsan kaskoyu deldirmeden mini onarımla çözebilirdin aslında üstat. Hadi inşallah içinin rahat edeceği şekilde yapabilirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kanaldaki tam olarak geçmesede çok büyük ölçüde gideriliyor. Autoking'de yaptırsan kaskoyu deldirmeden mini onarımla çözebilirdin aslında üstat. Hadi inşallah içinin rahat edeceği şekilde yapabilirler.

Auto king eskiden çok övülürdü ama artık kimden duysam şikayet ediyor göçük cekicez diye komple parçayı boyamalar filan çok şikayet okuyorum, eskiden çok bilinmiyordu şimdi meşhur olunca işi tamamen ticarete döken her firma gibi işe değil skora bakıyorlar galiba :) bu göçük sihirbazı auto king bu işe başlarken amerikalılardan eğitim filan almış daha sonra ayrılıp kendi yerini açmış, uygulama resimlerinde nereye gelirse gelsin düzeltmiş belli bile olmuyor, ctesi olsada gidip görüşsem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.ismail

quote:

quote:

quote:

geçmiş olsun hocam öküzü bol memlekette yaşıyoruz o yüzden takmamak lazım bunları diyicem ama elde değil dimi neyse inşallah istediğin gibi düzelir diyim bari sonuçları bizimle de paylaşırsın

İnşallah yaptırırsam foto çekerim, yaptırayım apartmanın girişine azıcık insan olun şu kadar göçük düzelttiricem diye para verdim diye yazı asacağım zaten, otopark var diye güvenli diye çekiyoruz 3-4 tane göçük oldu kapılarda, yola çeksem paralel hiç bişey olmayacak.

• 1.ismail 1 kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam bir yapalım inşallah forumumuza fotoğrafını koyalım o zaman şenlik olur gibime geliyor
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.