Şimdi Ara

Sadece birinden ses geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir akrabamdan Premier marka ses sistemi buldum, bilgisayara bir ucu jack diğer ucu 2 RCA kabloyla bağladım (2CH kısma) ama hiçbir şekilde ikisinden birden ses alamıyorum. Teker teker deniyorum, Left kısımdan ses alıyorum, ama Right kısımdan ses gelmiyor. Hoparlörlerin ikisine de dayıyorum kulağımı, ikisinden de cızzz diye ses geliyor, yani güç alıp almama konusunda sıkıntıları yok. Jackla telefona da bağladım, onda da aynı durum. Bu hoparlörlerin ikisinden birden nasıl ses alacağım ben?

Resimler;

• 5.1 kanalın,, front R ve L girişlerini deneyin.
    rca sinyal kablo uçlarını değiştirin, belki line kablosu bozuktur.
    stereo RCA giriştede temassızlık olabilir.

stereo giriş yapıp,, setin kumandasından sanal 3d tuşuna basınca diğer surrund çıkışlarından ses geliyormu,,, eğer geliyorsa. stereo girişlerin rca jakları sırası ile çıkartın,, birinden sesgelip diğerinden sesgelmemezlik yapacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

5.1 kanalın,, front R ve L girişlerini deneyin.
    rca sinyal kablo uçlarını değiştirin, belki line kablosu bozuktur.
    stereo RCA giriştede temassızlık olabilir.

stereo giriş yapıp,, setin kumandasından sanal 3d tuşuna basınca diğer surrund çıkışlarından ses geliyormu,,, eğer geliyorsa. stereo girişlerin rca jakları sırası ile çıkartın,, birinden sesgelip diğerinden sesgelmemezlik yapacakmı?

RCA kablosunun kırmızı olanınını Left'e takıyorum sol hoparlörden ses alıyorum, Right'a takıyorum sağ hoparlörden ses alıyorum, ama beyaz olanını sağa sola takıyorum ses gelmiyor. Kablo mudur buradaki suçlu dersiniz?
  • Kablo Bozuk,,, hadi hine kurtardınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Kablo Bozuk,,, hadi hine kurtardınız

İlgilendiğiniz için teşekkürler :)

Kabloyu da yeni almıştım halbuki :( 5MT 13TL... Hem iyi kazık attılar (hevesime yenik düştüm, pahalı olduğunu bile bile aldım) hem de kablo bozuk çıktı iyi mi... Ramazan ramazan bir kablo için dükkânı birbirine katasım yok vallahi, internetten alayım kapıma kadar getirsinler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses gidip geliyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.