arkadaslar dun leader marka hediye bi 5+1 ses sistemi hediye eti bi dost aksam monta ettimde Bu cok az ses geliyor ya nasil bunu yukselte bilirim veya ayarlaya bilirim
realtekten bu sekilde yarladim baska yolu varmi isteyen olursa baqlanti seklimide gostereyim
Analog yazan arkadaki 6 tane çıkışa takacan öne değil.
Kasa arkasındaki jak portlarına bağlantıyı yapmanız gerekir. Ayrıca ses sisteminizin ana jak çıkışlarınıda kontrol edin.
Başka söze ne gerekkkkk. pcnin asıl ses anakartın arka bölümündedir senin bağladığın bölüm ön bölümde kulaklık bağlayabileceğin derecede ayarlanmış ses çıkış bölümüdür o.
arkaya taktim bakin bu kabloyu 3 tane var ama bende 1 tane takma yeri var benim pcnin arkasinda 6 yer var ama heps
bide 5+1 taktigim sekil var ha bu arada pc yeni son sistem i7 3,07+12 gb Hyperx 6750ekrankarti var ses kartini bilmiorum galiba onboarddan calistiriyorum
Kasa arkasındaki jak portlarına bağlantıyı yapmanız gerekir. Ayrıca ses sisteminizin ana jak çıkışlarınıda kontrol edin.
benimkinin hepsi calisiyor sadece az ses cikiyor gecen arkadasin pcde taktik pc buyuk annemden kalma ses hava ucuruyor benimkinde sanki kedi miyavlamasi?