tek bir kız arkadaşı olan bi sürü insan var neden sana soralım senin özelliğin ne diyebilirsiniz kağıt üstünde böyle gözüküyor fakat durum şu ki beni bilen biliyor 1 tane kız arkadaşımın olması dışında dünyanın en asosyal adamıyım kız arkadaşı bırakın normal arkadaş ortamım bile yok 15 yıldır reddit konu dışı takılıyorum , pron izliyorum ve oyun oynuyorum yani kız arkadaş edinmeyi başaramayan arkadaşların baya aşina oldugu işler sizden biriyim yani. sizin çektiğiniz her sorunu anlıyorum . yıkık biriyim dolayısıyla benim gibi birinin kız arkadaş edinebilmiş olması büyük bir mucize. o yüzden benim gözümden bu tecrübe nasıldı merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz başka biri olsa çok klasik cevap verir fakat ben epsilon gözünden cevap vereceğim ,yani yakında sizin de kız arkadaşınız olursa deneyimliyceğiniz hisleri yaşamış olmam muhtemel. o yuzden boyle bi konu acma geregi duydum gelsin sorular |
sadece bi kız arkadaşım oldu, soruları alayım

-
-
Kızı umursamamazlık ettin mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zamanlar redpil dünyasını hiç bilmiyordum o yüzden umursamamazlık falan yapmadim hiç
-
Aç bu adam. Doyurun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yas kac
-
Blackpill ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaş 25+
konuyla alakalı soru sorun
-
Cinsel münasebet yaşadın mı kız arkadaşınla.
-
seks olmadı ama sevişme oldu
seks için ev lazım onu ayarlamak cok zordu + kız pek o tarz biri değildi o yuzden olmadi.
-
Boyunuz kac
O işi yaptın mı?
soruldu hocam
-
nasıl tanıştınız ve ilişkiniz nasıl başladı hocam
kız şuan ne durumda?
-
o zamanlar nofap yapıyordum nofap yaparsam hayatım komple düzelcek falan sanıyordum zaten 2 yılım boyle geçti ünide
sonra ünide ders başlamadan once kızın yanına oturdum başka sıra yoktu galiba . ya da varsa da bilerek oraya oturmusumdur canım bi kızla beraber olmak istiyodu cunku
sonra sıradan muhabbetler falan oldu kızı kantine falan çağırdım beraber çıkalım şuraya takılalım gibi
sonra bi baktık sevgili olmusuz hocam
-
takip etmiyorum hocam bilmiyorum
-
iyiymis hocam nasil bitti peki
nofapten neden bahsettiniz işe yaradı mı yani
-
sürekli kavga ediyoduk benim ilk sevgilim oldugu için sürekli kıskanıyodum her şeyden , ama haklı oldugum tartismalar da vardi tabi sürekli kriz geçiriyodum
10 kere falan ayrılıp beraber olduk 6 ayda , dandik bi ilişki oldu zaten
sonra gerçekten bitti
-
eh yani sonucta kızın yanına oturabilcek özgüveni vermişti bana
ama sonra ilişki içinde yine gerçek sorunlar baş gösteriyor nofap tüm hayat sorunlarınızı cozmuyor
Benzer içerikler
- şınav çekmenin faydaları
- mastürbasyon sivilce yapar mı
- dükkan isimleri
- erkek kedi erkek kedinin üstüne neden çıkar
- aştiden tren garına nasıl gidilir
- çay bardağı emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- dc açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- ets 2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X