Bildirim
SADECE 9.90 TL WIRELESS ADAPTOR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin14309
http://www.teknosa.com/urunler/125430117/airties-wus201-wireless-usb-adaptor 9.90 TL
Stoklarda Mevcut Değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MUTAF
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin14309
http://www.teknosa.com/urunler/125430117/airties-wus201-wireless-usb-adaptor 9.90 TL
Stoklarda Mevcut Değil
Mağazalara özel bu fiyat sanırım. -
Konularınız tek sayfa altında toplarsanız forum düzeni açısından iyi olur. -
çok sıkdı bu teknosa mağazalara özel muhabbeti. -
Her ürün için tek tek konumu açacaksın
http://www.teknosa.com/urunler/110015403/vestel-wifi-usb-adapter
Bilgisayarda da çalışıyor, 2 hafta önce internetten aldım, ara ara internet mağazasının stoğuna da giriyor olmalı.
Adresini paylaştığınız ürün de neredeyse bir yıldır o fiyatta, Aksaray Park Site mağazasına gidip sorduğumda ürün çalındı demişlerdi, üstelememiştim. -
Bu nedir arkadaş bilemem nerdeki 1 tane var olan muhtemelen kırık dökük ürünler için sürekli konu açılıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış hatırlamıyorsam 64 bit çalıştırmıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunları paylaşmayın. Burayı her zaman takip etmeyen birisi burdaki paylaşıma aldanıp o teknosa ya gidip eli boş döndüğünde size ve çalışanlara çok güzel saydırıyor.
Bu indirimleri yakalamak şans ve cazgırlık işi bazen bu ikiside yetmiyor gerçekten mağazada olmuyor. O yüzden teknosanın stoksuz ürün paylaşımları ya tek başlık altında toplansın ya da hiç paylaşılmasın bu sözde fırsatlar. -
Dostum bilgisayarda nasıl calıstırdın anlatır mısın benimki çalıştırmıyor
pcde çalışmıyor ya da ben çalıştıramadım -
Kocaman flaş disk gibi bir şey bu. Artık bedava da olsa alınmaz bunlar, usb porta takıyorsun upuzun sallanıyor, sertçe bir değsen porta zarar verirsin. Hiç tavsiye etmem, gidin küçük yeni teknolojili olanlarından alın daha iyi. Kaldı ki var mı yok mu o da belli değil. -
@gaisensei & @oylesine64
Windows 8 bilgisayarımda otomatik olarak ilk taktığımda tanıdı. Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda Railink RT5572 olarak görünüyor donanımı ve sürücü versiyonu da 5.01.02.0000. İnternette sanırsam gerekli sürücü dosyaları var onları denemenizi tavsiye ederim ya da Aygıt Yöneticisi'nden sürücüyü Windows'un otomatik olarak bulması yolunu deneyin. -
"teknosa mağazalara özel" olayına aldanmayın net üzerinde lg tv vardı geçen stokta görünen beylikdüzünde tv var gözüküyor gittik gecenin körü kaç saat trafik çektik üsküdardan çıktık yola gitmeden kaç kez telefon ettim telefonları da açmadılar o değil capitol mağazasınıda aradık onlarda telefonlara bakmıyorlar bizde heralde vardır diyerek bastık gittik birton yol çektik demezler mi orda birde ürün ekranı kırık olarak var elimizde kaç kez teknosa yetkililerine bildirdik ama kaldırmadılar internet üzerinden diye ne telefonlara bakıyorlar ne ilgileniyorlar bozuk tvler stokta var görünüyor uzak durun bunlardan tüketiciye önem vermeyen bir firma şahsen ben bir daha birşey almam bunlardan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X