18 yaşındayım saç dökülmem var galiba bana oyle geliyor belirli bi açılma yok ama yıkarken ve yıkadıktan sonra kurularken dökülmeler oluyo buda benım canımı bı hayli sıkıyo :) şampuanımı degıstırdım clear men kullanıyorum dökülmelere karsı etkılı olandan bugun eczaneden Akışık Sarımsak özlü doğal şampuan aldim benım sorum şu:ben bu 2 şampuanı bırlıkte kullanabılırmıyım? haftada 2 kere şampuanla 1 kerede normal suyla yıkarım saclarımı. 2 şampuanı birlikte kullansam olurmu yanı 2 kez clearmen ile 1 kezde samırsaklı şampuanla yıkasam zararı olurmu ?
doktora gittin mi?
teki doğal teki kimyasal bence hiç karıştırma. bende sana zigavus sarımsak özlü şampuanını diyecektim. bende aldım 1 haftadır kullanıyorum gayet iyi.
doktora gitmedim,gerek duymadım dediğim gibi belirli bi acilma yok.gunluk 50-100 tele kadar dökülme normal diyolar bnde günde en fazla 30 tane dokuluyodur.ailedede saç dökülme sıkıntısı yok babam 55 yasında saçı var amcam 40 yasında sırma gıbı sac var :)) dayılardada problem yok. sadece meraktan sormuştum 2 sını bır kullansam bi problem olurmu dıye