Şimdi Ara

saçların havaya kaldırılması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadşlar saçlarım jöle sürmezsem kaşlarıma kadar uzanıyo. fakat bn jöle haricindede saçımın ön kısımlarını kaldırmak istiyorum. nası yapabilirim? tek çözüm saç kurutma makinesimi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saç Nasıl Havaya Kaldırılır: Adım Adım Kılavuz

Saçınızı havaya kaldırmak, tarzınızı değiştirmenin veya özel bir etkinlik için göz alıcı bir görünüm yaratmanın harika bir yoludur. İşte saçınızı havaya kaldırmak için adım adım bir kılavuz:

• Uygun Ürünleri Kullan: Saçınızı havaya kaldırmak için hacim veren şampuanlar, kremler ve saç spreyleri kullanın. Bu ürünler saçınıza doku ve tutuş katarak havaya kaldırılmasına yardımcı olur.

• Saçınızı Hazırlayın: Saçınızı yıkayın ve saç kremi uygulayın. Bu, saçınızı havalandırmaya ve dolaşmasını gidermeye yardımcı olur. Saçınızı tamamen kurumaya bırakın.

• Saçınızın Önünü Kaldırın: Saçınızın ön kısmını almak için bir fön makinesi ve yuvarlak bir fırça kullanın. Fön makinesini köklerinize doğru tutun ve fırçayı dışa doğru çekin. Bu, saçınızın ön kısmına hacim kazandırmaya yardımcı olur.

• Geri Kalan Saçınızı Havaya Kaldırın: Saçınızın geri kalanını havaya kaldırmak için köklere saç spreyi uygulayın ve kurumaya bırakın. Ardından, bir tarak veya fırça kullanarak saçınızı yukarı doğru tarayın.

• Saçınızı Sabitleyin: Saçınızı havaya kaldırmak için saç spreyi veya jel kullanın. Ürünü saçınızın köklerine ve uzunluklarına uygulayın.

Saçınızı Nasıl Havada Tutarsınız:

• Hacim Veren Ürünler Kullanın: Hacim veren şampuanlar, kremler ve saç spreyleri saçınıza doku ve tutuş kazandırarak havaya kaldırılmasına yardımcı olur.

• Saçınızı Katmanlayın: Katmanlı saç kesimleri saçınıza daha fazla hacim ve hareket kazandırır.

• Saçınızı Kabartın: Saçınızı köklerden nazikçe kabartmak hacim oluşturmaya yardımcı olur.

Erkekler İçin Saç Havaya Kaldırma:

• Erkekler için saçı havaya kaldırmak genellikle daha kısa saçlarda yapılır.

• Yanları ve arkayı kısa kesin ve üstteki saçları daha uzun bırakın.

• Üstteki saçlara hacim veren ürünler uygulayın ve havaya doğru tarayın.

• Saç spreyi veya jel ile sabitleyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • berbere git o anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

berbere git o anlar
    Saç kurutma makinesiyle işte . Islatıcaksın hafif sonra havlu ile kurulucaksın hafif nemli olucak . Sonra saç kurutma makinesiylede şekil vericeksin ..
  • quote:

berbere git o anlar
    Saç kurutma makinesiyle 5 dkkada yaparsın
  • quote:

berbere git o anlar
    1-2 gün saç kurutma makinasız elinle geriye doğru yatrmaya çalış tabi jöle ile daha sonra kendi alışacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizabardakci239

1-2 gün saç kurutma makinasız elinle geriye doğru yatrmaya çalış tabi jöle ile daha sonra kendi alışacaktır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

saç kurutma makinesiyle 2 dk sürmez...ön tarafın düzgün kesilmesi de gerekiyor...jölenin zararı yüzünden arkadaşın dediğine katılmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rizabardakci239

Alıntıları Göster
    briyantin...

çok yağlı iğrenç bişey ama...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Dance

briyantin...

çok yağlı iğrenç bişey ama...

Alıntıları Göster
    şekillendiriciler war elidorun pantene in..

mis gibide yararlı saç için.. nemlendiriyo sadece.. ben çok memnunum..

• quote:

Orijinalden alıntı: destructive

şekillendiriciler war elidorun pantene in..

mis gibide yararlı saç için.. nemlendiriyo sadece.. ben çok memnunum..

Alıntıları Göster
    Rowenta Optiliss seramik saç düzleştirici kullanıyorum. Öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Rowenta Optiliss seramik saç düzleştirici kullanıyorum. Öneririm.

Alıntıları Göster
    benimki kendiliğinden spidermandaki herifin şeklinden alıyo uzayınca ben ne kadar yukarı doğru atsamda kuruyunca tamamen tekrar yana doğru gidiyo :/ bendemi şekillendiricimi alsam ne

• quote:

Orijinalden alıntı: lev@

benimki kendiliğinden spidermandaki herifin şeklinden alıyo uzayınca ben ne kadar yukarı doğru atsamda kuruyunca tamamen tekrar yana doğru gidiyo :/ bendemi şekillendiricimi alsam ne

Alıntıları Göster
    wax kullanın ama pahalı bıraz bi kase vax 50 ytl en iyisi ama 5 milyonada bulursunuz ama evden cıkarken bozulur 50 ytl lık olanı sur yıkamazsan sacını 2 ay aynı durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Alıntıları Göster
    saç düzleştiriciler var dikkat etmede yakma saçları ben 2kere yaktım kestirmek zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: WiCKeD.

saç düzleştiriciler var dikkat etmede yakma saçları ben 2kere yaktım kestirmek zorunda kaldım

Alıntıları Göster
    Limon sık
  • kaşlara kadar uzanan saçı ne kurutma makinasıyla, ne biryantin wax ile kaldırabilirsin.ha kaldırırsın da senin için kaldırmak mı önemli kalkık durması mı?yani gün boyunca saçların kalkık gezmek istersen o biraz zor..

çözüm berberlerin stüdyo spreyi idi sanırım ismi, dedikleri sanatçılara vs. de kullanılan kaliteli bi sprey alman diye biliyorum..bayan kuaförü arkadaşım bi ara bahsetmişti..fiyatını yanlış hatırlamıyosam 50-60 lira diyodu ama tam emin değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

kaşlara kadar uzanan saçı ne kurutma makinasıyla, ne biryantin wax ile kaldırabilirsin.ha kaldırırsın da senin için kaldırmak mı önemli kalkık durması mı?yani gün boyunca saçların kalkık gezmek istersen o biraz zor..

çözüm berberlerin stüdyo spreyi idi sanırım ismi, dedikleri sanatçılara vs. de kullanılan kaliteli bi sprey alman diye biliyorum..bayan kuaförü arkadaşım bi ara bahsetmişti..fiyatını yanlış hatırlamıyosam 50-60 lira diyodu ama tam emin değilim..
    Wax ile de olur,kabartabilirsin ön kısımları,ama başın üst kısmına doğru kalan saçlar daha kısa olmalı yoksa ön tarafa ağırlık yapar kabartsan bile bi süre sonra yatar iyice.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Wax ile de olur,kabartabilirsin ön kısımları,ama başın üst kısmına doğru kalan saçlar daha kısa olmalı yoksa ön tarafa ağırlık yapar kabartsan bile bi süre sonra yatar iyice.

Alıntıları Göster
    bnm asıl amacım saçlarım o kadar yatıkken kötü duruyo en azından alnım açılsın istiyorum .ya şu elidorun fln şekillendiricilerinin tam adı ne arkadaşlar. wax ada 50ytl vermek zor geldi şimdi onu okul başlayınca düşüncem yaz için şu elidorun fln şekillendiricililerini kullancam heralde. bide wax ı alcaım zaman nerelerde bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

bnm asıl amacım saçlarım o kadar yatıkken kötü duruyo en azından alnım açılsın istiyorum .ya şu elidorun fln şekillendiricilerinin tam adı ne arkadaşlar. wax ada 50ytl vermek zor geldi şimdi onu okul başlayınca düşüncem yaz için şu elidorun fln şekillendiricililerini kullancam heralde. bide wax ı alcaım zaman nerelerde bulabilirim?

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

up

Alıntıları Göster
    başına külotlu çorap geçirip 3-4 gün öyle takıl bidaha öne yatmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

arkadşlar saçlarım jöle sürmezsem kaşlarıma kadar uzanıyo. fakat bn jöle haricindede saçımın ön kısımlarını kaldırmak istiyorum. nası yapabilirim? tek çözüm saç kurutma makinesimi?

yas kac hacı merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaspaz

quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

arkadşlar saçlarım jöle sürmezsem kaşlarıma kadar uzanıyo. fakat bn jöle haricindede saçımın ön kısımlarını kaldırmak istiyorum. nası yapabilirim? tek çözüm saç kurutma makinesimi?

yas kac hacı merak ettim
    Saçına hiç birşey sürme şuanda saçlarım 2 numara saçlarım dökülmeye basladı sakın sakın.
    Dişlerinide fırcalamayı unutma ;) bu ikisi bir daha ele geçmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.