Şimdi Ara

Tek kişi ile oynanılabilen iskambil kağıdı oyunları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
52.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle birşey var mıdır arkadaşlar ? Çünkü tek kişi kaldığım zamanlarda çok sıkılıyorum ve var ise benim icin mükemmel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tek Kişilik İskambil Kağıdı Oyunları

İskambil kağıdı oyunları, eğlenceli ve zorlayıcı bir aktivite olabilir. Ancak arkadaşlarınız veya ailenizle oynayacak vaktiniz olmadığında, tek başınıza oynayabileceğiniz birçok iskambil kağıdı oyunu vardır.

Klondike

Klondike, en popüler tek kişilik iskambil kağıdı oyunlarından biridir. 52 kartlık bir desteyle oynanır ve amacı tüm kartları dört farklı renkteki yığına dizmektir.

Spider

Spider, Klondike'a benzer bir oyundur, ancak 104 kartlık iki desteyle oynanır. Amacı tüm kartları sekiz farklı renkteki yığına dizmektir.

Freecell

Freecell, stratejik bir tek kişilik iskambil kağıdı oyunudur. 52 kartlık bir desteyle oynanır ve amacı tüm kartları dört farklı renkteki yığına dizmektir.

Kayıp Şehir

Kayıp Şehir, bir keşif oyununa dayanan benzersiz bir tek kişilik iskambil kağıdı oyunudur. 52 kartlık bir desteyle oynanır ve amacı dört farklı renkteki kart setlerini keşfetmektir.

Yalnız Adam

Yalnız Adam, beceri ve şans gerektiren bir oyundur. 52 kartlık bir desteyle oynanır ve amacı bir "yalnız adam" (maça ası) bulmadan önce mümkün olduğunca çok kart toplamaktır.

Çiftler

Çiftler, hafıza ve gözlem becerilerinizi test eden eğlenceli bir oyundur. 52 kartlık bir desteyle oynanır ve amacı mümkün olduğunca çok çift kart bulmaktır.

Tek kişilik iskambil kağıtları oyunları, boş zamanınızı doldurmanın ve zihinsel becerilerinizi geliştirmenin harika bir yoludur. Bir deste iskambil kağıdı ve biraz zamanla, tek başınıza saatlerce eğlenebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimse mi bilmiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fal bakarsın anca hocam Solitaire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Fal bakarsın anca hocam Solitaire

Vardır elbet ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Tek kişi ile oynanılabilen iskambil kağıdı oyunları.
  • Batak bile en az üç kişiyle oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Tek kişi ile oynanılabilen iskambil kağıdı oyunları.

Duyduğuma göre bunu yapan arkadaş kaçak yapılanmadan içeri alınmış

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Batak bile en az üç kişiyle oynanıyor.

Balayı batağı 2 kişiyle oynanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden tek başıma domino oynuyodum
  • Kart numarası öğren ilizyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Batak bile en az üç kişiyle oynanıyor.

Balayı batağı 2 kişiyle oynanır.

balayında batak mı oynanır
  • batak, pisyedili, 31, sıfır, 52, pişti, kapalı aklıma gelen bunlar.
  • Elinde kaliteli kartlar varsa (Bee,Bicycle vs.) card flourish'leri öğrenmeye çalış.İlgiliysen pm'den detaylı anlatabilirim.
    Ben 6 aydır uğraşıyorum, güzel bir hobi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanXXXXx

Elinde kaliteli kartlar varsa (Bee,Bicycle vs.) card flourish'leri öğrenmeye çalış.İlgiliysen pm'den detaylı anlatabilirim.
    Ben 6 aydır uğraşıyorum, güzel bir hobi

detaylı bilgi atabilir misin hocam pmden? :)
  • Tek kişi olarak internet olsun yada olmasın piniky v.2013 programında Hoşkin (candır) Okey ve 101 oynayabilirsin. Hoşkin oyununu bilmeyip İhaleli Batak biliyorsan robotlarla oynayıp yardımdan Kartların puan değerlerini üste alarak 2-3 günde Hoşkini çözersin.

programı piniky.net adresinden indirebilirsin.

• Joker Jailbreak youtubedan keşfettim buraya da yazmak istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.