Şimdi Ara

sakal çıkması için jilet vurmak doğrumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 14 yaşımdayım köse olmamak için 1 ay önce haftada 3 kere pzt çarşamba ve cuma günleri sakal çıkacak yerlere jilet vuruyorum aşşağıdan yukarı doğru vuruyorum bazı arkadaşlar her hafta 3 kere yapmaya devam edersem 1 yıla kadar çıkmaya başlar dediler bıyıklarım baya var jilet vurmadığım halde ama sakal yok daha tüyler baya sertleşti sizce doğrumu yapıyorum köse olmak istemiyorum

• istersen döner bıçağıyla kes zamanı gelmeden o sakal çıkmaz,yerinde sayar.bu forumda ben dahil kaç kişi uğraştı böyle şeylerle sarımsak mı sürmedik,jilet mi vurmadık,ustura mı vurdurmadık ? bizde yaptık hepsini,faydası olmadı ama zamanı gelince çıktı sakalımız,zamana bırak yaşın küçük daha
  • istersen döner bıçağıyla kes zamanı gelmeden o sakal çıkmaz,yerinde sayar.bu forumda ben dahil kaç kişi uğraştı böyle şeylerle sarımsak mı sürmedik,jilet mi vurmadık,ustura mı vurdurmadık ? bizde yaptık hepsini,faydası olmadı ama zamanı gelince çıktı sakalımız,zamana bırak yaşın küçük daha
  • bendede çıkmasa keşke, 16 da adam akıllı başlamıştı yüzüm bembeyaz kıllar siyah olduğu için yakışmıyor
  • zamanı gelmeden çıkmaz diyen arkadaşlar 1 ayda çenemin altında biraz çıktı dfemekki 1 yıl daha vursam baya bi olacak
  • 18 yaşındayım sakalım yok, adam 14 yaşında sakal derdine düşmüş
  • CoppeR. kullanıcısına yanıt
    abi bn köse olmak istemiyom zaten çenemde biraz çıktı 4 yıl daha vurursam herkes kesin çıkar diyo
  • ula bende çıkıyorduda noldu okulda kaç kere sıradan çekip eve yolladılar sakalım makinayla kesiyordum yine uzun diyorlardı keşke köse olaydım askerde ayrı dert olucak zaten her gün traş hergün traş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    geçen doktora gittik annemle cildiyeydi bunu sordum sakal için gitmemişdim vursan 19 a fln çıkarmış ama yamuk yumuk sakalın çıkar dedi hergün fön çekmek zorunda kalırsın ve çok sert çıkar yüzündede sivilceler çıkar vurma boşver dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamiveys -- 2 Kasım 2016; 20:54:7 >
  • mamiveys M kullanıcısına yanıt
    bırak çıkmasın yemişim erkeğin makyajı sakalmış lafını eziyetten başka birşey değil yakışmıyorda anasını satıyım sevin bence sakalım çıkınca adam olucam zannediyorsan hiç düşünme öyle şeyler bizim halkın saçmalaması
  • Yasim 18 sakal yok :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapacaksınız sakalı, sürekli tıraş olma derdi, boş verin çıkmasın.
  • Forumda ki sakal muhabbetlerine 15 yaşından berri bakarım 20 yaşındayım hala sakalım sakal gibi çıkmıyor 😂

• Jilet vurmak işe yarıyor bende denemiştim. Şimdi sakallarımdan memnunum. Ama yaşın genç daha çıkar panik yapma. Çıkmazsa kesinlikle çıkması için tüm yolları dene. İlerde kendini eksik hissedersin. Erkekleri kadınlardan ayıran özelliklerden birisi sakal.
  • Yav ne gerek var zamanla çıkar
  • 27 yaşındayım sakal yok, boy yok(163). Gören 20 sanar ama kafam rahat.
  • napıcan sakalı
  • Yaş 34 keşke köse olsaydım. Benim yaşıma gelince tıraş olmaktan bıkacaksınız. Ayrıca jiletin sakalın çıkması ile alakası yok.

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    jack sparrow benim amcam askerdeyken köseymiş hergün sabah aşşağıdan yukarı doğru jilet vurmuş ve sakkalrı çıkmış 1 yılda bn 4 yıl vurcam düşün yani sen bide alakası yok diyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamiveys

jack sparrow benim amcam askerdeyken köseymiş hergün sabah aşşağıdan yukarı doğru jilet vurmuş ve sakkalrı çıkmış 1 yılda bn 4 yıl vurcam düşün yani sen bide alakası yok diyın

Amcanın sakalı ergenlikten çıkmıştır Vücut kıllarını en fazla androjen hormonları etkiler. Androjenler kıl köklerindeki etkilerini vücut bölgelerinde farklı gösterir. Mesela kirpiklerde hiç etkileri yoktur; kol ve bacaklarda az; sakal, koltuk altı ve kasık bölgelerinde güçlü etki gösterir. Bunu sana daha rahat şöyle anlatabilirim, kolunu veya bacağını jilet ile tıraş ettiğini düşün, zamanla kıllar tekrar çıkacaktır ama belli bir miktar büyür ve büyümesi durur. Ancak sakal, koltuk altı ve kasıklardaki kıllar sürekli büyümeye devam eder. Çünkü androjenler bu bölgedeki kılları güçlü bir şekilde etkilerler. İşte bu bölgelerimizi de jilet ile tıraş ettiğimizden dolayı, jilet ile kesilen kılların daha gür çıktığı efsanesi doğmuştur.

Bir diğer yanılgı da şudur; bir kılın en kalın noktası kök noktasına yakın olan bölümü, en ince noktası ise en uç noktasıdır. Şimdi jilet veya tıraş makinesi farketmez (neticede ikisi de kesim sırasında metal kullanır) ile kılları kestiğimiz de köke yakın bir noktadan kesilir. Dolayısıyla bu bölge kalın bir bölgedir. Daha sonra bu bölge, kıl tekrar gelişmeye başladığında en uç noktası olacağından kıl sertleşmiş hissi doğurur. Aslında kılın kök noktası yine aynı genişliktedir. Bu kılı cımbız gibi bir şey ile tekrar kökünden alırsanız, yeni gelen kılın uç noktasının ince olduğunu görürsünüz.

Karşındaki adam 2 yıl boyunca keloid tedavisinde silikon sheet kullandığından, 2 yıl süreyle haftada 1 kere göğüs bölgesini tıraş etmiş birisi Benim bu bilgileri kimden öğrendiğimi soracaksan; doktorum Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Şevket Gökhan Beyhan'dı. Branşında ülkemizin hatırı sayılır doktorlarından birisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 4 Kasım 2016; 22:46:9 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.