Şimdi Ara

Saçlarım uzayınca dalgalanıyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
27.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce böyle bi konu açılmış fakat çözüm ws pek bulamadım , dedim gibi saçlarım uzayınca uçları kıvrılıyor , napmam lazım * Yardımcı olursanız sevinirim..

• mesajım bulunsun aynı problem bendede var
  • daha ne istiyon millet bi yerini yırtar dalgalı saçlar için sen kalkmışın burda

şikayet ediyosun
  • Aynen.Uzayınca şekil vermek çok zor oluyor.
  • Aynı sorun bende de var.
  • Bende kıvırcıklaşıyor.Ama kısayken de düz gibi. Mesajım bulunsun
  • kafanızı yan yatırın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakallarım yavaş uzuyor
    11 yıl önce açıldı
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çaresi yok bende aynı dertten sikayetciyim

Uzayinca dalga dalga. Uyuz oluyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 16 Şubat 2011; 21:36:04 >
  • Saçın yapısı öyle kendiniz söylüyorsunuz niçin düzeltmeye çalışıyorsunuz anlamam.

Alırsın bi düzleştirici + fön + wax istediginiz kıvama gelir. Ha saçlarınız gittikce incelir güçsüzleşir sonucta dalgalanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

daha ne istiyon millet bi yerini yırtar dalgalı saçlar için sen kalkmışın burda

şikayet ediyosun

+1
  • Hiçbirşey yapamazsın.Gidip o saçı düzleştirsen bile alttan dalgalı olarak çıkar.Tek çözüm saçına iyi bakmak ve uçlarını kırmadan doğal bırakmak.Hatta gerekirse hiç taramayın...Elle şekil verin.Sakın wax ,jole gibi şeyler kullanmayın bu saçı öldürür.Dalgalı saç böylerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Survivor -- 16 Şubat 2011; 21:46:00 >
  • ne yazikki benimkide öle..
  • -----------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sad But True -- 2 Eylül 2024; 21:5:55 >
  • Bendede aynı sorun vardı...

Öncelikle bir tane saç spreyi al ve saçlarını herhangi bir şampuanla yıka. Ben imaj diye bir marka aldım onu kullanıyorum. Saçlarını kuruturken ara ara saç spreyinden sık. Asla tarak kullanma. İlk kurudugunda saçlarında elektriklenme olabilir ama kısa sürede geçer. Yani saçlarını kuruturken ara ara spreyden sıkacaksın ve elinle aşagıya ve ya saçlarını taramak istediğin yöne dogru tarayacaksın. Yalnız spreyden aşırı derecede sıkma. Bu şekilde belki tam olarak düz olamayabilir ama yinede düz görüntüsü verir.

2. olarakda istersen aramakas attırabilirsin.
  • pırasa gibi saç olcağına biraz dalgalı saç iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayboys

Bende kıvırcıklaşıyor.Ama kısayken de düz gibi. Mesajım bulunsun

aynen
  • ya valla bakalım napcaz
    waxla karıştırmayı deneym bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: forfreal

Bendede aynı sorun vardı...

Öncelikle bir tane saç spreyi al ve saçlarını herhangi bir şampuanla yıka. Ben imaj diye bir marka aldım onu kullanıyorum. Saçlarını kuruturken ara ara saç spreyinden sık. Asla tarak kullanma. İlk kurudugunda saçlarında elektriklenme olabilir ama kısa sürede geçer. Yani saçlarını kuruturken ara ara spreyden sıkacaksın ve elinle aşagıya ve ya saçlarını taramak istediğin yöne dogru tarayacaksın. Yalnız spreyden aşırı derecede sıkma. Bu şekilde belki tam olarak düz olamayabilir ama yinede düz görüntüsü verir.

2. olarakda istersen aramakas attırabilirsin.

Hocam bende sprey kullanıyorum çözüm olarak saçlara elle şekil verdikten sonra sıkıyorum ama spreyi

ayrıca ara makas daha da kıvırcıklaştırırmış.bizzat berberin kendisi söylemişti.Ve o adama 4-5 kez gittim şuanda yavas yavas düzleşmeye başladı.adam işini iyi biliyor. şimdi de çok uzadı saçları yapması işkence şekilde almıyor zaten çok berbat oluyor ama yapacak birşey yok

• mesajım bulunsun.
  • aynen hele çok uzayınca kıvırcık oluyo o zaman iyide dalgalı iken çok kötü her sabah garip şekillere giriyor düzeltemıyorum da :@
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.