Şimdi Ara

Saçlarım Uzadıkça Dökülüyor (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır saçlarımı kestirmiyorum. Amacım uzatmak. Son dönemde elimi ne zaman saçıma atsam 1-2 tel geliyor elime. Duşa girdiğimde ise en az 5-6 tel gidiyor. Duşa girmekten korkar oldum. Normal midir bu kadar dökülme? Şampuan öneriniz varsa alabilirim.

Not : ailede kellikle ilgili bir sıkıntı yok. Clear hızlı stil 2'si 1 arada kullanıyorum şampuan olarak.

Orijinalden alıntı: alftalen

Ss atman lazım eğer mevsimlik dökülmeyse anlaşılır ona bir şey yapmana gerek yok.Eğer ciddi dökülüyorsa genetik de değilse vitaminsizlik kalıyor geriye bol bol meyve ye.

Zaten doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama 1 ay öncesine kadar dökülme falan yoktu. Öyle aman aman da dökülmüyor ama insan panik oluyor yine de. Günde 5-6 tel gidiyordur en az.
  • Ailede kellikle ilgili bir sıkıntı yoksa endişelenme. 5-6 tel hiçbir şey değil, ben her hafta banyoya girmem ile çıkmam arasındaki sürede su akıp gidebilsin diye üç kez giderdeki saç topaklarını topluyorum. 4 yıl oldu, yine de hayvan gibi saç var. Saç birçok nedenden kopup dökülebilir ama arkasından yeni saçlar büyümeye devam eder. İkidebir kuaföre gidip makas attırmazsan saçın uzadığında fark edeceksin. 30 santimden 2 santime kadar değişen boylarda uzatmaya başladığım dönemden bu güne kadar olan her tarihten saç var kafada. Kopan, dökülen saçın yerine saç çıkmaz ya da saç uzatırsan kel kalırsın gibi söylemler gerçeği yansıtmayan mitlerdir.

http://www.evrimagaci.org/fotograf/65/3317

Ayrıca çok sık duş almak fayda değil zarar getirir.

http://www.evrimagaci.org/fotograf/65/6351
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Ailede kellikle ilgili bir sıkıntı yoksa endişelenme. 5-6 tel hiçbir şey değil, ben her hafta banyoya girmem ile çıkmam arasındaki sürede su akıp gidebilsin diye üç kez giderdeki saç topaklarını topluyorum. 4 yıl oldu, yine de hayvan gibi saç var. Saç birçok nedenden kopup dökülebilir ama arkasından yeni saçlar büyümeye devam eder. İkidebir kuaföre gidip makas attırmazsan saçın uzadığında fark edeceksin. 30 santimden 2 santime kadar değişen boylarda uzatmaya başladığım dönemden bu güne kadar olan her tarihten saç var kafada. Kopan, dökülen saçın yerine saç çıkmaz ya da saç uzatırsan kel kalırsın gibi söylemler gerçeği yansıtmayan mitlerdir.

Çok teşekkür ediyorum cevap için. Şampuan öneriniz falan var mı? Clear'dan pek memnun kalmadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçım Dökülüyor mu ss li
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bora.

quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Ailede kellikle ilgili bir sıkıntı yoksa endişelenme. 5-6 tel hiçbir şey değil, ben her hafta banyoya girmem ile çıkmam arasındaki sürede su akıp gidebilsin diye üç kez giderdeki saç topaklarını topluyorum. 4 yıl oldu, yine de hayvan gibi saç var. Saç birçok nedenden kopup dökülebilir ama arkasından yeni saçlar büyümeye devam eder. İkidebir kuaföre gidip makas attırmazsan saçın uzadığında fark edeceksin. 30 santimden 2 santime kadar değişen boylarda uzatmaya başladığım dönemden bu güne kadar olan her tarihten saç var kafada. Kopan, dökülen saçın yerine saç çıkmaz ya da saç uzatırsan kel kalırsın gibi söylemler gerçeği yansıtmayan mitlerdir.

Çok teşekkür ediyorum cevap için. Şampuan öneriniz falan var mı? Clear'dan pek memnun kalmadım.

Yok valla. Elime ne gelirse onu kullanıyorum.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• Uzunken Ben de elimi saçıma attigimda 1-2 tel geliyodu. Nette okumustum gunde 50 tel dökülme normalmis. Vücut yeniliyomus ama fazlasini yenileyemiyomus galiba. Elinizi saciniza attiginizda 1-2 tel gelmesi normal yaziyodu nette. Bi doktor yazmisti galiba yaziyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük 100 tele kadar normaldir. şampuan önerisi scwarzhkoopf 3d men saç dökülmelerine karşı etkili şampuan, tuzludur fakat kalitelidir profesyonel üründür. Saç uzadıgında uçlardan kırılıp düşen saçlarda olur buna dikkat et birde şakaklar ve tepe bölgesini incele seyrelme yoksa hiçbir sıkıntı yok demektir
  • Saç uzadıkça kırılmalar meydana gelir bunun için olan kürler var onları uygulayın yada iyi bir şampuan alın(saç köklerini besleyen) saç bakımı kolay bir iş değil elbet kolay gelsin. =)

Orijinalden alıntı: K E N

Saç uzadıkça kırılmalar meydana gelir bunun için olan kürler var onları uygulayın yada iyi bir şampuan alın(saç köklerini besleyen) saç bakımı kolay bir iş değil elbet kolay gelsin. =)

ayol doğru diyorsunuz <3 <3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.