Şimdi Ara

20 yaşındayım saçlarım dökülüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 yaşımı yeni aldım, ancak son 6 aydır bayağı saçlarım dökülüyor. Üstler bayağı açıldı. Zaten saçlarım hiçbir zaman gür ve kalın değildi. Bütün dayılarım, amcalarım ve babamda kel. Ama ben bu kadar erken olmasını beklemiyordum. Var mıdır bunun önüne geçmenin ya da en azından yavaşlatmanın bir yolu ?

• Genetik saç dökülmesinin önüne hicbirşey geçemez. İlaçtı spreydi hiçbirine para dökme boşuna o saçlar dökülmeye programlı çünkü. Bırak dökülsün dökülenlerin yerine saç ektirirsin. Ekilen saç dökülmez.

Minoxil gibi saç derisi spreylerinden vitamin desteklerinden bir beklentin olmasın hepsi umut taciri para tuzağı başka birşey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle dökülmeye programlı değil erkek tipi kellik tıpa göre testesteron dediğimiz erkeklik hormunun dihidrotestesteron halinin saç folükülerrini tahrip etmesi halidir yani hastalıktır yaşamsal bir sorun yoktur ama kişi üzerinde çeşitli psikolojik sıkıntılar yaşattığı için tedavi edilmesi şarttır şu anlık tek çözüm ise saç ektirmektir eskisi gibi olmaz en azından saçını tarayabilirsin

• Dökülme bittiği zaman saç ektirirsin. Dökülmede 25 e kadar falan tamamlanır diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçım Dökülüyor mu ss li
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • venatura çinko ve omega 3 kullanıyorum, saç dökülmem epey azaldı. şampuanda kullanmıyorum, saçımı kendi makinemle 1 numara kesip saç bakım yağıyla masaj yapıyorum. zeytimyağlı organik sabun bulursan iyi olur.

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

Yapma hocam ya, kaderimize mahkumuz o zaman
    Malesef. Kanlı canlı örneği benim. Saçların için hicbirşey kullanma bırak bir an önce hepsi dökülsün. Kullanacağın hiçbir sprey, hap, şampuan vs dökülen saçın yerine yenisini asla çıkarmaz. Sadece kaçınılmaz sonu birazcık geciktirir. Boşa para dökme . Şimdiden ufak ufak kenara para koy zamanı gelince saç ektirirsin bu sorundan da kökten kurtulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

Ekilen saçların dökülme olasılığı yok mu hocam ?
    Yok.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.