Şimdi Ara

Lcw iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
11.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazar pantolon aldım bu gün baktım hiç içime sinmedi açık renk bir mavi kot pantalon ama yok hiçbir kıyafetle uyduramıyorum, siyah jean diye gitmiştim hemde. Mağazadan aldım üstündeki etiketleri duruyor giyilmedi. Yalnız fiş filan var mı bilmiyorum kredi kartıyla alındı. Şimdi ben bunu idade edebilir miyim?

Ürün İade Ve Değişim Uygulamaları
    Nakit satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
    Satış fişi / fatura ibrazı ile ürününüzün iadesini 30 gün içerisinde LC Waikiki mağazalarından gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi kartı ile satın aldığım ürününü nasıl iade edebilirim?
    Satış fişi ve kredi kartı slip ibrazı ile ürününüzün iadesini 30 gün içerisinde LC Waikiki mağazalarından gerçekleştirebilirsiniz.

İade/değişim süresi kaç gündür?
    Kanunen mağazalardan satılan ürünlerde eğer bir üretim hatası bulunmuyorsa (ayıplı mal değilse) değişim/iade zorunlu değildir.
    Buna rağmen, LC Waikiki mağazalarımızda 30 güne kadar fiş veya fatura ibrazı ile kullanılmamış ve deformasyona uğramamış ürünlerde değişim/iade konusunda destek olmaktayız.
    Hatta ürün indirime girmemişse müşteri memnuniyeti adına 60 güne kadar bu süre uzatılmaktadır.
    corporate.lcwaikiki.com
    LC Waikiki - İletişim | Sık Sorulan Sorular
    http://corporate.lcwaikiki.com/Sikca-Sorulan-Sorular

• Yapay Zekanın Yanıtı

LC Waikiki İade Süreci Hakkında Bilgiler

LC Waikiki mağazalarından veya online alışveriş yoluyla satın aldığınız ürünleri belli koşullar dahilinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

İade Süresi:

• LC Waikiki mağazalarından yapılan alışverişlerde iade süresi, satın alma tarihinden itibaren 30 gündür.
    • Online alışverişlerde ise iade süresi, ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 14 gündür.

Değişim Süresi:

• LC Waikiki mağazalarından yapılan alışverişlerde değişim süresi, satın alma tarihinden itibaren 60 gündür.
    • Online alışverişlerde değişim süresi, ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 gündür.

İade Nasıl Yapılır:

LC Waikiki Mağazalarına İade:

• Satın aldığınız ürünü fişiyle birlikte herhangi bir LC Waikiki mağazasına götürmeniz gerekir.
    • Ürünün kullanılmamış, etiketleri tam ve satışa uygun durumda olması gerekmektedir.

Online Alışveriş İadeleri:

• Online alışverişlerde iadeler, sipariş takibi sayfasından veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek başlatılabilir.
    • Ürünler, teslim alındığı orijinal ambalajıyla birlikte iade edilmelidir.

İade Kabul Edilmeyen Ürünler:

• Kullanılmış veya hasar görmüş ürünler
    • İndirimli olarak satılan ürünler
    • Kişisel bakım ürünleri (makyaj, iç giyim vb.)
    • Hediye kartları

Ek Bilgiler:

• İade edilen ürünlerin tutarı, satın alma işleminde kullanılan yönteme göre iade edilir.
    • Değişim işlemlerinde, ürün stok durumuna göre gerçekleştirilir.
    • İade ve değişim koşulları, LC Waikiki'nin güncel politikalarına göre değişebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu acaba daha önce iade yapan yada bilgisi olan?
  • Lcw'de çalışıyorum yardımcı olayım. Nakit iadelerde fiş, kredi kartına iadelerde fiş + slip olmadan işlem yapılamıyor. Değişim için fiş gerekli değil ancak ürünün güncel fiyatı neyse o fiyat üzerinden değişim yapılır. Yani ürünü siz 50 liraya aldıysanız ve bu ürün ertesi gün 30 liraya düştüyse fişsiz değişimleriniz 50 değil 30TL üzerinden yapılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sporjinal iade
    9 yıl önce açıldı
    CARREFOUR ALIŞVERİŞ ÇEKİ
    3 ay önce açıldı
    Migros Alışveriş Çeki
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.