Şimdi Ara

Saçlarım yanlardan açılmaya başladı , ne yapıcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlardan kafa derisi gözükmeye başladı.Banyo yaparken de çok fazla saç dökülüyor.Elimi kafamı attığımda da 5-10 tel saç geliyor.Bir kaç yıla eski fenerli Edu gibi olurum herhalde.

Saçlarım yanlardan açılmaya başladı , ne yapıcam?

• hocam daha henüz yaz ayındayken saçlarınızı bi kazıtın derim. eğer çok sık şampuan kullanıyor veya sürekli değişiyorsanız saçlarınız dökülebilir. bunun nedeni ise şampuanlarda bi madde var adını unuttum saçı yumuşatmak için saç derisini kapatıyor. saç kökü nefes alamadığı için dökülmeye başlıyor. bunun etkisinden kurtulmak için saçı kazıtmak tek çare. son olarak dökülme genetik ise yapacak bişey yok. ancak bazı tıbbi şampuanlarla bir nebze yavaşlatabilirsin o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: genel adam

hocam daha henüz yaz ayındayken saçlarınızı bi kazıtın derim. eğer çok sık şampuan kullanıyor veya sürekli değişiyorsanız saçlarınız dökülebilir. bunun nedeni ise şampuanlarda bi madde var adını unuttum saçı yumuşatmak için saç derisini kapatıyor. saç kökü nefes alamadığı için dökülmeye başlıyor. bunun etkisinden kurtulmak için saçı kazıtmak tek çare. son olarak dökülme genetik ise yapacak bişey yok. ancak bazı tıbbi şampuanlarla bir nebze yavaşlatabilirsin o kadar.

Kazıtmanın bir faydası olduğuna inanmıyorum.Ayrıca kazıtmak için müsait değilim.Şampuan sık kullanmıyorum ama arada sırada şampuan değişiyor.Evdekiler hangisini alırsa onu kullanıyoruz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.