Şimdi Ara

## Saçını yapmadan dışarıya çıkamayanlar... ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi bakın hele. benim gibi olan varmı. saçımı yapmadığımda kendimi çok tipsiz hissediyorum ve her gün saçımla uğraşmak beni çok rahatsız ediyor. keşke yataktan kalkıp okula öyle gidebilsem. varmı benimle aynı kaderi paylaşan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 16 Nisan 2010; 16:27:26 >

• Eğer tipsizseniz saçla bu durumu değiştiremezsiniz. Kendinize bu şekilde telkinde bulunursanız siz de saçlarınızı yapmaktan kurtulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Eğer tipsizseniz saçla bu durumu değiştiremezsiniz. Kendinize bu şekilde telkinde bulunursanız siz de saçlarınızı yapmaktan kurtulabilirsiniz
  • Bende tam tersine saçımı bir düzene sokamıyorum. Bob marley gibi gidiyorum sabahları okula az fırça yemedim hocalardan
  • quote:

Eğer tipsizseniz saçla bu durumu değiştiremezsiniz. Kendinize bu şekilde telkinde bulunursanız siz de saçlarınızı yapmaktan kurtulabilirsiniz

bu güne kadar hiç bir kız yada arkadaşım tarafından tipsiz gibi bir kelimeye maruz kalmadım. fakat saçlarım hafif dalgalı fön çekmediğim zamanlar rahatsız oluyorum.tavsiyen için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

bu güne kadar hiç bir kız yada arkadaşım tarafından tipsiz gibi bir kelimeye maruz kalmadım. fakat saçlarım hafif dalgalı fön çekmediğim zamanlar rahatsız oluyorum.tavsiyen için saol

Bu arada kız ya da "arkadaş" kısmındaki arkadaşı anlayamadım. Kızlarla arkadaşlık etmiyor musunuz? Özel bir soru olduysa lütfen uyarın beni mesajımı silerim

• Yaşasın dağınık olduğu halde saçı derli toplu gibi duranlar :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim saçımda dalgalı, saç takıntım hiç bir zaman olmadı. Git saçını 3 numaraya vurdur rahat et
  • Çok merak ettim bu kadar hazırlayıp uğraştığın saçı
  • Yataktan kalkarım saçlarıma sadece pamukçuk vs. bi şey kalmış mı diye bakar defolur giderim çok sevgili okuluma.

Bugün şans eseri tuvalette aynayla karşılaşınca fark ettim cinayet işlemişim gibiydi saçlarım...
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada kız ya da "arkadaş" kısmındaki arkadaşı anlayamadım. Kızlarla arkadaşlık etmiyor musunuz? Özel bir soru olduysa lütfen uyarın beni mesajımı silerim

özel değil. zaten burada kimse deşifre olmaz :) soruna gelince herkesin olduğu gibi benimde arkadaş çevremde gerek lise yıllarında gerekse üniversitede bu gibi hitaplarda bulunulmadı. aksine hep iltifat edenler oldu. yani benim sorunum saçlarımla. konu başka yere doğru kayıyor. isterseniz konu amacından sapmadan burada kapatalım :)

• kısa kestirirsen düzeltmek gibi bir sorunun kalmıyor
  •  ## Saçını yapmadan dışarıya çıkamayanlar... ##

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

çok yakışıklı çıkmışsın.
  • quote:

quote:

çok yakışıklı çıkmışsın.

• ENEMY APAÇİ İNBÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÜNDD

quote:

• 2hafta öncesine kadar hergün yıkardım fakat 2 haftadır uyku sorunu yaşadığım için geç kalıyorum. Velhasıl bu aralar yapmadan da çıktığım oluyo
  • Apaci Alert..
  • ne saçı la yataktan kalktıgım gibi çıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

ne saçı la yataktan kalktıgım gibi çıkarım

ciddi olamazsın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.