Şimdi Ara

Yıllardır birlikte olduğun kedini mi kurtarırsın? Hiç tanımadığın bir bebeği mi? (Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Yıllardır birlikte olduğun kedini mi kurtarırsın? Hiç tanımadığın bir bebeği mi? (Anket)

(En Son Oy Tarihi: 1.7.2025)
Giriş

• Sağlıklı bir insanın bebeği seçeceği versus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediyi seçerim. Banane elalemin bebeğinden sahip çıksaymış.

• Kedi benim olduğu için kediyi kurtarırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedim olmadığı için bebeği işaretledim.

burada ya toplumu yada kendini düşüneceksin.

eğer kendini düşünüyorsan: kedi de sonuçta senin ailenin bir bireyi gibi oluyor ve muhtemelen tanımadığın bir bebekle kıyaslanamaz. O kedi de aslında senin evladın sonuçta. Kendi evladını mı başkasının evladını mı kurtarırdına dönüyor burada soru.

toplumu düşünürsek: bu bebek ileride düzgün bir birey olup insanlığa katkı sağlayabilir.

yoksa ikisi de can. birinin ki "sana göre" daha fazla değerli olup olmaması yukarıdakilerden hangisiyle düşündüğüne bağlı. yoksa ikisi de can. ikisi de eşit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 2 Ağustos 2020; 23:39:33 >
  • İkisi de canlı aynı türden olduğum için mi bebeği kurtarmak zorundayım? Kolay soru değil 2 şıkta seçilebilir

• hangisinden sorumluysam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kedi tabi ki. Bir insan rahatlıkla öldürebilirim ama bir hayvan asla ve en çok sevdiğim hayvan kedi çocukluğumdan beri kediyle büyümüş biriyim, evimizde hiç eksik olmadı.

Kedi için dünyayı yakarım.

• Kedi yerine köpek olsa kurtarırım. Kediler nankördür, oyun oynamazlar, kendilerini her zaman sevdirmezler, ısırırlar. Size yabancı bir kedi saldırsa, o yıllarca baktığınız kedi tüyünü kıpırdatmaz. Ama köpek böyle mi? Kedi yerine köpek deseydin köpek derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paarthurnaax -- 3 Ağustos 2020; 0:41:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç görmemiş gibi yoluma devam derim şahit falan yazarlar nemalazım(bu kelime nasıl yszılıyo?).

• zor soru. mantigim bebek diyor ama kalbim kedi diyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.